Msky bugün yapılan konyadaki yarışta 10.05 yaptı. Katılan herkese teşekkürler.
Maşallah
Printable View
Msky bugün yapılan konyadaki yarışta 10.05 yaptı. Katılan herkese teşekkürler.
Maşallah
maşallah .
Maşallah Maşallah
maşallah bugünün en iyi süresi bu galiba ayrıca kendi rekorunuda geçti sanırım
masallah :)
maşallah
diğer süreler ne civarlarda?
maşallah başarılı bir süre çıkartmış
maşallah..
Hey Maşşallah.
tebrik ederım ismail abı
maşşalah beklenen sonuc nazar değmesin
yaw ekerayda düzcede dragta :D 9,80 yapmış m3 le kalkıyomuş şimdi
:) 97 oktanla kardeşim Nossuz :) 1 sıkıntımız var ben ayar yaparken diff kırılmıştı 1.3 den 1.7 açmıştık basıncı sona akhisara Btu gelmiyor die bıraktık öle ben bu sefer sağlık nedenlerinden dolayı gidemedim kalmıştı öyle ıo ayarla girdi bidahakine çok daha iyi olucak inşallah
Maşallah şaka gibi Zamanlar.. :)
tü tü tü 41 kere maşallah :)
maşallah her iki aracada fısfıs tebrikler
Maşallah , tebrikler İsmail abi
ismail abi tebrik ederim. Allah daha büyük başarılar nasip etsin inşallah
iki aracada bin kere maşallah allah nazarlardan saklasın, fısfıs tebrikler başarılarının devamı gelir inşallah
maşşallah gerçekten iki araçtan cok güzel yürüdü
Maşallah..
İki araca da helal olsun. Hele BTU'da subwoofer dışında sökülen hiçbir şey yoktu. Komple şehir içi spec girdi yarışa.
Türkiye'de böyle güzel sürelerin görülmesi harika bişey. Artık 9.99 gibi süreleri görmek istiyoruz, yakında oda olur inşallah.
Bu arada Özgün'ün , Korhan'ın ve Tork Garaj ve Swap Center ekiplerinin ellerine sağlık, nice 10 saniye altlarını görürürüz inşallah..
maşallah :)
Maşallah çok iyi süreler...Yapanların sürenlerin ellerine emeklerine saglık :)
oncelikle ismail ve ekibini tebrik ederim cok guzel bir sure 10.05, olması gereken surelere yavas yavas iniyor;)
Btu nun en iyi suresi 10.20 diye soylendi bana, net olarak acıklanınca belli olur, benim icin super tatmin edici bir sure o kosullarda, 4 silindir agır bir sti kasa ile, demek ki bu setup kasa olarak 300-400 kilo hafif bir yarıs gc8 kasasında olsa konyada bile dusuk 9 lar icten degil, buda kendi adımıza 4 silindir araclarda dunya standartlarını yakaladıgımızı gosteriyor. 4 silindirler icin bu sureler cok daha zor bunu ugrasan herkez bilir;)
Emegi gecen herkezi, emin abiyi, hasan abiyi tebrik eder basarılarının devamını dilerim.
Gecen yarıstada subwoofer yoktu aynı kilodaydı araba, yine emin abi startta klima acık bekliyordu bu seferki gibi puhahhahahha;D
yahu sakin olun :D ben dedim 9 a düşücek die sölüorum 9 a düşücek 9.90 a felan değil 9.10 belkide daha az olucak sadece zaman darlığı yüzünden sağlık sorunlarım yüzünden bugün 10 da kaldı o araba inanın buna
Btu ya gelince maşllah subaruya herkese katıldığı için teşekkür ederiz
yahu siz ankarada değeilmisiniz :) gidin çıkın kantara amma dert oldu sub söküldü o söküldü :) boşverin abi eylenin yahu
@gurcellim sakin ol 1 saaate ariom seni :) bideee
30R li arabanın 35R liyi geçemexz die bi olayı olamaz herhalde deilmi öyle olsda v10 twin42 leri supralar geçemezdi mesela:)
2.5 tu 4 silndirdi demeyin lütfen onun için msky dediğinzi araba 900 kilo felan değil 1250 kilodan aşağıda olma ihtimali yok gidin çıkarın görelim hepimiz
Oz'cum biz bişey demiyoruz, diyen arkadaşlar belli. Ben diyorum ki, ne güzel süreler çıktı. Btu ise ne güzel adam start lane'de klima açık duruyor, Antalya'ya dönerken 2 film izliyor, hatta 5 kişi ailecek geziyorlar, tamamen şehir içi herşey üstünde arabanın. Bu şekilde ağırlıklar var iken tamamen profesyonel bir arabayla aynı zaman aralığında gidiyor ise bunun kutlanması gerekir. Yanlış değil miyim? En az BTU'dan 100 kilo atılır bir çok şey sökülse ve sende bende çok iyi biliyoruz ki 100 kilo ne kadar farkeder..
Ben gurur duyuyorum bu yapılan işlerden, senin ve Korhan'ımın yaptığı ayarlardan, işte ancak bazıları da laf soksun, söküp de gelseydiniz desinler.
video yok mu
korhanım öperim ne zamandir KIRKpt72 s372 den büyük oldu :D
bişey söyleyeceğimşimdi kızıcaksınız ama 10.05 ile BTU nun ALANASI nedir ? brurdaki konuda Maşlllah BTu yada neden israrla 2.5 4silindir yada osu busu sökük değil diosuyunz onu anla yamadım :)
Msky in kilosunu merak eden varsa iso yu arar gider kantara ölçtürür gerçek sorun orda gözükür :)üzülüceksiniz ama :) neyse
bunun yanı sıra msky sadece 1.8 basıyor amacımız 2.5 +200shot +yakıt ,
ozaman tamam adım hıdır elimden gelen budur deriz lütfen kıyaslayıp durmayın sona sağı solu savunuyor demeyin bana
günün en iyi arabası msky dı gerçekten çok titizlikle hazırlanmış ve belkide 10 sn altına bile düşebilirdi diye düüşünüyorum ismail abiyede btu emin abiyede helal olsun derim her nasıl ve ne şekilde olunursa ama gözlerim msuprayı armadı değil
s368 turbo:) 372 rafta duruyor.
ismaili tebrik ederim cok iyi sure daha da iyileri gelecek.
swap ve iso teprikler bence bunu arabayı bılen herkes gozuyle goruyo araba stabızel bı araba deyıl ruzgar onden gırıp ıcerde dolanıp oyle cıkıyo yanı aracın motor dısında kasada yapılacak cok ıs var 1980 315 bmw kasası ama btu yenı vesıyon fırenı tutan vıraja gıren ruzgar tutmayan bı araba msky bence surmek basarı ısteyen bı ıs adam manyak