arkadaşlar marmara denizi üstünde pendik kartal maltepe taraflarında acayip bir toz bulutu var evlerişn camları titriyo inşaatlardaki malzemeler uçuyo otoban durdu ortalık çok kötü
Printable View
arkadaşlar marmara denizi üstünde pendik kartal maltepe taraflarında acayip bir toz bulutu var evlerişn camları titriyo inşaatlardaki malzemeler uçuyo otoban durdu ortalık çok kötü
o ney ya allah allah :S
foruma bakarken odamın camı açıktı vurunca bi bakayım dedim dışarsı kıyamet günü gibi
yıkılıyore etraf demin zor kactım sahilden
aracların uzerine agaclar dustu off
avrupa yakasında gök gürlemeye başladı..
bu tarafa geliyor sanırım..
şu an göztepede.. siteyi birbirine kattı rüzgar.. 2 kişi spor yapıyordu, birisi ağaca tutundu, diğerini savurdu attı rüzgar.. bu ne yahu
devam edıyorrr bakırköy semalarındaa felaket yagmur var su an
Erenköyede geldi şimdi.
Erenköye geldi :D
gungoreni sel gturyr
kartal acıklarındaki gemiler kayık gibi oldular sonrada görünmemeye başladılar
bu nasıl fırtına yaw
B.çekmecede 2 defa gök gürledi o kadar yaprak kırıpdamıyor.
3 gemi birbirine vurdu resim koyucam
bende kartaldayım acaıp yagıyor yalova tarafından geldı gelısını seyrettım anıden geldı
su an hava acmaya basladı ınceden şiddeti azaldı
ümraniyede hava karardı o kdr daha bişe yok
buraya geldi fena oldu hava, cumada yıkatmştm arabayı :(
Besiktasta da basladı yagmur, esiyor da baya.
ne güzel yagmur yagıyor ya ohh be serinledi hava...
Arap kızı cama çıktı =)
bende kartaalda oturuyorum birden hava kapandı bulutlar kapkara oldu ortalık toz duman sahile bakayım dedim yalova tarafları zaten tozdan buluttuan görünmüyordu sonradan ortalık iyice karıştı şimdi yağmur yağınca gemiler filan anca görünmeye başladı..şiddetli yağış ve gök gürlemesi var..
bahçelievlerde fena dolu başladı.. az daha büyük yağarsa cam çerçeve patlıcak araçların..
bizede geldi alibeyköy eyüp gop 3 ün tm ortası :D :D
doguya bakıyorum fenaa :S
ataşehirede geldı :) catıyı acmıtık genısletıyoduk :D yandk her yan ıslanıcak :) naylon cektık ama kısa ınsallah eve yagmaz yamur .:)
demin fena yakalandım
arabayı alışverişmerkezinin açık otoparkına koyardım ilk defa kapalıya koydum işe yaradı sırıl sıklam olmaktan kurtuldum:D
Fotograf cekmeye niyetlenip erteliyordum, gokgurultusunu duyunca hemen disari ciktim, 2 kare cektim saganak bastirdi :D simdi birsey yok yerler kurumaya basladi bile
aynen bende kartal da oturuyorum cevizliye inmiştim orada bi fırtına koptu direk eve geldim hava çok kötü ama şuan düzeliyor gibi :/
bende 1 saat once vıaport kurtkoy deydım bırden fena karsıtı ortalık, gozgozu gormedı 20/25 dakıka, magzalardan bırıne zor attık kendımızı.. dınınce bıraz fırtına cıktım yola sımdı eve gırıdm (atakoy) tem de etkılendı tabı trafık olarak , adım adım geldım..
ne oluyor karşıda yaw :D:D
valla ben boyle bı fırtına gomedım sasırdım, bu tarafa geldım süt liman ohh dedim :)
Beylikdüzü günlük güneşlik
şuan burdada hava iyi güneş açtı yağmur filan yok yerler kuruyo..
Kavacik'ta da bisey kalmadi yerler kurudu
ineyim de arabanin uzerindeki damlalari kurulayayim bari, iz kalmasin :D
Yine şanslısınız.Dün Denizli'nin hali böyleydi.:D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4008132_n.jpg
http://www.facebook.com/home.php?#!/...9079750&ref=mf
beylikdüzünde şuan çok romantik bi hava var :)