http://www.vimeo.com/14267566
Dün Akşamdan Görüntüler .
Printable View
http://www.vimeo.com/14267566
Dün Akşamdan Görüntüler .
Not rules:icon_tup::D
hoşgeldin...........
:)Hoşbulduk .
Üyelerimiz bölümünde kendini tanıtırsan seviniriz TT üyeleri olarak ;) Mübarek ramazan ayı eee insanları sevindirmek te lazım dimi :Deli:
hey gidi not 36 heyyyy...hos geldin...
Hoşbulduk :)
hoşgeldin kutluuuuu
Maş kazasız belasız specler nelerdi acaba ?? hoşgeldin ...
Hoşbulduk 328 de headers var sanırım ,325 dediğine göre 200 hp ,m3 de sanırım stock
Not karışık işte :D Şevki bi senle kaldıramadık satmışın arabayı :D
Maşallahı var 106'nın :) Bütün Araçlara Kazasız Belasız Sürüşler
Vay efsane NOT 36...
not ya not işte :) helal
not heryerde not ıste efsane 106
o gece veli kardeşimde vardı sanırım berto turbo onlada denendimi??
OOoo bir zamanların en bilinen plakalarından NOT 36. Umarım görüntüsü düzelmiştir. Eskiden çok iyi gider çok kötü görünürdü. :)
Göruntusü Düzeldi kardeşim :D Veli le de denedik Veli aldı bertonede Fena 303 beygirden fazla gibi geldi bana bar ı yükselmiş herlde .
maşallah araçlara 106 fazla kasmadan da ayırmış :)
106nın şanzımanı orjinal mi ? ne kadar uzun öyle :S maşallah aracınıza..
kısa 14.60 şanzıman var ama biraz daha oynandı şanzımanla verim için.
4. vites 190 km
4.28 yani son disli oylemi?
Peugeot dünyasında öyle demiyoz biz. :D 14/60. Ayna mahrutide öyle yazıyo. :D 60'ı eğer 14'e bölersen tabiki 4.283 ama onun adı 14/60 :D
pek anlamam aslında bu tarz konulardan ama 14.60 için 5. viteste cok fazla gitmemişmi araba ? bide vites atınca daha yüksek devirlerde yakalaması gerekmezmi ? vitesler ciddi uzun geldi bana.. tornada bişeler mi yapıldı ?
:) maşallah kardeşim kazasız belasız güzeldi gece biraz gazladık ama tornacı hüseyin abim gelmedi üzdü beni :(
sonunca da eywah bı 106 da ben alıyorum dedım de hevesım kursagımda kaldı sonra :D
not artık 20 u olmadımı
kazasız belasız iyi yürümüşsünüz turbo bertone videosu yokmu
Maşallah 106 ya Çok sağlam giderli
araçlara maşallah özellikle not' :) zaten eski semtim in aracı iyi biliyorum ... artı şu videodaki şarkının adını yazarsanız sevinirim ..;)
Maşallah...
Videodaki parçanın adını rica edebilir myiim :)?
Yorumlar için teşekkürler .Evet not artık 20 u 7654. dediğim gibi dişlilerle oynandı yani stock 14.60 değil .ŞArkının ismide Jerry Ropero & Java - Organ Of Love
Evet şimdiki haliyle bi denemek isterdim hr le ama güzel oldu yine kardeşim bertoneyede maşallah :D
maşallah tüm araçlara
bana göre efsane yenıden asfaltta,,özlettın kendını not...kutlu kardesım sana hersey yakısır....kazasız belasız adamım.....
Eyw kardeşim çok sagol daha iyisini beraber yapcaz inşallah.
NOT un eski efsane motoru CRM de yazanenin merdiveninin altında duruyo;):D
Valla o motor hakkında çok şey söyleniyo kimi yok öyle birşey dıyo kimi var muğlada diyo doğrudur da s16 motoruda bizi doyuruyo :D