Uzun zamandır çekmek istediğim bir otomobildi.Dün gece gezerken caddede gördüm.Yakasına yapıştım Murat'ın.Saolsun,kıramadı beni :)
http://www.vimeo.com/14330525
Printable View
Uzun zamandır çekmek istediğim bir otomobildi.Dün gece gezerken caddede gördüm.Yakasına yapıştım Murat'ın.Saolsun,kıramadı beni :)
http://www.vimeo.com/14330525
eline sağlık
prodigy sana çalışıyo :D
Ellerine sağlık kardeşim döktürmüşsün yine emeğine sağlık.
Eline sağlık buğra:)
Ellerine saglık kardesim, keske biraz daha sese yer verseydin, malzeme güzel cünkü :D
Thanks butonu lazım:). Eline sağlık abi..
Maşallah kanka yıkmışsn gene ortalığı eline emeğine sağlık :)
aksiyonlu sahnelerde ses olsaymış keşke
birde videoların artık hep birbirine benzemeye başladı , değişiklik vakti geldi bence:)
Ellerine sağlık Buğra yine çok iyi maşallah :)
ellerine sağlık güzel olmuş..
ellerinize sağlık güzel olmuş...
sana yakısır bı wıdeo dahaa elıne saglık kanka..:) sewerek ızlıoz...:D:D
valla güzel olmuş ellerine sağlık :)
Bana onceki videolarina gore biraz siradan geldi ama spontane cekildi diye sanirim :)
Bir de daha cok motor ve egzoz sesi duyariz diye bekledim ama hayal kirikligi ya$adim o konuda..
Eline saglik Bugra :)
başarılı calısma
Pek özenmemişsin sanırım, kameranın çalılıklarda dolaştıgı sahnede ayakkabın görünüyor.
eline emegine saglık
kurgu vs superde, bu kufuru kesme olayinin tekrarlanmasi rahatsiz edici olmus :D
araç çok güzel yanlama sahnelerini sevdim ama videonun başı gereksiz olmuş direk konuya girmek bence daha güzel oluyor :D
bildiğin titreyerek boşaldm :) araç inanılmaz çekimler çok güzel :) + rep benden buğraya :) bu arada aracın body kit'i hangi marka bilen varmı ?
Videonun başı ile sonrası arasındaki alakayı pek kuramadım açıkcası. 1.40 ile 1.43 arasını da pek beğenemedim. Diğer çalışmalardan ileri bişey göremedim. Elinize sağlık.
az önce facebook dada izledim çok güzel olmuş eline saglık :)
dun gece kayıt esnasında oralardaydım canlı canlı izledik azcık :)
Teşekkür ederim Doğukan :) Aynen valla :D
Teşekkür ederim abicim.
Teşekkür ederim Olgar :)
Teşekkür ederim abicim.Evet,haklısın biraz daha ağırlık vermek gerekirdi.
Özgün Başkan'a sesleniyorum.Kıllarımı yolacağına,Car Town'da 10$ harcayacağına 'TEŞEKKÜR' butonu yap :D Teşekkür ederim kardeşim.Basmış kadar oldun butona :D
Teşekkür ederim Cihan :)
Önemsemiyorum ki :) İstanbul Garaj'a çektiğim tanıtım klibinden sonra önem gösteremedim pek otomobil videolarına.Burn,Otopark,Orkid derken iyicene bıraktım.Ekipmanları yenilemem gerekiyor.Bir kaç spot,jimmy,adaptör fln.Belki daha değişik tatlar yakalayabilirim ama şu an değil :) Şimdilik böyle videolarla devam edeyim,ilerleyen zamanlarda da gerisi gelir inşallah.Önceliğim tv programı.
Teşekkür ederim :)
Saol anam :D
Teşekkür ederim Berk :)
Özgür'e yazdıklarımı sanada haykırıyorum Tarık :D
Teşekkür ederim ama bu eleştiriyi kabul etmiyorum :D Çünkü yürüyorum sonuçta.İnsanın kendi gözünden görüyorum.Ben yürürken ayaklarımıda görüyorum :) Bu yüzden 2.planda çalılara soktum kamerayı ki yürüdüğüm anlaşılsın.Onun haricinde özenmediğim doğru,evet.
Teşekkür ederim abi :) Kesmesem sorun olurdu ama,çok saydırdım :D
Teşekkür ederim :) Sese doğru yürüyorum hesabı işte :D
:D Teşekkür ederim :) Reputation puanlarınızı esirgemeyin :p Bodykitin markası Veilside.Ön-Arka Çamurluklar,Yan Çıtalar,Ön-Arka Tampon vs..
Ormanda sese doğru koşan bir insan düşün.Bir ses duyuyor,ama yönünü bulamıyor.Bulduğu sırada da otomobil geçiyor.Sonra tanıtım vs.. Teşekkür ederim.Özenli bir çalışma değil,biliyorum fakat özenli bir çalışma yapabileceğim bir vaktim şu an için yok.Otomobil programı ile ilgileniyorum.
Teşekkür ederim.
Rollingci tayfa sizi :D
Güzel olmuş kardeşim benim biliyosun bu işi eline saglik :)))
ellerine sağlık başkan
muratttt yollarını ahhaha bugra elıne saglık guzel olmus satılık 350 z
eline sağlık buğra..
pozitif eleştri olarak ; bence arabaya ve sese daha çok yer vermelisin . ext wg li 3.5 litre twin turbo araba :) bence daha heyecan verici olabilirdi. ama ellerine sağlık kurgu süper.
kısa filmlerden sonra bence bir de korku filmi çekmelisin :D
Eline sağlık buğra :D çok iyi:)
ozgur ve tarik denilcek herseyi demis,banada haykirma ama ayni seyleri:D eline saglik :D
Ellerine Sağlık Buğra Abi 350z Fena..Güzel Olmuş Abilerin Dediği Gibi Biraz Egzoz Sesi Dinleseydik İyi Olurdu Ama Artık Birdahaki Çalışmaya :)
Elinize sağlık.
bayılıyorum senin videolarına çok kaliteli az önce oturdum bütün hepsini tekrar izledim.
Süper bir cekim görüntü kalitesi falan mükemmel.
tekrar izledimde:
herkes videoya logo basabilir ama kurmaca oyle kolay bir is degil, 4dakikalik kisafilm icin 1saat cekim yapmaniz gerekiyor bazen :)
17 saatte 8467 kişi tarafından izlenmiş ve 1040 Facebook profilinde paylaşılmıştır.Rekor sanırım :)
güzel olmuş eline sağlık..
ellerinize sağlık...en sevdiğim parçada bu parça :)