CZT vs 106 GTİ ?
Printable View
CZT vs 106 GTİ ?
Bu konu geçende yokmuydu ?
-UH 4311 CZT
-Büyük İntercooler
-PS Chip Tuning
-Komple Egzos
-Downpipe
Araç muhtemelen p.tesi akşamı bitiyor.
1.2 Peak 0.95 cont.gibi olacak muhtemelen
------------------------------------------
-YG 106 GTİ
-14.60 kısa şanzuman
-ince conta
-düz boru sebring egzoz
-timing
bu czt ye savas usta downpipe yapıyordu cumartesı gunu:D
YG 106 Czt lerin hedefi oldu :D:D brawo
yg106 ile moda oldu konu :D
abi samimiyetiniz yeter başarılar :)
Mami AC'yi ayarlarım demişti bakalım belki o gün AC'de olur.
Eyvah mı desem?
typer la tarafsız cam car lık yaparız ıstersenız ;)
Yaşar abi nedir Cztlerle Yg nin alıp veremediği:) dün tanıştık senlede memnun oldum :) Yg 106da ordaydı maşallah yaşar abi gerekeni söylemiş zaten iki araç içinde hayırlısı olsun diyelim :)
Hakan bu arada senin aracın şu anda hesapladıgınız hp nedir ? aşagı yukarı bellidir yapılacak işlemlerle .
Şu an üzerinde kullanılan eco ama yarın yapılan işlemlere göre yeni setup yapılacak.Zaten dyno verisi olacak
nedir laf sokma çabaların anlamadım.çok merak ediyorsan gider fatih abiyle konuşursun yazılımı kendisi yaptırdı dükkanıda biliyosun;)
illede denemek istiyorsanız hafta sonu kısmetse ecutek yazılım yapılacak deneriz görürüz daha önceki yazılım ile arasında ne fark var
Olur deneriz.
Ahmet ben laf sokmak için çaba sarfetmem sokmak istersem sokarım :icon_tup:benim seninle alakalı yazım bile yok sen neden üstüne aldın :beuj:
Sen yaptır yazılımını ben sana bir telefon kadar yakınım ben yoksam hakan var biliyorsun ayrı gayrı yok, teke tek deneriz .
bahsedilen czt barbaros abidekinin dükkandaki siyah czt mi
yaşar abi dükkan ne oldu senin ? geldim yoktun
Bu akşam denedik czt ile ayagına sağlık,bizi beklediği için ayrıca teşekkür ederim sağolasın . . .
YG nasıl begendinmi ?[/QUOTE]
Sende sağol yaşar ne demek her zaman gayet zevkli bir denemeydi.YG'de gayet başarılı bir 106 GTİ.
YG 106 görünüşe göre cigerli araba.. nede olsa o bir 106 :) 1 sene binebildim.. tadı damagımda kalan arabalardan birtanesi. Fakaz czt'De hafife alınacak arabalar değil.. hiç binmedim ama yürüyüşünü gördüm. allah hiç bi arkadaşımıza kaza bela vermesin..