siz olsaydınız hangisini alrıdınız.yorumlarınız için şimdiden teşkkürler
Printable View
siz olsaydınız hangisini alrıdınız.yorumlarınız için şimdiden teşkkürler
S2000 siyah, Type-r Kırmızı, hangisi olacaksa onu alırım:). Ama ikisininde amacı farklı. S2000 biraz daha şekilli bir araç, arkadan itişte cabası:)
tabikide düşünmeden s2k
bende sk2 düşünüyom da bazı duyumlar aldım ep3 alıyormuş die öyle birşey varmı acaba
type r cok guzel bı araba ama s2000 alırdım.
ailecek kullanıcaksan ep3 daha iyi
headerslı type r la yanyana gıdıorlar genelde s2000ler
Bknz imza..........
S2k tabiki :)
peki hız bakımından hangisi ?
s2k varken ep3 ü düşünmem bile..
satıyorum diye yanlış anlaşılma olmasın kesinlikle ep3
bencede ep3..sattıgıma cok pısmanım
s2 hondanın yanlıslıkla yapmıs oldugu bi seri üretimdir belli bir sure uretildikden sonra hatanın farkına varıldı arac rwd olmus yanlıslıklan uretimi durduruldu
kesinlikle s2 :)
Type R ve s2000 duayenleri konuya cevap verirler hangi specde noluyor diye :=)
Ya ikiside tamamen farklı araçlar, senin ne istediğine bağlı bence.. İstekler doğrultusunda s2k'de alınır tayparda alınır.:) Biri 2 kişilik arka itişli bolbol yanlıyacağın bi araç, diğeri önden çeker s2k göre geniş biraz daha rahat rolling hız arabası..;)
Specleri sağlam bi taypar s2k geçer ki birsürü örnekleri var..
İki araçtan birini almış olsaydım s2000 alırdım, hazır yaz gelmişken üstünü açar gezer yanlar keyfini çıkarırdım.:)
İki araçtan birini almış olsaydım s2000 alırdım, hazır yaz gelmişken üstünü açar gezer yanlar keyfini çıkarırdım.:)[/QUOTE]
dedigin gi üstünü açar yanlar keyfini çıkarırım :)
peki iki araçta stock olursa sk2 alır büyük bir ihtimalle dimi ? :)
dedigin gi üstünü açar yanlar keyfini çıkarırım :)
peki iki araçta stock olursa sk2 alır büyük bir ihtimalle demi ?
peki iki araçta stock olursa sk2 alır büyük bir ihtimalle demi ? :)[/QUOTE]Üst hızlarda S2000 alacaktır die düşünüyorum.. Ama dediğim gibi hıza performansa bakacak isem gider taypar alırım. Artık typerın amacı belli.
Ya kısaca type-Rla s2000 apayrı bi dünya yorum yapan arkadaşlarda belirtmiş zaten
tmm saol kardeş o zamn sk2 alıyım :)
hic alakaları yok misal s2000 almak istesem cocuk kotugunu bagajamı koyacam o yuzden type r ile idare ediyoruz :)
şahsen ep3 R alırdım
kesinlikle S2000.. herşey rolling değil :)
bekarsan s2k
evliysen typer
2. araç varsa yine s2k
s2000 tabiki
hangisine daha fazla harcarsan o araba daha hızlı olur.. 2 araç stocsa s2k rahat geçer..
devamlı gazlanıcaksa type-r,şekil ,eğlence+güç için s2k..
Kırmızı sedan vtec alırdım :D :D
Aslında kararsız kalıncak bı durum benım ıçın tabiki, ama S200 olurdu tercihim herhalde :beuj:
Daha kırmıızı sedan vtec çok temiz bulamazsn kanka:D
bence e30 3.25 alayına gider. habire soruyorsun ya bu hepsindede alıyormuş.
Tabiki ep3 diyorum.
hıc dusunmem s2000 derım
ilginç bi soru gerçekten ikinci aracınız varsa s2k derim he yoksa ep3 alırdım çünkü kışın kullanılcak bi araç olduğunu düşünmüyorum daha hafta sonu gezilcek bi araba bence
önemli olan ne istediğin anladıgım kadarıylada type r ihtiyaçlarına s2000 kadar cevap veremiycek ama 2sinin arasında kalsam kesinlikle type r derdim
s2000 sahibi olarak bence s2000 ep3 typer dan daha sportif bir araç ama bu sportiflikle birlikte bir çok ekside geliyor,küçük ve 2 kişilik olması,bagajın büyük bir valizi almaması,üzerindeki teybin ultra dandik oluşu v.b....
ama çok dikkat çekici ve inanılmaz zevkli bir araç,motor güç oranına bakacak olursak bir efsane bile denebilir :))
genede tek araç olucaksa asırı besleme düşünülüyorsa sanırım ep3 daha kullanışlı olur
s2000+kış+aşırı besleme+arkadan itiş+Türkiye yol şartları=kötü fikir :)