arkadaşlar merhaba..evdeki beyaz eşyaların miladı doldu değiştirmeyi düşünüyoruz fakat pek kararsısız..sizce en uygn en kaliteli en iyi servis hizmeti veren marka hangisi siz hangi markayı tercih ederdiniz..Şimdiden Teşkkürler...
Printable View
arkadaşlar merhaba..evdeki beyaz eşyaların miladı doldu değiştirmeyi düşünüyoruz fakat pek kararsısız..sizce en uygn en kaliteli en iyi servis hizmeti veren marka hangisi siz hangi markayı tercih ederdiniz..Şimdiden Teşkkürler...
ben vestel aldım evlilik öncesi komple gri olanlardan
bende arçeliğin a sınıfını aldım :D herkez farklı şeyler söyler bu konuda. herşeyde olduğu gibi birazda şans işi :)
arçeliği bi araştırdım da pek iç açıcı şeyler sölemioyrlar arkasından..) çok karışık bi konu gerçekten..:)
bence ENPLUS taki Gardırop Tipi Buzdolabı Var Ona Bi Bakın Onlarda Güzel.. elektrik Süpürgeside Miele Tavsiye Ederim..
Arcelıkden uzak dur ne alırsan al...
esyaları alalı 1 sene oldu
bulasık makınası butun elbıselerı yagladı ve cıkmıyo degıstı ..
buzdolabı peynırler etler bozulup duruyodu gelıp bır alet koydular sonucunda degısım cıktı sımdı onu beklıyoruz haftaya gelıcek . aynı modelden yok emsalını verıyorlar ama beyenmedık. baska beyendım 400 tl fark var utanmadan alıyorlar bır dunya laf ettım.cıldırttılar nalet olsun dedım .. aman aman dıyım : )
bi seçenekde siemens arkadaşlar o nası acaba
bence vestel :)
vay arkadaş ayvayı yedik ozaman :D
valla bizde de senelerden beri arçelik var hiçbişey olmadı :D
tv vs arcalık sec kardeşim.. gerisini komple bosch al devam et derim ...
vestel alcaksan yardım edebilrim arkadaşım ..
banada bosch yakın gelio ama bakalım...:)
Beyaz eşyada genellikle Arçelik tercih ediyoruz.
tv olarak vesteli diğerlerinde Bosh tavsiye ederim
arçelik ve beko beyaz eşyada çok iyidir, vestelden iyidir.
tv de bayağı araştırdım samsung , philips ( fiyatına göre ) uygun
media markt güzel rakamlar var ...
markaya takılma garantiye takıl derim hangisi daha fazla garanti veriyorsa onu al derim..
yarn gidicez araştrmaya arkadaşlar büyük ihtimal bosch olcak çok teşşkkr ederim yorumlarınız için ...:)
en yaygın servıs agsı arcelık ve bekoda vardır bence arcelık alırdım :) su anda arcelık yetkılı servısınde calısıorum bosch tada calıstım vesteldede sen arcelık al 7 yıl garantı yaptır arkana bakma :D
bu urunler tamamen şans işi aynı urunden 3 tane alıyoruz 2 tanesi taş gibi iken diğeri sürekli bozulup duruyor
servis ağı en yaygın olanı almak mantıklı servis kaliteside kesinlikle sana yakın olan bayilerin insiyatifinde ;)
bosch tavsiye ederim..
Beko iyidir..hem dayanıklılık hemde servis bakımından hiç sorun yaşamadık.
4 sene önce istanbulda taşındıgımda herşeyi sıfır arçelikten aldım gayette memnunum..
yalnız bu cihazlarda ne kadar elektronik aksam o kadar çok sorun anlamına geliyor.. abimin evinde mesela bi buzdolabı var zannedersin boeing kokpiti. 1 senede 2*3 kere servise gitti
öyle teferruatlı şeyler kolay bozuluyor
bizimde artık ç.makinası full boost çalıyo db rekoru kırıyo valla bayağı eskdiler bugün çözüme kavuşucak inşlh mesele..:)
bosch buzdolabını alma derim ..ben aldım 3 yıldır sesini dinliyorum..
Benim tavsiyemde Samsung olacak.Cihazları piyasaya kısa zaman önce girdi ve gayette başarılı ürünleri var ve fiyatları cazip.
Ayrıca ne alırsan al garanti sürelerini uzatmayı ihmal etme.
valla bizde 20 küsür senelik duran arçelik ürün var
ve evde herşey arçelik
ne eski modellerinde ne modellerinde sorun yaşamadık
çamaşır makinası buzdolabı olsun
eskiside iyi yeniside
benim düğünüm ekimde. çoğu beyaz eşyamızı samsung aldık.
samsungların normal garantisi 2 sene. 50 tl civarında bir ücretle buzdolapı, çamaşır ya da bulaşık makinası gibi ürünlerde ek 3 yıl daha garanti veriyorlar. samsung lcd, led tv lerde ek garanti yok. samsung alırsan ek garantiyi fatura tarihinden itibaren 1 ay içinde uzatman gerekiyor. ondan sonra ek garanti hakkın ortadan kalıkıyor.
beyaz eşyada Bosch öneririm. Yeni evliyiz ve evimizdeki beyaz eşyalar bosch. TV olarak Vesteldir, arçeliktir uzak durmanı öneririm. Philips, samsung bu iki marka fiyat perofrmans olarak gayet uygun.
Benim Çok Samimi Oldugum Bir Arçelik Bayiim Var Beşiktaş'ta Evdeki Herşeyim Vantilatörüm Bile Arçelik Gayette Memnunum....istersen yardımcı olur fiyatlarda vs
Ne varsa eskilerde var evde 25 yıllık arçelik çamaşır makinesi var bizde halen tık yok ama yeni gelen siemens çamaşır makinesi 4 ayda bozuldu buzdolabıda sapıttı... siemens alma.... aynı paraya daha ucuzu boschta var... onun dışında arçelik yeni nesli çok da sağlam değil... Profilo alabilirsin geleneksel üretime devam ediyor biraz antika duruyorlar dıştan ama sağlamdır... onun dışında harbiden sağlam paran varsa miele diyorum başka birşey demiyorum 3 4 neslin görür...
valla bizimkilerde full arçelik var ve çok memnunuz. ancak bosch içinde iyi şeyler duydum.
bu arada bosch ile siemens aynı fabrikada üretiliyor sadece dış dizayn farklı, ayrıca Beko ile Arçelik de aynı fabrikada üretiliyor. Beko'nun yurtdışı satışıda var.
televizyon olarak samsung ve LG yi öneririm.
buzdolabımız bir hafta önce ekzantirikli gibi sesler çıkarmaya başladı :D
2 gün sonra pert oldu.arçelikten yeni dolap aldım.iç hacmi bayağı geniş 610 luk.şuanda gayet memnunum