-
17 Temmuz 2010 Adana - Mersin Buluşması
-
-
-
-
-
tüm araçlara kocaman maşallah fotolarda güzel elinize sağlık :)
-
-
-
Tripod yokmuyud la gece çekiyosunuz :D eline sağlık ,güzel kalabalık olmuş
bahadır şu yayları tak bu ne hal :D
http://i970.photobucket.com/albums/a...g/IMG_1553.jpg
-
Alıntı:
tyMu Nickli Üyeden Alıntı
Tripod yoktu Tymu maalesef. Tüm paramı makina ve lense yatırınca geriye pek bişi kalmadı. :D Diğer aya kısmetse tripod.
Daha çok kalabalıktık ama tek tek her aracı fotoğraflayamadım, buluşmaya gelip de aracının fotoğrafı olmayanlar kusuruma bakmasın. Gerçekten kalabalık, eğlenceli bir geceydi. :)
Bahadır'ın araca yay şart. :) Bir de Bahadır aracının arka lastikleri çukurda ön lastikler de yukarda olunca daha da bir leylek gözükmüş o fotolarda.
-
ben sana ne diyim gece foto çekiyon tripod yok :D sen bi msn e gel :) baya kalabalıkmış kalabalıkda foto çekmek zor tabi:)
kamerde çekmiş olması lazım o fotolarda gelsin bakalım
-
fotolar ıcın cok tesekkur ederımm :) mersın adana ve antep e cok tesekkur ederım :)
-
Alıntı:
tyMu Nickli Üyeden Alıntı
ben sana ne diyim gece foto çekiyon tripod yok :D sen bi msn e gel :) baya kalabalıkmış kalabalıkda foto çekmek zor tabi:)
kamerde çekmiş olması lazım o fotolarda gelsin bakalım
Çekmişte az çekmiş.Ekleyim istersen
-
Maşallah araçlara :)
Emmeli corsa bi emme ile çok güzel hp ler alabiliyorlar maşallah :)
-
Alıntı:
<AYCA> Nickli Üyeden Alıntı
Çekmişte az çekmiş.Ekleyim istersen
ekle hazırdaysa :)
-
ugur abi elllerine kollarına saglık ellerın kolların dert gormesın :)
-
benim neden hiç fotoğrafım yok ...
abi bu araba kaç vuruyorrr ::D:D:D:D:D:D:DD:D yaww ne güldükk
-
Katılım çok olmuş galiba e Melii abide orda olunca dönen muhabbetleri tahmin edebiliyorum :) Ellerinize sağlık hemşerilerim bende memlekete gelicek olursam bi akşam bende katılmak isterim :)
-
ellerine sağlık ugurcan emeğine sağlık fotoların devamını bekliyoruz (varsa tabiki :D:D)
-
Çok güzel bir akşamdı herşey için teşekürler.
-
Hepsi birbirinden güzel maşallah..
-
tesekkurler ugur guzel olmus ellerın dert gormesın birgun giderken fotolarını cekelim benım aracın
-
aslanım nasıl giderken :D:D:D:D
-
eline sağlık uğurcan:icon_tup: birde gelenlerin toplu resmi vardı onlarıda koysan;)
-
tüm araçlara maşallah. eu vtec ve b18 si yine yakıyor :D
ibiza ise 5Ziegen lere rağmen yine tipsiz yine tipsiz :D:D:D:D
-
tum araclara masallah :) gokcan fotosu yok diip duruyordun gozun aydin kanka ok gibi cikmis :D
-
ula hayri (melii) karıştırmışsın yine ortalığı
-
Alıntı:
eser Nickli Üyeden Alıntı
ula hayri (melii) karıştırmışsın yine ortalığı
Yavrum her an her yerde olabilirim :D
-
eline sağlık uğurcan güzel fotolar saolasın;)
-
Bütün Araçlara Kocaman Maşallah.
-
Alıntı:
BAHADIR24 Nickli Üyeden Alıntı
eline sağlık uğurcan:icon_tup: birde gelenlerin toplu resmi vardı onlarıda koysan;)
İtalyan katili :allaalla:
-
Hery yawrum hey forum spec...
Mersinde olmak vardı...
-
-
İbizamı çekemeyen Cahit kardeşime LPG diyorum :D Güzel akşamdı gerçekten yalnız sıkıntı var gibi ugurcan fotolarda ? Ufaltırken cok kalite kaybetmiş gibi sanki ?
-
dou go kart dıye yırtınıyurmm :D
-
Fotoğraflar güzelmiş ellerine sağlık uğurcan. videolar falan yok mu? :)
-
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
dou go kart dıye yırtınıyurmm :D
antepteyim başkan yapacak bişey yok :D
-
maşallah maşallah mersine gelin duymayalım.:)
-
Alıntı:
dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı
İbizamı çekemeyen Cahit kardeşime LPG diyorum :D Güzel akşamdı gerçekten yalnız sıkıntı var gibi ugurcan fotolarda ? Ufaltırken cok kalite kaybetmiş gibi sanki ?
Tymu'nun da söylediği gibi gece çekimlerinde tripod şart. Ve maalesef benim henüz tripodum yok. :(
Alınca bir daha toplanalım farkı beraber görelim. :)
Ayrıca rica ederim arkadaşlar inşallah yine böyle buluşmalar yaparız, daha iyi fotolar çekebilirim. :)
Adana ekibi günü saati ayarlasın genel katılımcılara göre, biz dfe iadeyi ziyarete gelelim.
-
Bu aralar olmasın şu sınavlara bi gidip geleyimde daha sonra gideriz adanaya zaten max 1 hafta sürer o zamanada buluşma olmaz oda ayrı bi mevzu :)