http://www.albinoblacksheep.com/flash/antihonda.php
i_could...
Printable View
yazık olmuş da keşke bi uyarı koysaydın şahsen yaralı adamlara bakarken bayılabilirdim bile :)
yorum yamzmaya bile geek yok önemsizi emeyine yazık araban hoş ama honda iyi alet bence saygılar
you_could ;)
Don't drink and drive:icon_tup:
pug iidir :D
kandırmışlar sizi japondan şaşmayın ;)
bayat bişiii
bi honda rekamı var bu sekilde aracları sahiplerine benziyor. bunu da ona ithafen yapmıslar. ama bu tarz bir video daha gormustum onceden 2. bu. yine plastic cars falan diyodu ;)
begenmedim :)
feykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
dont drink & drive, smoke & fly ahahahha
feyk bence dee :heyoo:
i_could bu sefer gol atamamışın ne demen lazım abim??
i_couldn't:D beenmedm
The first flash movie by DRUNK yazmış bi de sonuna...:D:D
Çok içmiş heralde ne hazırladığının farkında değil eleman..:D
gerçek oldugunu nerden bilecegiz:beuj:
yanıltıcı bir video emeğine sağlık
Değil zaten...
Anti-fener,Anti-honda...
Etrafta hiç anti markacı gormedim ya da anti takımcı fenerden başka;hondadan başka...Bunlar benim düsüncelerim degil sadec e vbi yerde rastladım paylaşayım dedim...
i_could...
Genelde çoğu pugcu anti hondacıdır zaten.
http://www.sikayetvar.com/?ix=x&loc=...&level=3&id=24
Şuraya bak bakalım kimin kaç şikayeti war :icon_tup:
Peugeot : 108
Honda: 64
Gercekleri görelim biraz böle cocuk oyunlarını deil ;)
bende anti-honda cıyım . $ikayetçiyim her arabası geçiyor beni :p
Hadi buda bi guzellik daha :D
İngiltere de ki bi arastirma,76 000 kisiyle yapilmis.ingiltere deki en kotu arabalar.
2005 Top Gear Survey - the Last 10
(Ranking: Make - Model)
150: Citroën Xsara
151: Peugeot 206
152: Renault Mégane (Nov '02 on)
153: Rover 25
154: Fiat Stilo
155: Mercedes M-Class
156: Renault Laguna
157: Renault Espace
158: Peugeot 307
159: Peugeot 807
:rolleyes:
cem buda yanıltıcı bence.. tofaşta 27 şikayet war:) ayrıca honda pugdan iidir bence de ama pug nun da unutulmaz modelleri war yani.. onların hatrına sewiyoruz :)
He buda benden hatıra olsun bu konuya :)
http://img272.imageshack.us/img272/4...77hc0et4cs.jpg
Vatandaşın sesi :D
PEUGEOT 6 Ayda 12 Arıza Yaptı!
[30 Ocak 2007, 09:00]
Geçen bahar arkadaşımdan 3-4 aylık, daha 8000 kilometre de 407 1.6 hdi aldım ve problemler başladı. Aracın hatırladığım kadarıyla 12 parçası değişti. Bunlar turbo, volan dişlisi(2 defa), telematik ekran, CD çalar, marşpyer çıtası, direksiyon pompası, sinyal kolu, silecek kolu, direksiyon, air bag, anahtar, akü ve hatırlayamadığım birkaç parça. Bunun dışında araca birçok kez program yüklendi vs.
Şu anda volan tekrar arıza yaptı ve 2. kez değişiyor ve aracım serviste. Peugeot�yu aradım fakat İsmail adında bir müşteri temsilcisi arızaların giderildiğini başka bir şey yapamayacaklarını söyledi. Bu arada bu beyefendiye 3 günde zor ulaştım. Arızalar giderildi ama eğer aracım garantili olmasaydı değerinin yarısı kadar benden ücret alacaklardı. Ben aracımı değiştirmelerini istiyorum bu nedenle birkaç gün içinde mahkemeye başvuracağım. Servisten çıkmayacaksam arızalar giderilse ne olacak giderilmese ne olacak.
Eğer mahkemeden sonuç alamazsam bir afiş yaptırıp araca asacağım ve şehrin en işlek yerinde sergileyeceğim bu aracın 6 ayda 12 parçası değişmiştir diye.%
----
PS: Bu arada bnm bir 206GTi ım vardı önemle beliritirm:D
Ayrıca su an peugeot un başını en cok derde sokan model malesef ki 307...
i_could...
Şikayetlere ne diosn :)
okuyorumda hondadakliler genelde servis ,
ama pöjö dakiler mekanik cogu..
Top Gear'a ulaşacagım ..
i_will..
ARkada$ımda 2005 c4 1.6hdi var. $u anda araba 45binde. Gayet sakin ve ekonomik kullanır aracını. Araç yakmıyor fln efsane o konuda ama teknik sorunları yüzünden hafta 1-2 kez servisten çıkamıyorduk.
Olan olaylar ve sonuçlar :
1- Arka fren disklerinin dönerken ötmesi ( 3 kez fransa ile maille$me 2 kez balata ve disklerin deği$mesi sonucu 20bin kmlik çözüldü yine ortaya çıktı sesler)
2- Arka süsp.ların kule ba$larına saçma sapan biçimde vurmaları(4kez servis tarafndan sorun yok c4 sert araba diye geri yollandıktan sonra 2006 modelde gelen süsp. sistemi takıldı hala sorun devam ediyor)
3- Aynaların buğu çözücüleri kafasına göre takılıyor :) (çözüm bulamadılar hala ayna sistemide deği$ti)
4- Direksyon kutusu tam sağ ve tam solda çok deği$ik sesler çıkartıyor. (komple direks. sistemi deği$mesi lazm dediler 2hafta süre istediler uzun yola gidecekti arkım istemedi kaynadıı kaldı öyle)
5- Sağ arka kapı açıldığında $aka gibi müzik sistemi kapanıyordu :) Kapıyı geri kapattığınızda çalmaya devam ediyordu. Kapı deği$ti bu sefer cam tam açılmıyor. (çözüm hala bulamadılar)
Aklıma geldikçe eklerim :) C4 efsane araba ya
307 konusunda haklısınız çok sorun çıkardı Allaha şükür bende daha bişey yok... araba bence şans işi
audi q7 ilk gelenleri toplandı sonuçta biri peugeot biri audi sorun olabiliyo benim dayımda x5 vardı motor değiştiriyolar dava açtı fln yeni x5 verdiler... arkadaşımda a3 vardı takla attı hiçbir airbag açılmadı bunlarda güvenliği ii oldugu soylenen arabalar
Güzelmiş görkem :)
Şunu belirtmekte fayda var :
Honda bize para falan vermiyor bugun satarım hondayı 106 gti alırım 306 gti alırım sorun o deil :)
Sorun bu kadar hondaya cok saldırılması bi problem olsa pejolardaki gibi ben bilirdim en azından :)
Ha tabili honda mükemmelmi ? deil bircok arızası war.. otomobil bu arıza yapması kadar normal bişe yok
Ama sanki Honda çok çok kötüde pejo falan ondan iyi :) Bu yanlış bir algılama şekli;)
ben pug kullanıcısıyım ama honda daha ii bence :)
Peugeot,Citroen bunlar hondaya nazaran sorunlu arabalar.