biraz can sıkıntısı birazda merakla çekilen bir videoydu rüzgar sesini hesap edemedik yine de keyifli oldu :icon_tup:
Printable View
biraz can sıkıntısı birazda merakla çekilen bir videoydu rüzgar sesini hesap edemedik yine de keyifli oldu :icon_tup:
video yok hoca
video hala aktif değil. bi kontrol et iştersen ?
hyrdır ne rodajı ?
motormu yaptınız.parçamı taktınız.
hayırlı olsun maşallah.
b16a2 ye sadık kalarakmı topladın yoksa bızıkladınmı bişileri :)
stok abi spec:)
ii ii allah utandırmasın bidaha hiçyağ yaktırmasın.
kazasız belasız babali :)
4.785 mi düşünüosun?
hala gözükmüyormu benmi göremiyorum?
yok hala bişey aga :D
aktif olmadan konu acmayin lutfen!
keyifli seyirler :)
araçta integra şanzımanı mı var anlamadım siz mi koydunuz.maşALLAH sesi gidişi güzel.
yaw sen napmışsın öle :)
hiç kafanı kaldırıp baktınmoı neyin altından geçiorum diye babali :)
radarın altından geçiosun :)
orfaneli yolu dimi orası :)
eyvah eyvah 1 haziran itibariyle aktif olan radarcıklar onlar.
Kazasız Belasız
maşllah allah kaza bela vermesin
maşallah kazsız belasız o radarlar faliyete geçmeden önce gazete yada tv de çıkması gerekmiyomu ben haber duymadım hiç
maşşallah kardeşime
allah kaza bela vermesin
:icon_tup::icon_tup:
arabayı adapazarından mı almıştın ? 97 model doğrumudur..
evet sakaryadan almıştım 97 doğrudur ;)
vr 154 :) hala aynı egsoz mu var üzerinde bilmiyorum ama sahibi adapazarından önceki diyim istanbulda iken yakın arkadaşımındı iyi gider çok cigerli bi sesi vardır
eskiden ne vardı bilmiyorum ama şuan 60lık düz boru ve 60lık son susturucu var.arkadaşına ulaşabilir miyiz acaba ? özelden pmliyorum
özelden telefonunu gönder sana ulaşmasını sağlarım..
maşşalah emre yaptınızmı ayarı fln ayarsız diyodun?
bizim beyazla bi deneyin değişiklik olsun hem beyazıda görmüş oluruz :)
bu aralar ayar yaptırıcak zaman bulamıyorum 1 bilemedin 2 günlük işi günlük işi var arabanın ilker bittiğinde deneyebiliriz herkesle 240a kadar :)
Güzel olmuş Emre sesi ciğerden geliyor inş istediğin gibi sağlıklı bir şekilde yürür sıkıntı çıkarmaz.
emre denerken benide çağar bu aralar rolling yapmıyoz hem değişiklik olur bende görürüm arabamı en son halinden sonra.
sağolasın ercan.lan kadir :D sanki çıkalım dedin de hiç çıkmadık otobana seninki de laf olmuş aga :D çıkarız elbet acelesi olan var mı ona göre sölesin de bizde işimizi hızlandıralım aga ;)
aga sana lafım yok zaten ben başka araçları kastetmiştim;D