http://img126.imageshack.us/img126/778/35230dc3.jpg
Printable View
He he ne gerek hepsi aynı zaten kumar bea.:D
hahahahahahahhaha
ne çıkarsa :D
ehehe..en acık olanı secicen artık :D
kinder cikolata:)
bundan bişi anlaşılmazki hepsi çikin:)
Sağ en üst. (ciddiyim ben )
afgan ruleti ahha
hadi hayırlısı karambole artık :D
bi arakadaşıma gönderdim, bu ne be ninja sitesi gibi dedi :D:D:D yarıldımmm...
hangisini seçiceğimi şaşırdım walla :)
Bune Yaw Resimlerini Koymaslar Daha Iyidir Bencee
miss venezuella seçsem bukadar heycanlanmam sanırım :)
içinden ne çıkçaa hiç belli olmaz walla aman allah muhafaza pala bıyıklı bi amcada çıkabilir :D
Aa Ninja'lar görücüye çıkmış:D:D
oo piti piti piti :D
Bide butonlara dikkat ettiyseniz çarpılma butonu var. nası çarpılcaksak görmedigimiz hatuna. Ben gözleri görünen bi dene var onu alayım aralarında en açığı o :)
Seçmenize gerek yok hepsini birden alabiliyosunuz o nedenle risk yok :D zuahahahha
ne güzel başka konu kalmadı muhabbet peçeler mi oldu helal arkadaşlar ne güzel konu.
Bak dostum kimsenin senin anladığın taraftan bu konuya yazmadığını anlaman gerekirdi ....
Kimsenin tutupta ideoloji veyahut dini inançlarla ilgili bişi yazdığı yok sadece Espiri ve yapılan espirinin peçe ile alakası yok ....
Afganistandaki arkadaşlık sitesi konumuz bu resim bu yapma gözünü sevem yeter tartıştığımız forumda Adanalı kardaşım ...
sen anlamıyosun sanırım istanbullu kaaaaardiişşiiimmm bir araba sitesinde gereği yok diyorum.
Tolga 900 konuyu acarken peceliler die acmadım kimsenin yuzu gozukmuo we arkadaslık sitesi komik oldgu icin ama rahatsz oldysanda ozr dlerim
bencede çok komik..
abi hepsi birbirinden guselll.. hangisini secsem acaba..
burda onemlı olan hayal gucu ..
Seç begen al :D Dabi seçebilirsen...:p
hımm acaba hangisi seçemiyorum yaw:D :D :D koptum gülmekten:D
poıdaoıpsdpıo fenaaaa :D:D
bu tahmin gibi iyi hisseden kaznaır hesabı :)
Ulu Önder Atatürk'e ne kadar şükran duysak azdır. O olmasa idi belki şimdi bizim kadınlarımız da bu halde olacaktı..
Uahahahhaha sağ alt köşedekinin üstündekinin ismi manyak:D :D :D
İnançlarını zedelemişler böleişmi olur
sağ en altın bir üstündeki ism süper:D