su ankı aracın speclerı
dc 4-1 2'' headers
apexıı orta
60 mm orta borular
apexı n1 son susturucu
custom caı
b16b typer pistonu
http://www.youtube.com/watch?v=112EZW2JSSU
Printable View
su ankı aracın speclerı
dc 4-1 2'' headers
apexıı orta
60 mm orta borular
apexı n1 son susturucu
custom caı
b16b typer pistonu
http://www.youtube.com/watch?v=112EZW2JSSU
debriyajmı tazeliyosun arada ?
iyimiş... :)
aynen 200 de bı kac kez tazeledık
gayat iyi yürüyo kardeşim maşşallah yazılım felanda hallolduktan sonra çok daha iyi yürücek bence
yazılım yok sanırım bu araçta dorumudur???
maşallah,kazasız belasız.
200'le giderken debriyaj tokatlamaktaki amaç nedir onu anlamadım:)
Çok iyi maşallahı var...
güzel gidiyor maşallah
maşallah 100-200 20-21 saniye galiba
Maşallah maşallah.
orkun agaaa harbiden fena hızlanıyorr...taş gibi oldu makina ;)
güzelmiş birgün deneyelim
Maşallah. :icon_tup:
debriyaj tazelemenin mantığı nedir birisi açıklık getirebilirmi maşallah araca
Maşşallah ama bence araçtaki okadar parçadan sonra iyi bir sonuç/zaman değil.
tek kişiyle biraz daha farklı olur diye düşünüyorum ortalama 190 kg 2 kişi artı bagajta tesisat stepme herşey duruyor
Aracın ustundekı ağarlıkları bilmiyorum tabiki çok fark eder ozaman, kaldıkı beyınve ayardan sonra pıston vs. kendı gosterdımı dahada hızlanacatır ama su vıdeoda aracın 3. ve4. vites hızlanması o parçalara göre iyi değil. Bunu belirtmek istedim. Tekrardan maşşallah
maşallah.güzel.
bence güzel gidiyor demek istemiş.
daha ne ıstıyorsun ayrıntılı yazsın mı düşüncelerini.
beyler bu araba en azından itr egzantik ister çok daha zevkli olur
Maşallah...
orkun hata sende birader ;)
arabayı gırtlagına kadar sökelim...rampa aşagı bi yola salalım makinayı iyi gideni görsün herkes....birde beyenmeyenlerin diyenlerin stock vitedolarını bekliorum ben...bende ona göre stok vtek videosu koycam....piston egz olmayan ;)
Guzel hızlanma masallah egzantrık + ayar 10 numara olur...
en azından kadran videosu çekerken stpene olmasa bile bagajdaki set ws. ıwır zıwırı söküp, çok ağır olmayan bir arkadaşa çektirsek wideoyu sanırım daha sağlıklı bir yorum yapabiliriz değil mi? :)
Maşallah diyelim, 9000rpm çewirir araç umarım en kısa zamanda :)
Bu arada benim araçta stepne we arka koltuklar yok, ince bir arkadaşı co pilot koltuğuna oturtup sağlam bir yokuştan aşağı 100-200 wideosu çektirdim, hakkaten anormal bir hızlanma oldu ama wideoyu görenler "maşallah ne hızlı gidiyor" derler we sonra düz yolda böyle gitmediğini görünce laf söölerler diye kendime sakladım :D
debriyaj tokatlamak emin ol daha kötü zaman kaybı
buda benim eski vtec i satmadan önce 0-100 üm http://www.streetfire.net/video/vtec...rag_205089.htm
mal iyi mal iyi :) maşallah
guzel dıleklerınız ıcın tesekkurler arkadaslar
aksam ılla kadran vıdeosu cekelım dıye cıkmadık headers tan sonra bakalım ne olucak dıye bı cekelım dedık 2 kısı 90+90 desek 180 kg aracın arkası zaten dolu otu var pusuru var demıcem zaten amacımız oyle olsa heryerını soker tek kısı YOKUŞ AŞAGI CEKER KADRAN VIDEOSUN KOYARIM GEREK VARMI duz yolda oylesıne sıktık bu kadar malzemeyle az yuruyo dıyenlere soruyorum ne var bunda kı BU KADAR malzemeyle az yuruyor dıyosunuz
ben burda kımseye bır sey kanıtlamak ıcın koymadım paylasım olsun aksam aksam sıktık ızlensın dıye koydum tabıkı yorum yapıcaksınız ben sadece cevabını vermek ıstedım
YURUMUYOR dıyen lere komple ıcını sokup tek kısı yokş aşagı kadran ceker koyarım gonullerı olsun
arkadaşım bana göre de senin bu yorumun çok saçma, fikir farklılığı saçmalık değil ;)
benim bi düşüncem var; böyle denemeler hakkında,motor mod'ları hakkında bi yorum yapılıyorsa sebebide açıklanmalı.forum sonuçta burası bilgi paylaşım yeri dimi ;)
herkes benim gibi bi düşüncede olmaya bilir,ama bu saygı duyulmaması anlamına gelmiyor.
seni ne ilgilendirir diyorsun o zaman bende sana derim ki benim yorumum seni ne ilgilendirir kitlenir kalırız, kısır döngü! yoruma, yorumda bulunmama gibi bi yasak mı var arkadaşım... :)
uzamaması daha iyi polemiğin arkadaşın konusunu baltaladık kusura bakmasın!
kazasız belasız binmeniz dileğiyle aracınıza,tekrar kusura bakmayın.
yanı anlamıorumkı senı kotu dese hadı neyse acıklarsın nıe kotu oldugunu.ama guzel dıyınce nasıl acıklıcan kı ne açıklıcan.guzel demek kac farklı anlama gelebılırkı şu vıdeoda.guzel demek guzel gıdıor demek olay bu ya.kasma kendını kardeş rahat ol bu tur seylere hasta olma bu tur her başlıkta 480953283409 tane maşallah la baslayıp bıten post var.gayet normal.