bu aracı bilen varmı arkadaşım yeni almış 580 whp falanmış ?
Printable View
bu aracı bilen varmı arkadaşım yeni almış 580 whp falanmış ?
aracı bı gorsek malumatta bulunucaz ama malesefkı göremiyomm :S
bizim mantarda turboladığımız arabamı ?
baska varmı acaba
55 plaka imiş önceden
Evet ben biliyorum , önceden bindim de , fakat merak edilen konu nedir ? Gücü mü ?
PC'nin yaptığı araç mı bu ?
bu eğer izmirdeki araç ise paşaoğlunda yapılmıştı
ben dyno yapmıştım buna 280 kw lere kadar ölçebildim..
arabanın içine ve bagajına toplamda 7 kişi oturtmama rağmen yinede dynoda sarıyordu..
telden görüşmesine görişiyimde oyuzden kımın yaptıgı hakkında bılgı almak ıstedım kımın yaptıgını bilmeden kiminle görüşebilirimki ;)
greddy 18g twin turbo kit rc440cc enjektör walbro pompa haltech ems pwr radyatör carbonetic twin plate debriyaj nismo kilitli diferansiyel drive shaft stage2 akslar bunlar motor mod ları eski dergiyi çıkardım buldum bu 35 plakayken spec leri snrsını bilenler yazar
geçenler bende gördüm bundan griydi galiba lexus sandım önce arkasını görünce fark ettim
Kaza yapmamışmıydı bu araç ?
büyüksün teçtürkey :D
son çıkan ışıkları kapatsın çok yazıyo
sırf jantları için haftalarca beklenilmiştir kısaca emek para ve bilgi harcanmış baştan savma değil kaliteli bir araç kazalı halide eğer düzgün usta topladıysa öle aşırı birşey değil bence?
güzelim araç ne hale gelmiş...
son fotolarını koyarsa arkadaş nasıl toplanmış az çok görürüz belki...
İlan Tarihi28 Haziran 2010 olduguna göre ayhans team in bahsettiği arkadaş satn arkadaş oluyo ztn ;) doğal olarak fotolar güncel
sahibinden.com daki güncel fotoları
Nasil bir sitedir burasi yaw...O kazali resimleri nerden buldunuz :D
Evet araba arkadasimin eski arabasi.
5-6 ay once onden patlayip perte cikartilmisti.
Sorunlu bi arac olarak biliorum, ayna marutisinde sorun wardi en son ama noldu bilmiorum.
Toplayan arkadas yaptirmis olabilir.
bombayıı patlatıyım o zaman cumartesı gecesı cadde bostanda gordum aracı kaldırımın yanında park halındeydı galıba sahıbı eylenmeye gelmıstıı :D
daha dün gece gördüm öle 580lik bi sesi yoktu gazlamasında :)