-
şeytan kırmızı 306 GTİ-6 - 34 SBL 71
-
kazasız belasız güle güle kullan, bi ara kullandım bu arabayı gerçekten çok keyifliydi
-
Maşşallah çok güzel araç.
-
Apo hayırlı olsun..Bu arabayı bir kaç sefer koşuyolunda gördüm..Egsozu süperdi :)Araç diri canlısı daha güzel..
-
maşallah daha detaylı resimleri olursa cok daha güzel olur kazasız belasız kullanman dileğiyle hayırlı olsun
-
ya şu resim olayını bi türlü beceremedim ..niye küçük çıktıki bunlar..biri düzeltebilirmi..?
-
Maşallah beğendiğim bir gtı-6 Allah kaza bela vermesin :icon_tup:
-
Alıntı:
bugra_0101 Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız güle güle kullan, bi ara kullandım bu arabayı gerçekten çok keyifliydi
teşekkür ederim ...aynen kullanımı çok keyifli tık ses yok :)
-
Bence bu aracı güzel mekan ve cekimlerle süsle dostum.. Kazasız belasız
-
Alıntı:
sinan-s Nickli Üyeden Alıntı
Apo hayırlı olsun..Bu arabayı bir kaç sefer koşuyolunda gördüm..Egsozu süperdi :)Araç diri canlısı daha güzel..
eyvallah sinanım...seninkide hayırlı olsun bu arada..eksozu bugün değiştirdim..
-
Alıntı:
shadowdaner Nickli Üyeden Alıntı
Bence bu aracı güzel mekan ve cekimlerle süsle dostum.. Kazasız belasız
evet işte çok güzel birşey söyledinde bu işleri pek beceremiyoruz..ayrıca vakitte bulamıyoruz...
-
Alıntı:
gokhan_205 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah beğendiğim bir gtı-6 Allah kaza bela vermesin :icon_tup:
ALLAH razı olsun cümlemize...
-
Alıntı:
APO Nickli Üyeden Alıntı
eski egsozuda böle bişeydi yaa sanki tip olarak bide tekrar alçalmış araba :D bi ara yükselmişti
-
Alıntı:
APO Nickli Üyeden Alıntı
xt1 mi koydunuz egzos :rolleyes: fotodaki eskisi sanırım
-
Alıntı:
bugra_0101 Nickli Üyeden Alıntı
eski egsozuda böle bişeydi yaa sanki tip olarak bide tekrar alçalmış araba :D bi ara yükselmişti
yok zaten bu resimdeki eski eksozu bugün değiştirdim...araçta coilover var yükselip alçalmasıda ondandır ;)
-
abi yokmu şu resimlere bi el atıcak..??
-
Alıntı:
APO Nickli Üyeden Alıntı
yok zaten bu resimdeki eski eksozu bugün değiştirdim...araçta coilover var yükselip alçalmasıda ondandır ;)
biliyorum coilover var yükseltene kadar canımız çıkmıştı kriko bile zor giriyodu bi zamanlar altına :)
-
Kaza bela vermesin,güzel bir 306 gti.
-
Masallah cok tatli gorunuyor Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin
-
Alıntı:
ERkut 205 Nickli Üyeden Alıntı
Kaza bela vermesin,güzel bir 306 gti.
teşekkür ederim...
-
Kazasız belasız çok güzel görünüyor
-
Alıntı:
SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı
Masallah cok tatli gorunuyor Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin
teşekkür ederim..cümlemize ...
-
daha kaliteli fotoları hak ediyor ben kolay kolay 306 begenmem hele bordo hiç begenmem, araba fena yanıyordu, ulan nazarımız değicek sabahdan beri sbl diyoruz :D MAŞALLAH Allah kaza bela vermesin...
-
Maşallah çok güzel bir GTI.
-
Maşallah apo abi yanlız en ön camdaki film hariç diğerleri sökülmeli,böyle yakışmıyo bence.
-
Alıntı:
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı
daha kaliteli fotoları hak ediyor ben kolay kolay 306 begenmem hele bordo hiç begenmem, araba fena yanıyordu, ulan nazarımız değicek sabahdan beri sbl diyoruz :D MAŞALLAH Allah kaza bela vermesin...
harbiden biraz fazla oldun :D eşşek kadar bi nazar boncuğu istiyorum senden :D:D
fotolarıda öyle idareten çektim inşallah daha güzel bi mekanda çeker eklerim..
-
Nazar boncugunun kendine hayrı yok, onun yerine bi cevşen hediyem olsun..:):):)
-
Alıntı:
TuneR9 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah apo abi yanlız en ön camdaki film hariç diğerleri sökülmeli,böyle yakışmıyo bence.
eyvallah kardeşim sağol...filmleri belki sökebilirim zaten ön camda yok..
ya bu resim işini sen çözersin bi el atta büyütelim şunları olurmu ..?
-
kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer :D bende arkadaşdan bi makina aldım 3 gündür onu çözmeye çalısıyorum :D kobay olmak istiyosan oke perşembe akşamı gidelim ümraniye ikea otoparkına çekelim denemiş olurum bende :)
-
maşşallah kazasız belasız
-
Alıntı:
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı
Nazar boncugunun kendine hayrı yok, onun yerine bi cevşen hediyem olsun..:):):)
ALLAH razı olsun aynen benimde işim olmaz boncukla filan ...cevşeni arabama koydum gitti...
-
Alıntı:
EK648 Nickli Üyeden Alıntı
maşşallah kazasız belasız
sağol cümlemize kazasız belasız...
-
sonunda hallettim resimler tamamdır ...iyi seyirler...
-
Kazasız belasız
bişi sorcam gti Ler ne kadar yakıyor ya ?
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.yanlış hatırlamıyosam sahibindende sibeeeeeeeeel diye ilanı vardı :D
-
Abi bana gerek kalmadı ya sen çözmüşsün olayı :D
-
hayirli olsun guzel gti6.sahibindendeki ilan cok komikti ilanı veren tam dayaklikti valla:)306 gti ler arabasina gore degisir yakıt cok duzgun bi makinasi varsa 250-350 arası yakar.bazilarida 500-600 yakıyo mesela.
-
Maşallah çok güzel. Bende avrupa bi resim vardı aynı renk ön çaprazdan abartısız 5kollu bi jantla
adama 306 aldırır cinsten o geldi aklıma.
Kazasız belasız kullan inşallah
-
MaşallaH kazasız belasız bin inş.
Bi oncekı aracım nil mavisi 306 gti idi severim 306'ları :)
-
Bu arada abi söylemeyi unuttum plakaları beğenmedim düzgün bi app bastırıp filmleri sökersen birazda basarsan tadından yenmez =)