-
''AC'' 106 GTI vs. ''N'' İntegra
-
Güzel parıldamışlarda, N in jantlar :confused:
-
abi maşallah ta niye arkadan cekilmiş birkaç poz yok :D
yanıyor araçlar maşallah diyelim elinize sağlık
-
İkiside çok güzel duruyor.kazasız cezasız.maşallah.
-
Integra'yı ilk kez görüyorum ve çok ta hoşuma gitti açıkçası.Gayet alımlı duruyor.Maşallah iki araca da..
-
Alıntı:
darkred Nickli Üyeden Alıntı
abi maşallah ta niye arkadan cekilmiş birkaç poz yok :D
yanıyor araçlar maşallah diyelim elinize sağlık
beğenmedik :D çok ilginç çıktı :D:D:D
http://i1007.hizliresim.com/2010/7/25/1175.jpg
-
yok yok maşallah abi malzeme güzel olunca resimlerin hepsi güzel cıkar :)
kazasız belasız AC nin ilk kez görüyorum detay resimlerini :)
-
buyuk maşALLAH ikisinede dün sesini duydum ac ın gayet basarılı..
-
Maşallah her iki araçta güzel..Ac mami aibinin arabsıda başka güzel..Hoş duruyor şeytan kırmızı..
-
Alıntı:
sinan-s Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah her iki araçta güzel..Ac mami aibinin arabsıda başka güzel..Hoş duruyor şeytan kırmızı..
edit:mami abi satalı 2 ayı geçen bi süre oldu
-
Alıntı:
melih Nickli Üyeden Alıntı
edit:mami abi satalı 2 ayı geçen bi süre oldu
Pardon bilmiyordum.Şu an araç kimde :)
-
-
MAŞALLAH İkiside çok güzel duruyor kazasız belasız..
-
maşallah iki aracada.yanıyo ikiside:)
-
-
Maşallah 2 aracada Melih'im :) Bende resimleri atıcamda makinemin ara kablosunu kaybettim yarın alıcam :D
-
maşallah kankacım AC yi kim aldı bilmiorum ama sizin elinizde olduğu belli mustafa ya da slm
-
Maşallah ikisinede AC 106 çok tatlı duruyor.
-
Maşallah her ikiside cıvıl cıvıl olmuş :)
-
Alıntı:
eser Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kankacım AC yi kim aldı bilmiorum ama sizin elinizde olduğu belli mustafa ya da slm
kanka çok yakın arkaşımızda araba. zaten temizdi ve motoru suat usta ve mami abimiz noktayı koymuşlardı bizde araçın güzelliğini ortaya çıkartaması kaldı a.s söylerim mustiye slm ını:)
Alıntı:
Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah 2 aracada Melih'im :) Bende resimleri atıcamda makinemin ara kablosunu kaybettim yarın alıcam :D
sen hiç konuşma kanka :D nzm'yi sen aldım sanıyodum ben kuzenin almış ama senin almanı canı gönülden isterdim o araçı çok süprizler yapacaktı o araç
-
-
Maş 2 aracada çok şık görünüyor kazasız belasız :)
-
1 japon 1 fransız ..2 side çok güzel maşallah...
-
Gündüz çekimi yapsaydınız daha net anlardıık parlaklığını???
2 side güzel olmuş elinize sağlık, sırf bu yüzden tekrar bişeyler alasım geliyor:D
-
Alıntı:
Up306Gti Nickli Üyeden Alıntı
Gündüz çekimi yapsaydınız daha net anlardıık parlaklığını???
2 side güzel olmuş elinize sağlık, sırf bu yüzden tekrar bişeyler alasım geliyor:D
senin monitörün karanlık gösteriyosa elleden ne gelir :D:D net olum resimler :):p:D
-
melih cim daha kötü fotograf çekilemezdi her halde:) arabaları hareket ettirip farklı açılardan çekseydiniz ya :) 2 aracada MaşALLAH..
-
-
kanka zd çıkana kdr çekmeme kararı aldık ancak böyle karanlık ve sabit :D
şaka bi yanada ışık sıkıntısı vardı biraz hemde makinenin ayarı ile baya uğraştık onlardıda katalım işin içine :)
-
Maşallah hoş duruyor her iki araçta.
