:cool:http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...i-boncuk/detay
bunu almayı dusunuyorumda varmıdır gören duyan bilgi sahibi olan
Printable View
:cool:http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...i-boncuk/detay
bunu almayı dusunuyorumda varmıdır gören duyan bilgi sahibi olan
fiyatının düşük olma nedeni belli bence şekil olarak güzel durmuyor araba bence bi albenisi yok
hiçmı adam olmaz gibi :)
ya adam olmaz değil gülüm de clk dan sonra bayar :D
clk mahvetti benı cabrio+dizel olucak :D
http://img241.imageshack.us/img241/4707/e36201.jpg
bıde su göruntu cok heveslendırdı benı bırazda böyle bısı yapmak ıcın ıstıyorum
gülüm Allah nasip kısmet ederse bende e36 coupe bakıyorum yapınca muhteşem oluyo namussuz makina :D
cokta para bayılmak ıstemıorum cunkku cocugum gıbı oynucam onunla:D
farlar stoplar bikac ekisigi var tabi orjinalse alınabilir , yakın bana ama hiçç görmedim :confused:
komple boyanmıs falan yenı elden gecırmısler
istanbulda evimin orda gördüm bunu ara sokakta bağırta bağırta geziyordu. imola red gibi güzel bi kırmızı varken niye ferrari kırmızısına boyatmışlar acaba
Cabriolara 30-35 isteyenler var bu onlara göre cok uygun olunca ister istemez insan birsey var diye düsünüyor ama bence al bir baktır göster belki iyi cıkabilir ;)
Kırmızı'sı Olmamış :S
araci tanimiyorum ama daha replica bi m teknik gormemistim :) mumkunse 96 ve sonrasinda almaya calis bence
o paralara bulursam neden olmasın daha yuksek model bakarım ama ben eger alırsam durumu cok kötu degilse tekrar bi elden gecircem ufak ufak uzerınde lpg var jant lastık var hıc olmasa bu ıkısı 3000 eder
bence alınıp emsallerı ıle arasındakı farkı arabaya kendın harcayıp en azından ne oldugunu bılır hale getırebılırsın dıye dusunuyorum ...
resımlerdekı gıbıyse cokta kötu gelmedı gözume yarın bıde canlı canlı bakıcam
Hasar Sıra No Hasar Tarihi Hasarın Yapıldığı Yer Hasar Açıklama Poliçe Türü
Hasar Tutarı 1 14.11.2005 KOCAELİ - Trafik 1.054
Toplam Hasar(TL) : 1.054
1994-BMW-320I C
Plaka No : 034-EE5649
Şasi No : *************0442
gibi ufaktan bir bilgisi var
hayirlisi olsun adas,sadece dedigim gibi mumkunse makyajli kasa+bulabildiginin en dolusunu al bence..alirken arada ufak farklar oluyor ama sonrasinda yapmak istediginde saglam maliyetler cikabiliyor...
simdiki kafam olsa arabamla hic ugrasmaz satar direk bi m teknik 98 328cabrio alirdim rahatima bakardim...
1054 ise demekki pert değil bunu anlayabiliyoruz :)
1lira bişey değilde hasar nerden acaba birde her hasar kayıt olmuyorki gayri resmi yllardan yapılıyo
benim söylediğim resmi kayıtlardaki sonuç sanayide yaptırdıysa çıkmıyor tabiki :) kaskosuda olduğunu sanmıyorum 94 aracın kaskodanda pek birşey öğrenilmez en iyisi ustaya gidip göstermek
Yarın bı baktirayim karsiyida hiç bilmem kime gostericez
Hor kullanildi. Orada burada ha babam yan, replika ACS'ler vardi ustunde.
Bunun gibilerine 21 vermektense adam akillilarina 31 vermeyi yeylerim. En azindan kafam daha rahat olur. Arabamdan sogumam...
Toplayacaksaniz muhakkak M paketlisini alip, toplayin bence. mumkunse 320 ustu cabrio bakinin. 150 bg yetmiyor.
sanırım 2003 ten sonra kayıt edılmeye baslanmıştı ;) bide herkes bılıyo zaten 1 lıralık hasarla BMW ye bişey olmaz ama bakmak lazım elbette
cagrı biliyomus işde birde baktrcaksın ilk sen bak buyuk ihtimal bakıp karar vericeksin zaten kendin
Niyetim 19000 olursa
ılla aracın resmı kayıtlarında bır sey olmasına gerek yok arkadaslar .
ne pert arabalar var etrafta ama plakaya baktıgında hasarın h sı yok kendı cebınden toplatmıs : ) o yuzden saglam bır kaporta boyacı ve servısde mekanıgıne bakmak lazım ..
fiyat cok uygun bence cıplak gozle bakmadan elstirilere kulak asma.araba cokta kotu degil kendin eksikleri giderir binersin.bmw lerin alayinda replika jant var m3 undede var.
He cok ucuza alirsan 19 gibi al tabii ki. 10-12 harcar, motoru 2.8'e cikartip kasayi ve mekanigi de toparlarsin.
Bu araç yaklaşık 1.5 yıldır sürekli satılık. Ben aracımı saterkende satılıktı. Ben aracımı bundan pahalıya sattım hemde İstanbula. Görüntü olarak bile bunun kadar yoktur, sen düşün.
Ama şunuda sölemek gerek, bu araçlar için bu fiyat çok ama çok düşük.
burdanda yazıyım mı :D
Ben bunu görüyorum idealtepenin ordaki yıkamada..Duruşu çok güzel..Kazasız ise alınır..
Pazarligimi yaptım yarın icime sinerse son bı pazarlık daha aracın basında yapicam yürümek için değilde alırsam göze hitap edicek sadece
idealtepede oturmama ragmen bi ben görmemişm demekki:soru:
yarın geldiginde istersen beni ara beraber bakabilriz elimden geldigince yardımcı olmaya calısrım