cumartesi gecesi bir kaç denemeden sonra birde kadran yapalım dedik.1.5 bar pick 1.3 bar countinius.
Printable View
cumartesi gecesi bir kaç denemeden sonra birde kadran yapalım dedik.1.5 bar pick 1.3 bar countinius.
şuan ne veriyo güç hakan bu basınçta..
maşallah kazasız belasız
bu görüntü bi yerden tanıdık geldi :)
abi maşallah kazasız belasız
bu gece mustafanın cuprasıyla ZDyı ızledım gecmıs aylarda yapılmıs bır deneme vıdeosunda mustafa cıddı bı fark atarak gecmıs ZD yı, bı problemmı vardı ozaman ZD de?
masallah kazasız belasız ıns.. daha once paylasılan 100 200u 7 sanıye oldugu soylenen cupra ıle bu aracın arasında spec farkı var mı??
tekrardan masallah ALLAH kaza bela vermesın..
Abi maşallah Allah nazardan saklasın...
180den sonrası kadran olarak çok yorucu :) maşallah ZD ye
maşllah :icon_tup: .........
maşallah...
maşallah..
maşşallah abi....iyi gazlamalar..:D:D
Maşallah nazar değmesin..
*Maşallah iyi gidiyo araç
Maşallah. Allah kazadan beladan ve nazardan korusun
maşallh....
Bu Cupralar hizli ya:) massallah
kardeşim o deneme 8 ay önceydi . yazılımım ayarsızdı.stage2+ yolda ayar yapılıyor fakat ogün ayar yapmadan ,basic ayarla kendi merakımdan görme amaçlı ve o şahıslada aramda hiçbir rekabet olmadığı için arabayı geliştirme amaçlı denemiştik o da benim o sorunlu halimi video yapıp geçtim diye arkadaşlarına veriyo ,arasırada kendi izliyordur..selçuk sen arabacısın ,sence şuan beni geçebilirmi!buna inanıyormusun?gerçek video için her zaman hazırım aslanlar gibi.
Maşallah...
hakan abi maaşllh arabana.. gercekten güzel gidiyor:)
maşallah zdye ok gibi helal hakan abi.
arabayı dün yakından görme şansım oldu maşallah çok güzel bir araba
Bızım arabaların altları zayıf, stok araba gıbı tepkı veriyo şehır ıcı senı yormuyo uzun yolda cok az yakıt yakıyo, 6-6.5lt gıbı, daha gec doluyo turbo 3800devırlerde 7500kadar guc uretıyo ve arabayı yormuyo 1.55peak 1.4 1.3 düşüyo(2.0peak 1.5 1.3düşmesınden) daha saglıklı bence,böyle bı aracla drag yaparsan yerınden kalkamaz ama bızım arabalar yurur:) parcaların ömru içinde bu yazılım daha güvenlı benım göruşum, turbo arabada 10.5ıyıdır afr,
10.5 mu ... 10 a sabitleyinde tam olsun :)
maşallah videodaki araca
Sıfır alınıp dertsiz tasasız stg 1 binilesi bir alet. 64000 tl fiyat var ama araba yok TR de :)
revo stg1 icinde 30-60 ps diyor sitesinde şaka gibi :)
ZD yede masallah..
Maşallah araca oldukça güzel hızlanıyor.....
Tam olarak motorda uygulamalar nelerdir acaba ?
kardeşim hiçbirzaman mustafa nın arabası yürümüyo demedimki,bütün cupra lar yürüsün isterim.fakat mustafa nın beni geçtiğini idda edip böyle video ları çevresine dağıtması beni üzüyor,yoksa cupra yı ona aldırtan kim,hangi parçaları koycağını ne yapması gerektiğini söyleyen kim,ben onun kötülüğün istermiyim.selçuk biliyorsun ben herkesle denerim araba ayırt etmem,geçilmek beni rahatsız etmiyor çok şükür.ayarla bir gece çıkalım tek bir şartım var,bana yaptığı haksızlıktan dolayı ve beni 8 aydır aramadığından dolayı özür dileyecek.
valla stocklarda yok bir bayi ile konustum 4 tane fr tdi dsg getiriyor onada 59000 fiyat cekiyor, resit ustad derki cupra siparisi veriyorsun ama bayi fiyat garantisi veremiyor euro patlarsa 3 ay sonra atıyorum araba geldiginde 80000 tl de fiyat cekebilir :rolleyes:
renk olarakta opsiyon wtcc de yarısan aracların turucusundan var :D