Eee beyler, 47 aydır beklediğimiz an geldi ve bugün TSİ 17:00'da Güney Afrika - Meksika maçı ile başladı.
Yorumlarınız neler, tahminleriniz, oynadığınız iddaalar? Buradan devam edelim bu 1 ay boyunca :)
Printable View
Eee beyler, 47 aydır beklediğimiz an geldi ve bugün TSİ 17:00'da Güney Afrika - Meksika maçı ile başladı.
Yorumlarınız neler, tahminleriniz, oynadığınız iddaalar? Buradan devam edelim bu 1 ay boyunca :)
futbooldan anlamam ama turkey oynuyorsa gonlum ondan yana gerısını bosver :)
Aynen bende futboldan anlamam.Varsa yoksa milli takıma destek.O yoksa gerisi yalan zaten.
Türkiye olsa cok daha keyifli olacaktı, bugun biraz baktım ama heyecan yok milli takımımız olmayınca :(
evet ilk tahminim tuttu..sırada uruguay-fransa maçı var bakalım 2 gol çıkacakmı :)
vuvuzela kazancak kupayı :D
o vuvuzelalar onlarin ...........
hala kulagim cinliyo..
neyleyim ben böle dünya kupasını.......
Yazik ya sacma sapan bir dunya takim var ama Turkiye yok...
her dünya kupasına katldık da bunda olmayınca yadırgıyoruz :D
vuvuzela +1
Ben böyle bi alet görmedim.Allahtan ömer üründül yorumluyor da tvnin sesini tamamiyle kapattığımda yadırgamadım :)
aptal ya bu herifler , gercekten spastik lan gerizekalılar sinek viziltisi surekli sizin ta allah belanızı ya hala devam ediyolar salak herifler.. soksunlar sunlarin bi tarafina su vuvuzelaları..
hrbiden bu sinek sesleri nerden gelio maçta :D
bizde olsak iyiydi tabi ama yine de dünya kupası bu ya seyretmesi keyifli oluyor maçları..
yeni zellanda bile var, türkiye yok.
Ne kadar salak bişe fransa maçında da var sinir bozucu
harbi cok uyuz bu vuvuzela mıdır her neyse ondan..dayanamadım maçı kapadım..
bu arı sesi gibi şey ne gıcık yaa ne zevk alıyo bu adamlar bundan buradan a milli takımımıza sesleniyorum ulan o kadar para yiyiosunuz koskoca ülkeler bile belki bizimkiler kadar para yemiyodur teknik direktör vs adam gibi bi dünya kupası izletmediniz bize 2002den beri
spiker coştu vermedi japon vermedi japon :D:D
lugano bildiğin lugano yne boş boş konusup kart gördü :D
turkiyeyi bu organizasyona sokamayıp ayda 70.000 tl maaş alan terim .........
o godumunun vuvuzelmadır ne haltsa ne anlıyorlar vızır vızır....
bir ay boyunca Fatih terim'e küfredicem ben :) onun yüzünden yokuz afrikada
fransa maçı banko sıfırdı öyle bitti yarın 3 maç var
hayrlısı olsun cok guzel gecicek eminim
FİNALİN ADI ARJANTİN-İSPANYA :D
kupa brezilyanın olur.. 6. yıldızı göğüslerine takarlar...
ahahhaha vuvuzela diğer bi anlamı kafa s....en :D valla wikipedianın yalancısıyım :D
http://tr.wikipedia.org/wiki/Vuvuzela
bilemem ne zella mıdır nedir gerçekten çok sinir bozucu..
hayır ne anlıyolar 90 dakka boyunca öttürmekten anlamıyorum anca kafa ütülüyor
Fifa ani karar alıp yasaklamalı şu aletleri
İlk 2 maçtan oyun olarak da bi şey anlamadım 3, lig maçları gibiydi
Favorim Almanya
Tipik Türk edasıyla ezilmişlere,hor görülmüşlere bakış açım sebebiyle hep sevmiştim afrikalıları.
Ulan beyaz adam haklıymış.İyiki bunları köle yapmışlar.
Gece uyanıp durdum odada sinek var diye.
ya stadda"herkesin tuttuğu kendine" diye anons geçilmeli ya da en azından içimiz rahatlasın diye "herkesin tuttuğu terime" denmeli.
yok yok başka türlü olmaz.
benim favorim Arjantin .
Hele o afrikalıların çaldığı bi ensturman var maçın içine zıçıyor ayıptır söylemesi
16.50 Arjantin-Nijerya :cool:
vuvuzella buraya gelirse süperlig maçları mundar olur :(