http://www.youtube.com/watch?v=TXU2vIQzfKo
Printable View
ma$allah vtec yürüyor yine ;)
kamera arabası biraz onde ve erken baslamıs. zaten 60 km ile giderken 1 metre olan fark 100 120 gibi 2 katına cıkar araclar aynı hızlansa bile :)
Evet zaten VTi'lar normalde ne 306GTi'ı ne de 106 GTi'ı geçebilir. 160 beygir gücünde değil de 160 katır gücünde aslında :D :D. Ama 206 GTi olsaydı, o hepsini geçerdi :D :D :D
guzel vıdeo:)
istediğin yarışçıya sor, 1 metre yada 1 kilometre.. hiç bir önemi yok.. yarım metre yada yarım boy.. önemli olan geçmek ve kazanmaktır. :D demişti dominik baba filminde hehe
maşallah Allah kazadan beladan korusun :)
power of dreams :D
güzel video paylaşım için teşekürler
helala sana kardeşim mustahak;) :D
ya bu adam ne zmn deneme yapsa herks bısı buluo zaten masalla ıı yuruyo kazasıs belasıs...
gene yakın gitmişsiniz yaw...
uzunu mrk edıodum video yarıda kesılmış..
soner sen 206 al daha hoşuna gider mrk etme:):)
Modifiye durumu nedir 2 arabanın??
top speed e kadar bi 306 videosu yapacaz bakalım ayarlayabilirsemm:)
vtec parasına alınan s14a dan hayır gelmez, stock det keyif vermez , ikisinede 3-5 milyar harcayınca (cuff) vtec tadından yenmez:)
hee arakadan itiş drift konusuna girmeyelim ben severim ama şartlar önden ceker gerektirio bana:)
yahu muratı geçen pek yok
saxo lu-106 lı 206 lı bi sürü videosu var muratın arşivinde..ufak ufak koysun , paylaşsın
buarada muratın vtec gayet std.şuanda diimi?
aynen gayet stock bi vtec K :)
K rulezzz :)
VTİ 106gtı da gecer 206gtı da 306gtı da 190 na falanda gerek yok hala ıddalıyım stok a stok tr nın her yerıne gelınır :)
bu arada bekleriz herzaman...;)
benim anlamadigim olay girdigim ve bildigim butun forumlarda kiyaslama yapilirken hep vtec len kiyaslaniyor niye acaba(meyve veren agac misali) :soru: yani warya bi honda sevdamiz var onuda herkes kiskaniyor yaw;)
serkan.saglamm@hotmail.com ekle konusalım gelırız ama geldıgımıze deymeli dimi ;)
nuratcım sende beni geçtin bende seni aldığımız benzine göre farklılık gösterir bizim denemelerimiz....
ayrıca video koyup tartışmaya gerek yok bunları tartışmayada gerek yok daha önce görenlerde gördüler biliosun ilk denememizde bu forumdan bir çok kişi vardı videoda var ayrıca ama tekrar uğraşmayalım bu konularla problem bu diil çünkü
burda alper kardeşimin yada bnm konuya cevap yazmamızın nedeni arabalarınız ii olabilir maşallah dielim ama genelelleme yapmayın şu şahsın arabasını geçtim gibi konuşsanız daha ii olur her türlü pejoyu geçerim ben sırf pejo için konuşmuorum her marka için bu aynı.Ben honda düşmanıda deilim hatta bir çok arkadaşımda honda var ,bnm anlamadığım yurtdışnda yada ülkemizde büük paralar ve bilgi ve birikim harcanarak yapılan hondalardan sizinde gaza gelip vteclerinizi gözünüzde büyütmeniz
mesele şöle düşünün benide bir çok 106 sahibi çağırıo ben şunu geçiorum bunu geçiorum beni kimse geçemio arabalarımızda aynı modlar var senin araban nasıl öle gider imkansız filan olamaz öle dio,denemeye gidiorum bariz şekilde geçiorum napcaz şimdi 106 yürümüomu oluo benim arabamda 106 :)
kısacası marka fanatikliği size bu tarz tartışmalardan başka bişi getirmez ama biz forumdan tartışmayı sevioruz diosanız o ayrı tabi :)
dostum bnm arabam öle dolu bi araba deil aynı speclerde yakın bi vtecle üşenmeyip gelcem dersen gel yani bekleriz ama amerikayıda tekrar keşfetmeye gerek yok.
kısacası değip değmeyeceği senin isteğine bağlı sıkıldım bi istanbula gidesim var diosan bekleriz başımızın üstünde yeriniz var...