-
Maşallah ikisinede AC önceden bizim yan dükkanın sahibindeydi tertemizdi Maşallah halada öyle :icon_tup:
-
maşallah 2 araçda çok güzel arabalar ama gündüz çekimi olsaydı daha güzel olurdu=)
-
ikisinede koca bir maşallah harika olmuş :)
-
Alıntı:
kanka zd çıkana kdr çekmeme kararı aldık ancak böyle karanlık ve sabit :D
şaka bi yanada ışık sıkıntısı vardı biraz hemde makinenin ayarı ile baya uğraştık onlardıda katalım işin içine :)
kanka zd yi çekme için bekliyosanız ömrü billah fotosunu çekemezsiniz :D:D:Dahuaha
-
-
Alıntı:
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı
kanka zd yi çekme için bekliyosanız ömrü billah fotosunu çekemezsiniz :D:D:Dahuaha
o kdr vahim diyosun neyse sağlık olsun kanka :D
-
melihh olm bu fotolar ne böyle... :(
-
Alıntı:
sen hiç konuşma kanka :D nzm'yi sen aldım sanıyodum ben kuzenin almış ama senin almanı canı gönülden isterdim o araçı çok süprizler yapacaktı o araç
Kanka Orhan onu beğendi onu aldık bizde :) Siyahta bana kaldı ki ben Sİyah tan yana yapıyordum tercihimi :) Walla araçların 2 side kafa kafaya şuan kanak hiç ayrılmıyoruz :)
Yanlız dip not 2 araçta bizi bile şaşırttı :) 2 side çok yerli yerinde yürüyor ciddi yürürleri var :) Toplasan 2 kere sıktık yanyana yani toplamda 15 k gazladı araçlar artık yavaş mod takılıyoruz :)
-
Alıntı:
Kanka Orhan onu beğendi onu aldık bizde :) Siyahta bana kaldı ki ben Sİyah tan yana yapıyordum tercihimi :) Walla araçların 2 side kafa kafaya şuan kanak hiç ayrılmıyoruz :)
Yanlız dip not 2 araçta bizi bile şaşırttı :) 2 side çok yerli yerinde yürüyor ciddi yürürleri var :) Toplasan 2 kere sıktık yanyana yani toplamda 15 k gazladı araçlar artık yavaş mod takılıyoruz :)
kanka nzm de ışık fazlasıyla var ufak dokunuşlarla güzel olcaktır nizam aile modu kullandığı için ellemedi göremedik limitlerini inşh sizde iken görürüz :)
-
Alıntı:
kanka nzm de ışık fazlasıyla var ufak dokunuşlarla güzel olcaktır nizam aile modu kullandığı için ellemedi göremedik limitlerini inşh sizde iken görürüz :)
Kanka vala Orhan bi türlü alışamadı 106'ya onun için satma düşüncesinde.Biliosun değişik makinadır 106 :) Şuan benim araba ile aynı ayardalar hatta şöle diyim NZM'de filtre ve kat yok benim araba komple orj iken sadece burun çıkardı NZM.Sora ben düz boru ve eksoz yaptım diğer herşey orj NZM düz boru yaptık orj son susturucu filtre falan değişti temizlendi faraj kazan var biliosun o zamanda tam kafa kafaya olduk hiç ayrılmadan :) Ben filtrelersem onada eksoz koyarsak sanırım ben az bişey öne çıkıcam :)
Zaten çok nadir sıkıyoruz artık en güzeli çıkıp gezmek yavaşşşş yavaş valla :icon_tup:
NZM olmasada ben chip filtre ekssoz yapıcam sadece motorum hiç açılmamış durumda hayattada açmam zaten :icon_tup: Ama bikaç araba ile daha denedim 2 3 kere emin ol fazlasıyla verim var makinelerde hemde fazlası ile :)
Bakalım askere kadar bende araç o zamana kadar ne olursa belkide chip falan yapmam :icon_tup:
-
Alıntı:
Kanka vala Orhan bi türlü alışamadı 106'ya onun için satma düşüncesinde.Biliosun değişik makinadır 106 :) Şuan benim araba ile aynı ayardalar hatta şöle diyim NZM'de filtre ve kat yok benim araba komple orj iken sadece burun çıkardı NZM.Sora ben düz boru ve eksoz yaptım diğer herşey orj NZM düz boru yaptık orj son susturucu filtre falan değişti temizlendi faraj kazan var biliosun o zamanda tam kafa kafaya olduk hiç ayrılmadan :) Ben filtrelersem onada eksoz koyarsak sanırım ben az bişey öne çıkıcam :)
Zaten çok nadir sıkıyoruz artık en güzeli çıkıp gezmek yavaşşşş yavaş valla :icon_tup:
NZM olmasada ben chip filtre ekssoz yapıcam sadece motorum hiç açılmamış durumda hayattada açmam zaten :icon_tup: Ama bikaç araba ile daha denedim 2 3 kere emin ol fazlasıyla verim var makinelerde hemde fazlası ile :)
Bakalım askere kadar bende araç o zamana kadar ne olursa belkide chip falan yapmam :icon_tup:
kullanıcı faktörlerinide ortaya koymak lazım :D
hayırlısı kanka inşh istediğiniz olur araçlar :)