ankarada yarım saattır hıc durmadan sagnak yagmur var.halada yagıyor.banada keyf cıktı balkonan ızlıyorum mesalede yanıyo yıldızda calıo tam keyf haa:)
Printable View
ankarada yarım saattır hıc durmadan sagnak yagmur var.halada yagıyor.banada keyf cıktı balkonan ızlıyorum mesalede yanıyo yıldızda calıo tam keyf haa:)
ben de ank'dayım ama burda yağmıyor...
caps yokmu
bızım yan evde ınsaat var ustalar gazetelerın ustunde karpuz yıyor...
anıttepe yı sel goturyo. e ankara buyuk sehır:)
eskisehir parcalı bulutlu. tamam.
istanbul guneslı anlaşıldı
cebecide okuldan cıktım atıştırıordu iyi bari dedim :) bindim arabaya çıktım sıhhıyede dolu başladı :D sıhhiyeden konya yolu türkeş bulvarına kadar dolu göz gözü görmeyen bir yağmurla ilerledik :) konya yolu gör-al ı geçtikten sonra yağmur aniden kesildi :) oran a geldiğimde günlük güneşlik hava vardı. hava durumu çok enterasan bir hal almaya başladı düşündürücü bence..
istanbulda göz yaşları sel oldu nismo nun ardından tamam
aynen tolga.gecenkı gıbı dolu yagmasında arabaları mahfetmesın yagmura razıyım..
sıtenın bekcısı yere dustu kalkerken "***** avradını" dedı...yonetıcı kafa goz daldı adama...perıod.
istanbul güneş var ama ikitellide yagmur var stop
cem istanbula mı geliosun stop ! :D
Sakarya'da hava günlük güneşlik merkez :D
saol paylaşım için +rep....
bahcelide acayip bi şimşek çaktı ama yagmur yok
bı sessız attım...tamam...
Çekmeköyde yağdı Alemdağda yağmur yok anlaşıldı. Berkan Okan msne gir fullstop
istanbul'da da bi kapıyor bi açıyor hava dengesiz ama patlarsa sağlam patlıyacak sanırım haziran bi tuhaf geçiyor yaa size iyi seyirler :D
burda az once got gurledı,cok fenaydı. tamam...
antalyada inanılmaz sagnak yağış vardı suan gunluk guneslık tmm:D
Herşey kontrol altında dotkodotyukey.
neyse allahtan sıtede tolga gıbı yavuz gıbı arkadaslar varda herkesın bahsettıgı gruplasmayı fıkırlerıyle bozuyolar.
az once dikmende deli gibi dolu yagdı...
bir iki tane atınca elimde havlular kosa kosa direk tavanı kapadım, iyiki de yapmısım baya saglam yagdı :D
doludan korunma taktikleri :D :D
http://img248.imageshack.us/img248/10/image1335.jpg
Abi dolu falan demeyin arabada aklım kalıyor bilip de bişey yapamamak çok zor oluyor sonra:D
valla en iyisini yapmışsın yaa
ee bundan bızene dıyenler konuyla ilgılı olmadıklarını dusunenler bısey yazmazlar.konuyla ilgili olup bıseyler yazan arkadaslarında oldugunu unutmamak lazım.sohbet baslıgına konu actım vede herses sohbet konusu olacak konular acıyor.belırlı gruplasmaların ıstegıne gore yada tepkılerıne goremı acılcak konular.neyse benım konu acma hakkım olduguna gore vede herkesınde yorum yapma hakkı olduguna gore uzatmaya gerek yok.herkese keyıflı forumlar..
dolu için arabanın üstüne halı koyan gördm burda mantıklı bence
kanalizasyon taşmış, cinnahtan aşşaya boklar akıyor.