http://img687.imageshack.us/img687/3125/69264456.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Kayıt ücreti : 100.00 tl
Sigorta : 40.00 tl
Geçici lisans : 20.00 tl
Printable View
Uploaded with ImageShack.us
:D uuu bu ne hız yaaa.bayılıyorum bu konyaya.her sezon 3-4 yarış çıkıyor.buseferki daha kalabalık olur inş.
ALLAH izin verirse yarış düzenledikce eksiklerimizi görüp düzelteceğiz.seneye türübün olayını da çözüp en az 6/7 yarış yapmayı düşünüyoruz
o qun ordaız daı bızsız olmaz 42sıkıntı
gt30 h22 sahin noldu?
ankaradan bi hafta sonra yapılıyor olması zorlamazmı yarısacak arkadasları en az 2 hafta falan bi ara olsaydı daha iyi olmazmıydı acep?
sırf bu yüzden konusunu bu haftabaşı açacağımız ve daha önce belirttiğimiz üzere temmuz 25 te yapmayı düşündüğümüz rpm race events2 drag race i,dün gece yaptığımız toplantı itibariyle iptal ettik...yanlış anlaşılmasın,1 er hafta arayla 3 yarış sadece birbirini baltalar...kötü niyet olduğunu düşünmüyorum bile...kaç yarışmacı 1 hafta arayla 2 yada 3 yarışa gider ? araya ramazanın da girmesi tarihleri biraz yakınlaştırdı diye tahmin ediyorum ama elimizden geldiğince konyayada ankarayada bizden tam destek :icon_tup: yardımcı olabileceğimiz bir şey varsada seve seve...
Kafayı yicem
ahy derecesinin a.k *** vardı kırdık arabayı
su katılımda para değil he
ama uzak işte :(
Hayırlısı olsun ...Kazasız belasız keyifli yarışlara...
Ahh imkan olsada gitsek..
inş. ordayız :)
Kazasız belasız keyifli yarışlar
2 Araba ile katılım yapacağız;)
Golf ve subaru...
Subarumuz çok iddali 10sn altına düşeceğini idda ediyor ayın 8.nde inş hepberaber görürüz...
Katılmıcam ama izleme bahanesiyle bende bi ziyaret ediyim Konya'yı görmek lazım eski dostları..
APL Plakalı subaru ali abi baya bi değişiklik oldu yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi gt40-42
falan değil parçaları tamamen amerikan ve tomraks şanzımanlı iddalı diyorsam vardır bildiğim...
Valla bende çok merak ediyorum apl'yi.
Ordayız ıns.yarısacak arac sınırı var mı?
tomraks ..? dog box olmasın çok iddalıysa ankara yarışına yetişmezmi acaba:soru:
Ankara'ya Yetişmez, Selahhatin Korkmaz diye bi abimizin araç golf ile beraber gideceğiz yarış alanına
abi diger arkadaşlarında dediği gibi ard arda iki haftada ankara ve konya konyayı bir hafta daha ileriye alırsanız daha iyi olur gibi tabi sizin fikriniz ama ankaradan muhtemelen katılım falan az olmaz mı çünkü konyayı ankarada besliyor (yarışlarda ) bizde inşllah ordayız destek verecez ama şöyle 15 i gibi olsa daha güzel olur. şahsi fikrim
oruç başladığı için bir hafta ileri alamıyoruz
ben yokum 7-8 agustos kardesimin dugunu var ondan sonraki hsfta ortası yurt dısındayım basarılar herkese subaruyu bende merak eediyorum ınsalllah guzel otesı bır sure yapar
ordaız allahdan manı qelmezse
inş. güzel bir yarış olur... Ali abi sen kaldıracan mı turboyu?
[QUOTE=tool;1537743]gt30 h22 sahin noldu?[
çata pat gazlıyor sıkıntılı alet