http://www.youtube.com/watch?v=-KCIc1xTNvA
1 saat önce çekildi.Keyifli seyirler...
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=-KCIc1xTNvA
1 saat önce çekildi.Keyifli seyirler...
Arabalarda ne var ne yok yazsaydın..
typer viteslerini beğenmedim :)
kadir abi Js rs çok ii gidio burda sahibi kendide dedi ben js deydim kullanamıorm yeni aldım filan ben kullandığım zaman ahmetle araba köpek gibi gidio çok can yakar =) 210 a kdr=)
aahahahah izo'nun arabamı :D
burda kolpadan video çektiydi typer geçiyo ayaana satılsın diye oraya gidince foyası çıktı :D:D:D:D:D:
Şaka tabi :) Alışsın arabasına daa iyi gider,hayırlı olsun ...
bu arada Rs te "beyin" değil zikindirik züperçips var
Can sahilde mi gezion rolling mi yapıyorsun arkadaşım o nası vites atmak :)
walla gayet iyi gitmiş bnm rs, sattıgım arkadaşın yaşı kucuk ve tecrubesi yok bu konularda. kimbilir kacta bastılar kac bnde vites attı nasıl vites attı vs....superchip var uzerinde bn satmasam custom chıp yapardım daha 3-4 boyu var guzel yazılımla...
ne ara satıldıda roll yaptı arkadas bu araba :D
maşşallah izo nun araba iyi gidiyodu halada gidiyo arkadas alışsın birde yazıldıgı gibi chip elden gecsin dahada iyi olur.
Getirin ben kullanayım RS' i de araba benliğini bulsun:hehe:
Ben getiremde kullan Bora, aksilik olmassa 7-8 ağustos ordayım :)
Bu arada o arabaya o yazılımla yazık ettiğinizin farkındasınızdır umarım ;) Superchipsin GroupN yazılımı stock RS lerde bile pek birşey farkettirmezken dereceli egzantrikli arabada nasıl farkettirsin. Ayrıca Superchipsin yazılımı RS' te 8300 döndürtüyor arabayı. O vanos kasnağını elinize almadan biran önce değiştirin şu yazılımı.
vay arkadas,best kankam dedik ettik..satisi koyup rollinge gittiniz demek:(
masallah araclara.
Kadırın de dedıgı gıbı hupercips bu islerde biraz eksik kalıyor, o araca custom map lazım
lınk acılmıoo
Rs yinede iyi gitmiş,maşallah 2 aracada :)
Kanka ben seni kastetmemiştim sen neden alındın :hehe: Neyse bi ara buluşalım da alayım gazını rahatla kankam benim:D
videoyu ben cektim can adana ustunden vites atıyorsa RS li veli arkadasımız diyarbakır ustunden atıyordu:D masallah 2 aracında daha gideri var ileriki zamanlarda tekrar deneriz insallah...
kanka kusura bakma yaw o caddeden 1 kere yuruyerek gectik 2 kerede arabayla kimseyi gormedik bide ordan oraya dolas sıkıntı oldu:S ztn davetsiz misafirdik birazda rahatsızlık vermeyelim diye telefon gelip davet edildiğimiz yere kactık kusura bakmassın umarım...
best kankam :D
habersiz bir yere gitmek benim hoşuma gitmeyen bir hadise....
emrivaki yapmayı sevmem...
ZY typer ile RS denemesini sonucu can söyledim denemeden önce tutunacak dedim aracın sahibi aracını daha bilmemekte alicanın bana dediği 7000 rpm de fites atıyormuş :O
ZY işi ciddiye almadı zaten fites atışlarından belli çok rahat bir deneme oldu typer için...
182'lik RS gerçekten çok iyi Alican ahmet le çıktılar gayet başarılı imiş...
Alan arkadaşa hayırlı olsun...
Aracına daha da alışsın tekrardan bir deneme çekilir....
ahmetle sürdüğmüzde egzantirikle beraber 7800 lere 8 bine kdr indik araç köpek gibi gidio walla 220 ye kdr çok can yakar =) çocuk normalde 3 binde role başlıomuş :D 5. 5.500 de araba çok fena gidiyo ..
Type_R sahibi çok şefkatli yaklaşmış şanzımana :D
kasap style olsa fark daha da açılırdı sanırım
maşallah her ikisinede.
3'e 7000 devirde attı galiba :)
4'e 10000'de atıcaktı ama ne yazıkki 8200'de kesiciye takıldı :)
ibreye bıle bakmıyodum kı yusuf ahmetın cekımıne bakıyodum kesıcıye gırdı attım bı kerede 6-7 000 arası attım aracı baska bırı kullansın gercekten kullanmayı bılen sonuc degısmıycektır bnm orda nasıl kullandıgım ortada :) gercek zy typer degıldı orda ..ama sunu soylıym rs gordugum en guzel rs cok begendım
JS zamanlan düzeliceğe benziyor
streetfire link plsssssssss
Maş araçlara güzel deneme olmuş :) yaw geçen akşamda benim başıma bir olay geldi sizinle paylaşmak istiyorum clio RS denk geldik sıkalım dedik sadece chip var dedi 182 likmiş şuan 190 hp civarı dedi bende dedim oo zamana denemeye gerek yok filtre eksoz 106 tı ama keşke deneseydik dedim snra acaba kaç boy geçerdi die düşündüm :D:D sizce kaç boy olurdu ??
madem iki aracta duzgun vites atmamıs bosuna video koymayın hicbir sey ifade etmiyor ..
her turlu miami utkucum;) :) sımdı en hızlı typer sekomu oldu
Herkesle araba denemem hatta muhatab almam kimle istersen dene ama sonra yok ben vites atmadım kendimi veremedim filan harbi komik oluyor:D
boşuna bana sarma kendi çevrende birilerine bulaş olurmu :icon_tup:
55 plaka ile denesene tam senin kalemin filtre-egsoz-headers sonucu yazarsınız sonra buraya:icon_tup:
nedense herkeze sen sarıyosun ılk once guzel bır yorum yapmayı dene ondan sonra olumlu olmz fıkırlerını yaz ;) kendı egolarını sacma saapan seyler yazarak tatmın etme ....uzaya bıle gıder fark etmez bnm ıcın herkezle dostca denerım sıkıntı yok ;)
videoyu bile seyretmedim yorumlardan sonra madem cıkmısın atacaksın 10 boy arkadasta 3 gun sonra en kral rolling canavarı olur :D
bence o aracı 210 lara kadar gecemeyeceksin seko demisti dersin :icon_tup:
neyse kırılma gonlun olsun araclara masallah :icon_tup:
haybeye polemige girmeyelim ..