Eser abi için direk link :) http://www.streetfire.net/video/yg-106_2021798.htm
Printable View
Eser abi için direk link :) http://www.streetfire.net/video/yg-106_2021798.htm
Egzoz yapıldıkdan sonra arabanın hızlanmasının nasıl değiştini sizlerinde görmesini istedim
Saygılar :)
Sinan kardeşim ayrıca teşekkür ederim sağolasın video için ;)
maşllah.czt denemesinde gönlümüz senden yana yaşar:icon_tup:
fena diil. :D:D maşallah ama nası bi yağmur duası ettiyse ahmet abi bitmez bu yağmur :D
eğer bu hızlanma sanal değilse ahmet sana kırmızı silip don yolları gozüktü ..sanırım
Harika maşallah ....
o nası bir hızlanma yahu :)
maşallah . iyi olmuş bayaaa bi. bakalım czt ile olan denemenizi 4 gözle bekliorum..
yani yaşar abii ahmet abiyi geçerimmi diyon şimdii :D:D:D
Çok hızlsın abi çoooookkk... :)
Hastasıyım. =)
maaşalah 100-200 14 sn gibi bişi. Ki bu baya hızlı
tabiki senin yapmadıklarından hızlı suat abi.senin yaptıkların kafa burun yuruyorlar ac hariç :D
Maşallah abi çok iyi olmuş
hauhau valla eski turbom var arabada basıncımda 0,5 ayarımda yok bi akşam mami makinnen geldi edirne yolunda sonra bu hızlı 106 lar geldi vs vs hey gidi günler heyyyyy :hehe:
eke turboyken nerdeydiniz :D
Muştu benimi cok seviysin ahmetimi söle bakem.. :) :)
:D ben insan sevmiiiiiimmmm :D
Maşallahh :)
Waauoowww yaşar baskan yg hızlıymıs yaw.
Masallah...
bu baya hızlanmış colt un işi zor :D Maşallah yg ye
maşALLAH yaşar abi cok cok hızlı.ALLAH kaza bela vermesim..
masALLAH ama 14 60'lik sanzuman orani icin normal harika super bir hizlanma degil. 13 61'de 2. vites 4000 RPM'de komp doldurup gaza yuklendiginiz an , devir o an 7800'e vuruyor zaten .. 1'de ayni olayi yaptiginiz da ise 2'nin olup olmadigini anlamiyorsunuz direkt patinaja dusuyor .. cok fark var ! gonlum kesinlikle gti'dan yana ama terazide czt'nin kefesi agir basiyor.
birde czt vidiyo gorsek..belkı daha sağlam yorumlar yaparız..
bişeymi dedin yaşar abi duyamadım egsoz sesinden:):) birazdan gelirler demişsiinde...aracın dewri indirip yakalaması çok güzel biçok 106 ya göre ama 106ya göre:):):):):)ahmet abi kim kızdırıyo seni herzaman yanındayım abi bi telefon kadar:):) AL; ırım gelirim....
Maşallah yaşar abii :)
vay arkadaşş varsa yükle yaw eskiyi yaad edelim :D