c.tesi akşamı sağolsun arkadaş kırmadı ufak bir deneme yaptık.
Printable View
c.tesi akşamı sağolsun arkadaş kırmadı ufak bir deneme yaptık.
maşallah .
maşallah araçlar standartmı yoksa değişiklik varmı
maaşallah cupraya gerçekten çok güzel gitmiş,,,,kaçtan kaça kadar hengi viteslerde denediniz ?
sti da bişey yok sanrm masllh araclara
çok geçmiş :)
cupra kaç hp verir ortalama?birde STI full stock mu?
cupra çok başarılı yüklenmiş maşallah...
STI alıp da full stock kullanmak da sanırım ayrı bir zewktir benim asla anlayamacağım :)
:D hayır yani insan alıp full stock kullanabilir,hatta bir STI olsa dahi, ben bunu anlayamıyaorum ama kimisi de ondan zewk alır :) Hatta ROLLING yaptığı halde stock kullanmaktan zewk de alabilir. :)
Neyse sorun yok, STI da yükler cuprayı geçer, kim çok yüklerse geçer ne de olsa :)
sanki biri sti gaza basmiyor gibi fark olmus :) masallah cupraya
o ne ya :)
masallah ..
Cupra iyi ilerlemiş
Specler neler ?
cupra cok iyi yurumus tebrikler;)
cupra çosturmus fenaa STI stock sanırım..
specler nedir acaba ?
video konulurken speclerde yazılsa daha sağlıklı olurdu...
yanlış anlasılmasın ama videodan bi zevk almadım ....
birde sti oldugundan eminmisiniz wrx olmasın :D
:icon_tup:masallah hakan abi
cupra mükemmel miş ya
maşallah çok iyi.
Maşallah çok fark olmuş,
sti ile kpro typer denemesi daa zevkli olurdu :D
Maş araçlara cupra çok başarılı yürümüş kazasız belasız...
iki aracada maşşallah sonuç normal
maşallah abim fena olmuş :) gerçi sonuç belli idi ama yinede video bazı arkadaşlara örnek olsun göremeyen arkadaşalar vardır görmüş olurlar ....
sonuç normal ztn 400 hp cupra fwd 300hp stock subaru awd;)
abım maşallah yıkmışsın yıne:)
araba benim çok yakın bir arkadaşımın kendisini ben yolladım otobana görmek istiyordu ortamı araç full stock ve arkadaşın hayatında yaptığı ilk rolling :D bundan evvel hrc 1000 motorsikleti vardı tek tekerde kaza yapınca bunu aldı sadece blow off var hks başka hiçbirşey yok Allah kısmet ederse Greddy elite cat back alıcaz bugun yarın hks filtre ve yazılım düşünüyoruz birde o şekilde dener farkı görür hakan abi tebrikler arabanın maşallahı var..
dynolar yanıltıcı olabiliyor bu setuplarda sağlıklı bir şekilde 350-360hp alınıyor
maşallah hakanın makına fena gidiyo kazasız belasız günler
masallah kazasız belasız 2 aracada
musty o egzosun flowu konusunda bazı sıkıntılar duydum.. suby konusunda baya bılgılıler var sıtede bı fıkır danısın ıstersen daha ıyı bır egzos bulabılırsınız;) bıde motor ıcı yapmadan stock surmek bıle rısklı olurken egzos fıltre nasıl olucak acaba?
Maşallah her 2 aracada,hiç zevkli olmamış :)
iki aracada maşallah..
cok bılgılı deılım ama kullaktan dolma neresının zayıf oldugunu solıyım.. segman kanalı zayıf demıslerdı,sonrakı modellerde bazı degısıklıkler yaptılar ama ızmırde ahmet dıe bı arkadasımda yenı hb kasa stı var. aracı tam stock ıken egzos bıle yokken motoru kırdı,servıs garantıden sandık motor getırdı yıne kırıldı. 2 . kırdıgında servıs kullanıcı hatası dedı ve dava acıldı bılır kısı geldı yıne sandık motor aldı ama garantı dısısın dendı. arabayı alır almaz tork garaja gıttı motoru yaptırdı sonra bolt onların en buyugunden turbo takıldı 2.2 cont gıdıyor gt35 muadılı turbo ıle her canı ıstedıgınde sıkıyor ve kalbı rahat:D 2.5 stı alanların hıc gaz acmadan motor yaptırmasını tavsıye ederım turkıyede:D belkı benzınden kırıodur belkı baska bırseyden ama kırıolar:D
maşallah cupraya stock sti karşısında normal bi sonuç :)
erdem dediklerinde haklı 2.5 segmentinde zaten neredeyse kırmayan STi kalmadı :) çoğunun motor içi yapılı he tabiki bu demek değil dayaksız ama benim bildiğim de 06+ üzeri 2.5 litrelerde aynı problem var.
mantar filtre catback + yazılım aman diyim dikkatli olun iyice bi araştırın bilgili arkadaşlar yazıcaklardır zaten.
nasıl yaa 130000 tl vericem egsoz filtre chip yapıcam araba kırılmaya riskli olucak :D
maşallah araçlara