iyi seyirler arkadaşlar:)
http://www.streetfire.net/video/er-t...ec_2020811.htm
Printable View
iyi seyirler arkadaşlar:)
http://www.streetfire.net/video/er-t...ec_2020811.htm
arkadaşlar linkide koyun bi zahmet ya video yu dırek açmıo pc
edit:teşekkür ederim saolun
düzelttim ;)
Masallh laci vtec'e:icon_tup:
er vites kaçırdığı haberi gelmişti video da da sesi gelio
neler olmuş neler :(
laci vtec polo kalkışı bekliyorum
2 si harbiden geçmemiş la stp ne şanssız adamsın :D
laci vtec polo kalkışı oldumu olmadımı bilmiyorum biz hepsini beklemedik valla bende yok
laci vtec mehmet kalkısı oldu 2-1 mehmet aldı, günün en güzel kalkışıydı zaten.
harbiden kaçırmışız :D
laciye helal olsun diğer videoda gelsede gözler bayram etse:)
video çeken olmuştur elbet
helal vtec e,type r ı şakalamış resmen...
zordur k-proda 2 ye atmak.. daha yeni aldığı için araca alışamamış olabilir STP. yinede güzel kalkmış.2 aracada maşallah
Sestende bariz belli zaten 2 ye geçmediği
iki aracada maşallah...drag ın zevki burada ;)
selcuk yenı aldııı ıcın arabasını ve o ortamdakı adrenalınden atamamıs olabılır alıstıktan sonra zaten efsane sekılde duyurcaktır yıne sesını zaten lacı vti metın abının aracıda hıcde hafife alıncak vtı deıl cok cok hızlı vıtes atmada sorun olmasada vtı alıcaktır zaten
her cektıgınde soktu 2ye 2 kere sokamamıs oda yarısa denk gelmıs:D hep dedım 2ye sok sunu dıe:Dyarıs stresıdır dıelım normaldır... nur topu gıbı debrıyajı oldu hyrlı olsun:D
ben selcugun gecıcegını dusunuodum olmadı nasıp.. metın abıyı tebrık ederım.. butun araclara masallah kazasız belasız..
Hayret Typer da selçuktan iyi vites atan yoktur dünyada nasıl olmuş da 2 ye girmemiş
kesin senkromeç bozuktur puahhahahuaa
la 2 ye girse ne olcak laciyimi gecicek Gerçekçi olalım beyler
Maşallah 2 aracada
ama laciye ayrıcana maşallah bizim garaj dan kötü araç çıkmaz
2 gün içinde rodaj ayar yapıldı yarıştı araç tebrik etmek lazım
stp kendin gelmeden cici görüntülerin gelmiş:) ama bağriz vites kaçsada genede karsısındaki adama maaşllah...
maşallah laciye, drag bu viteste kaçar herşey olur :) ama bence vites kaçmasada sanki ara kapanmıcakmış gibi görünüyor.
aradaki mesafe kapanıyor mu finish e doğru bilen var mı ?
ER zaten kendini kanıtlamış bir araç. olur arada böyle şansızlıklar. vtec de güzel yürümüş maşallah
Maşallah 2 aracada
Vti in specleri neler?
1784cc. vtec işte egemen :D
maşallah laci vtec maşallah
ne keyifli gidiodu öle dün allah tekerine zaval vermesin
metin abi süper bi gündü senin ve bizim için...
2.vitesin azizliğine ugraadı selçuk geçseydi güzel olcaktı
laci vtec ya gerisi yalan.. :) maşallah metin abi..
er typerada maşallah..
maşallah meto araç üzerinde emeği geçen arkadaşlarda gerçekten güzel iş çıkrıyorlar,ellerine sağlık...
roll ve drag aynı şeymi ? ...ikisi ap ayrı dünya...o araba drag için hazırlanmış bir araba..ne işi var rollingte....neşe olsun diye yapılabilir...ama iddiası dragda.....typr gayet iyi gidiyor....ama lacivtec ayrı bir dünya şu anda.......maşallah ama ben dahada iyi olacağına eminim :icon_tup:
lacinin daha gideri war bikaç ufak işlerden sonra bidahaki yarışta saniyesini dahada altlara cekecegini düşünüyorum..er typerada maşallah 5te sıkıntı oldugunu rollde duydumda 2 dedemi wardı_?
drag yarışının %50 plotajdır...süremediyse yapacak bişey yok....
sadece drag yarışının değil bütün yarışların % 50 si plotaj dır,hızlı vites atamayan iyi arabayı kaldıramayan birçok kişi arabasını selçuğa verir al sen kullan diye
bu yarışta selçuğun tek hatası aracı daha doğru duzgun tanımadan alışamadan bıde yıllardır katılmadıgı ıcın bıraz heyecan dan ötürü dioruz artık yoksa selçuğun pilotajına diecek yok
valla laci vti maşşallah ama ondan daha iyi derece yapan 21 kapı numaralı bide vts vardı siyah renkte videolarını çeken varsa yükler bence abartılıcak bişey yok lacide polo ile kalıkışındada pola aldı yürüdü...