-
Turbo 106 Gti vs BMW 335i
-
mete abinin 106 ve armageddonun 335 mi bu ?
-
Alıntı:
ARP Nickli Üyeden Alıntı
mete abinin 106 ve armageddonun 335 mi bu ?
335 dogru ama 106 proshoptaki ec plaka
-
Alıntı:
C4VTR Nickli Üyeden Alıntı
335 dogru ama 106 proshoptaki ec plaka
bende ona bakıyordum mete abının arka camda ole bı stıcker yoktu.masallah ama cok ıyı gıdıyor
-
sanırım 106 1 bar + nos basıyo duyduğum kadarı ile armağan yazar zaten
maşallah iki aracada 335 zaten ok gibi gidiyo ec yede maşallah
-
-
maşALLAH araçlara güzel deneme
-
demekki japonlar bu turboyu subaruda kullanmakla hata etmısler kardeşim direk pejoya verip 106 lara yariyomus anlasıldın..
-
turbo yu 106 ya koysalarmış zamanında satarken bmw satılmazdı hearlde :D her iki aracada maşalah
-
-
Ne zaman oldu bu deneme yenimi?
-
ah su 1600kg:).iki aracada masallah
-
Alıntı:
RUN Nickli Üyeden Alıntı
Ne zaman oldu bu deneme yenimi?
Sanırım 1 aylık mazisi var
-
güzel zevkli bir deneme olmuş. maşallah
-
çok güzel bir deneme... 106 çok sıkı gidiyor ama "bmw is bmw" :D
-
106 iyi gidiyormus 335 in gıdıklanması gerekli :)
-
106 nın gözünü seviyim ya maşşallah allah nazardan saklasın yapan ustanında eline sağlık
-
Alıntı:
ARP Nickli Üyeden Alıntı
sanırım 106 1 bar + nos basıyo duyduğum kadarı ile armağan yazar zaten
maşallah iki aracada 335 zaten ok gibi gidiyo ec yede maşallah
Evet 106da turbo ve nos vardı, araç içi söküktü. Nossuz halini bende intercooler down pipe yokken map 5te geçmiştim. Bu videoda ise güzel gitti gerçekten, yalnız ikinci denemenin sonunda çok üzüldük 106ya, yanımıza yangın söndürücü de almamıştık ama şansımıza bir kamyon sürücüsü yardıma koştu da problem büyümeden halledildi ve fazla zaiyat çıkmadı.
Deneme olalı heralde 1,5-2 ay olmuştur. Senle denemeden önce oldu bu deneme. Map 8i denememiştim o zaman.
-
iyi gidş ciddi bir araç olmus iksine massallah kazasız belasız
-
Alıntı:
Armageddon Nickli Üyeden Alıntı
Evet 106da turbo ve nos vardı, araç içi söküktü. Nossuz halini bende intercooler down pipe yokken map 5te geçmiştim. Bu videoda ise güzel gitti gerçekten, yalnız ikinci denemenin sonunda çok üzüldük 106ya, yanımıza yangın söndürücü de almamıştık ama şansımıza bir kamyon sürücüsü yardıma koştu da problem büyümeden halledildi ve fazla zaiyat çıkmadı.
Deneme olalı heralde 1,5-2 ay olmuştur. Senle denemeden önce oldu bu deneme. Map 8i denememiştim o zaman.
noldu alevmi aldi?
-
Alıntı:
tool Nickli Üyeden Alıntı
noldu alevmi aldi?
Evet alev aldı araç, zar zor söndürdük, zaiyat ne tam bilmiyorum da ucuz kurtuldu araba, videoyu koyan arkadaş yazar heralde...
-
Alıntı:
Armageddon Nickli Üyeden Alıntı
Evet alev aldı araç, zar zor söndürdük, zaiyat ne tam bilmiyorum da ucuz kurtuldu araba, videoyu koyan arkadaş yazar heralde...
evet nos basılmıs bu denemede 50 shot o yuzden heralde regulatorden alev almıs.. arac suan tekrar toplanıyor farklı bi setupla.. armagan abinin aracada hasanın aracada masallah ikiside cok iyi gidiyor...
-
Alıntı:
C4VTR Nickli Üyeden Alıntı
evet nos basılmıs bu denemede 50 shot o yuzden heralde regulatorden alev almıs.. arac suan tekrar toplanıyor farklı bi setupla.. armagan abinin aracada hasanın aracada masallah ikiside cok iyi gidiyor...
Valla gece gece çok ucuz atlattık o gün, iyi ki büyümeden halloldu da kurtuldu araba...
-
iki aracada maşallah ama tdo4 olduğunu sanmam o turboyu değiştireli baya olmuştu
-
Turbo iyidir.Maşallah araclara.
-
Alıntı:
boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı
iki aracada maşallah ama tdo4 olduğunu sanmam o turboyu değiştireli baya olmuştu
gt28 diye biliyorum ben
tabi yanlış birşeyde yazmayalım
araç sahibi yazar.
-
-
Alıntı:
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı
gt28 diye biliyorum ben
tabi yanlış birşeyde yazmayalım
araç sahibi yazar.
gt28 takılıdı ama hemn sokuldu tork garajda duruyor...