baya az yaktım sanırım :)
http://i33.tinypic.com/2ihbaya.jpg
Printable View
baya az yaktım sanırım :)
http://i33.tinypic.com/2ihbaya.jpg
90 km/h sabıt uzun yol galıba
Gazda mı ? :D
Çok iyi valla dizelle 140TL ye 650 yapıyorum
izmirden dönüşmü :D
1,8 oto volvo s40a bakınca az:)
typer ıle cok guzel bı sonuc bence ne yaprn 6. vite 90 la otoban mı :D
25 krş .2.0 motor araç için güzel bir değer : )
100 tl sehır ıcı 280 km yaptıgımı goz onunde alarak napsak sehır ıcınde gezmeyı bırakıp sehırler arası yolmu yapsak:D
50 lıra sehır ıcı 140 150 km yapıyorum vtec acmadan I love K serıes
buna kim inanır
kadir inanır
:hehe:
185 tl 680 km 5 günde parça parça..
stock + alta cai var bitek.
güzel yakmışsın.
Rol typer egzantrikli vs .hali ile 50tl ye 140km. roll+şehir içi :D
ulen bendede kpro olsun altları cekım 15 e bende yakmıyım :D
Ayar önemli tabide , güç geldikçe az yakıyo ;)
150lira@ 950km :D cok ii gitmisinlan:D gerci bende full klima acik bide 150 altina dusmedim hic:p saka biyana masallah.ama konu gereksiz olmus;) :) simdi bana (banaaa:D) gidipte gereksiz gorduysen bakmayaydin falan deme bozusuruz uyandirim:)
typerda bu kadar az yakılan ılktır dıye actım kanka ne bılım
valla masalla diyecem 41 kere ne yapsak bizde si yi satıp typer mı alsak :D neredeyse aynı degerler :) K series farklı demekki az yakan cinsten :D
olagan üstü :D
aman maşallah ya
ben pejo ile 200 tl ile 600 km yaptımmı havalanıyorum
birşeyinde ilki olmasan şaşırcam zaten :)
6.9lt/100km süper bir rakam Type R için...
Maşallah çok güzel bi rakam :) az daha az yaksa dizele gerek kalmaz :D
yalnız burda bi teknik hata olmuş sanırım :) otomatik arabaların aktarma kaybı daha çoktur, herzaman daha çok yakarlar, hatta vites oranları daha kısa olduğu için (6 vitese göre) uzun yolda daha da az çok yakarlar.. Yeni otomatiklerde sistem değiştiği için bu olay da değişti tabi..
iyimiş,
geçen afta aynı paraya 500 km yaptım , uzun yol genelde sabit hız full klima , 1.4 symbol
maaşallah selçuk :)
ben de 6,4 ortalama ile gelmiştim (100-110km/h) istanbul'a :)
bu değerleri typeR yakalayabiliyor , ben şahidim şahsen :)
1,8 cc 140 hp galant ile 145 tl LPG ile klima açık sakarya(adapazarı) dan adanaya geldi aracım. (860 km) araç 1310 kg. bence hacim ne kadar büyürse ve ne kadar az basarsanız okadar az yakıyor araç.
2.0 da güzel değer
maşallah dizelleri kıskandırıcak derecede :)
Masallah cok guzel yakmis, ben bile kiskandim sahsen.
4.9 yakanda var k güzel makine:icon_tup:
en az yaktın en hızlı gıttın en guzel manıtayı kaptın peki pekiii anladık sen neymışsın be abiii aaa:D
guzel rakam sehır içi 1.6 lpg lı arac kadar yakmış
akşam yakıorum scenic i,ulan typera bak be şehir içinde scenic ten az yakıo uzun yokda daha da az yakıo adaletmi laaan bu :D
atikerin katkılarından dolayı stp teşekkür eder :D
biz de 2.4 accordla 190tl ye 750 km gitmiştik :) sakin kullanımda uzun yolda hondalar hiç üzmüyor:)
gecen sene sakaryadan ızmıre gıttım 100 tl ye 90 km sabıt hızla..aracta headers cai egzos wa....