-
1 dk sadece! - Şikayet edelim lütfen -
-
şikayet ettim.ateist olabilirler ama saygıları olması gerekli.herkesin herkese saygısı olması lazım.ezikler.
-
son zamanda iyice artmaya basladı bunlar gerizekalı pislikler..
-
şaka gıbı ya delırdım burda
-
-
ilk sayfadaki isimleri gördükten sonra yemin ediyorum gözlerimi kısarak baktım diğer sayfalara yazılanları okumamak için direk report yazısına tıkladım.
Elbet hesaplarını görecekler Allah'ın izniyle
-
-
Tövbe tövbe , bunlar insan da olamaz hayvanda nasıl bişey bunlar ya?
-
-
ben de etdim işte toplumdaki ezikler böyle net ortamında kendilerini tatmin etmeye çalışyolar
-
Alıntı:
WRX_STI Nickli Üyeden Alıntı
ilk sayfadaki isimleri gördükten sonra yemin ediyorum gözlerimi kısarak baktım diğer sayfalara yazılanları okumamak için direk report yazısına tıkladım.
Elbet hesaplarını görecekler Allah'ın izniyle
aynen aynen :(:mad:
-
şimdi ben gurba üye olanlardan birini ekledim bi arkdaş olalım bakalım görüşebilirmiyiz aceba eğer görüşürsem bi video paylaşırım arkadaşlar
-
gerçi almanyada yaşıomuş olsun belki gelir buralara
-
tamam bi insan Allah'a inanmayabilir ama bu nefrer bu kin niye ben de onu çözebilmiş deilim
-
yaa ben anlamadım buraya neden katılıyolar aceba bilermi yoksa başka bişimi var :S
-
-
Benim açtığım bi fake hesapta bu ateist şerefsizlerden dolu var,daha öncede kapanmıştı bu grupların çoğu ama açmış şerefsizler yine :mad:
-
-
http://www.facebook.com/pages/Fuck-Y...16?v=wall&so=0
Bu arada fuck you turkey diye bi grup açmışlar arkadaşlar büyük ihtimal yunanlılar bunuda şikayet ederseniz sevinirim,atamıza ve ülkemize hakaretler ediyor şerefsizler,bi tane mal veletin biride apo'yu paylaşıp bizim lider yazmış... :mad:
-
bu ne ya sövsen bunlara az gelir ya Allah sabır versin bize
şikayet edildi
-
Şikayet edildi.
3 günlük dünyada birşey yaptıklarını sanan ...cocuklarından baska birsey degil bunlar !
-
bn bunların analarını avratlarını bipsem nasıl olur..
-
Alıntı:
dragonflydesing Nickli Üyeden Alıntı
http://www.facebook.com/pages/Fuck-Y...16?v=wall&so=0
Bu arada fuck you turkey diye bi grup açmışlar arkadaşlar büyük ihtimal yunanlılar bunuda şikayet ederseniz sevinirim,atamıza ve ülkemize hakaretler ediyor şerefsizler,bi tane mal veletin biride apo'yu paylaşıp bizim lider yazmış... :mad:
ne kuyruk acıları varmış bi türlü sindiremediler. avra...... lerim.:ofk::Deli:
-
Cehennem nasıl yanacak kömürü kim olacak dimi ama.......şerefsizler.......
-
http://www.facebook.com/pages/FUCK-T...17929581563077 bunuda edelim.
Yav harbi dedelerimiz iyi koymuş zamaında çünkü milletin derdi bizz olmuşuz.
-
Allah ın yanar ateşine gelsinler
-
sikayet ettim bende.ALLAH bunlari islah etsin...
-
Karşıma çıkmazki biri ..ıyım ağzına :mad:
şikayet ettim.
-
-
alaynın yedı ceddının taaa nıkahına sokayım tmm herkesın bır ınancı varda nedır bu ya serefsız pıslıkler '
-
-
bayıltana kadar dövüp yeniden uyandırıp gene bayıltana kadar dövüp yeniden uyandırıp gene bayıltana kadar dövüp yeniden uyandırıp gene bayıltana kadar dövüp yeniden uyandırıp gene bayıltana kadar dövüp yeniden uyandırıp gene bayıltana kadar dövüp yeniden uyandırıp gene bayıltana kadar dövüp yeniden uyandırıp gene bayıltana kadar dövüp yeniden uyandırıp gene bayıltana kadar dövüp yeniden uyandırıp gene bayıltana kadar dövüp yeniden uyandırıp gene bayıltana kadar dövüp yeniden uyandırıp gene bayıltana kadar dövüp yeniden uyandırıp gene bayıltana kadar dövüp yeniden uyandırıp gene bayıltana kadar dövüp yeniden uyandırıp gene bayıltana kadar dövüp yeniden uyandırıp gene bayıltana kadar dövüp yeniden uyandırıp gene bayıltana kadar dövüp yeniden uyandırıp gene bayıltana kadar dövüp yeniden uyandırıp gene dövecen:D:D:D
-
Şikayet edelim lütfen...
Bu şerefsizlerden bıktım artık...... Şikayet edelim arkadaşlar o*********
http://www.facebook.com/pages/Kuran-...26737197354003
-
bu şerefsizlerin anasını bacısını :@
-
nedenirki bu serefsizlere Allahından bulsunlar
-
Ne desem bilmemki icimden saydiriyorum
-
İlk değiller,son olmayacaklar bunu hepimiz biliyoruz.
Ama yinede inatla Şikayet edelim ! Şerefsizler..
-
bu grupları açanın anasıyla çok güzel düşüncelerim var !
-
Ya ALLAHIM şu sayfayı aöanlardan birini karşıma çıkarsın lütfen çok istiyorum
-