http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...t-type-r/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28494207/detay
Arkadaşlar bu araçlar hakkında bilgisi olan varmı bi arkadasıma düşünüyoruzda ..:beuj:
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...t-type-r/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28494207/detay
Arkadaşlar bu araçlar hakkında bilgisi olan varmı bi arkadasıma düşünüyoruzda ..:beuj:
beyaz olan sıteden bı kardesımızın. alınabılır bı araba
beyaz olan adanadayken çok ciğerliydi
dusundugunuz fıyat aralıgı ve model yılı nedır
beyaz olan bizdeydi gayet sağlam bi araç
beyazı tavsiye ederim ;)
Belirli bi fiyat aralıgı yok ama gidipte 38-40 mılyar ustunde bi fiyat düşünmüyoruz
kırmızıyı Listeden eledik
birde bu araçlar ustunde duruyoruz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29720210/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29626995/detay
sanırımbu AJH typer eski EDS Typermış arac yanlış bilgide olabilir tam bilmiyorum
AJH uygun fiyatlı ve düzgün duruyor.
UE'de tavsiyemdir.
Plakası kapalı olan siyah type-Rdan uzak durun. Forumda konusu çok geçti.
konusu çok geçince uzak mı duruluyor ?
amma çok biliyosunuz, bugune kadar mehmet dısında arabaya gelip bakan olmadı( ki mehmeti ben götürdüm o zamanlar sahibinden.com da ilanı yoktu 1 ay sonra koyuldu) herkes telefonda arkadaşıma bakıyorum ciddi alıcıyım vs vs alıcak adam gelip bakar fuzuli konuşmayın, bu arabada neyin ne oldugunu zaten sahibi söylüyor ve siteye yıllardır üye herkes tarafındna tanınan birisi, az laf çok icraat, şimdi bende burda çok iyi giden reklamı bol olan typer ların kaza boyalarını söyliyim mi hani o çok iyi gidiyor dediğiniz typer ların..
Arabanın sağ airbaglerinin açılmış oldugunu ve sağ çamurlugunda ile ilgili sorn oldugunu söylüyor, ha bide arayan salaklardan birisi diyorki arabanın tavanı neden carfbon kaplı, piyasada tavanı kaputu bagajı carbon yada folyo kaplı olan bi dünya araba var. Araba adamın istediğini yapar dikiz aynalarıda carbon kaplı ne var bunda...
Bide yazmıyım diyorumda hep konusu geçiyor, aracın sahibi servise göstermem diyor lafı, yok öyle birşey... bu araç üsküdarda dükkanda duruyor, karşıdan aranıyor diyorki radar honda ya gösterelim, sahibide diyorki ben radar madar tanımam, gel burda ayışıgı mutluhan var oraya gidelim, yetkili servis dururken radar honda kimdir arkadaşım ?hadi geldi radara almakdan vazgeçtin dönüş yolunda birisi geldi patladı bu arabaya yada gelirken ne olucak ? işinize gelince yektiki servis işinize gelmeyince *** atar boş boş konusursunuz..
+ olarak bi daha araç sahibi hakkında önceki konulardaki gibi cins ters yazılırsa söverim, siz daha typer nedir bilmezken adam 2004 de typera biniyordu.
aslında araç sahibi cins bide dengesiz o fazla bilmeden konusanlara söyliyim maddi manevi hasar açar sizde. boş boş konuşmayın..
Arkadaş nedir bu öfke kızgınlık.. Adam soruyo nedir ne değildir ben sadece gördüğümü söyledim biçok konusu açıldı gidip bakan eden oldu buraya paylaştılar ki bunu biliyoruz. Bi araba hakkında iyi kötü yorum olacak nie bunu hazmedemiyenler var ki? Herkez birbirinin kılıncını çekiyor. Arkadaş konu açmış soruyor ben gördüklerimi okuduklarımı söylerim. Ondan sonra kendisine kalmış gidip gösterip sorabilir.:icon_tup:
Bu araba için şöyle böyle diyenler 1 kere gelip arabaya baktılarmı acaba ? bu arabaya mehmet dısında gelip bakan olmadı.. Mehmet de zaten airbaglerin ve sağ çamurlugu biliyor... EeEe o zaman nerden biliyosunuzda uzak dur o araba pert kötü kaka gibi kelimeler kullanıyorsunuz açıklarmısınız millet cevap bekliyoruz...
Sen gelip arabayı gördün mü yada bi arkadaşın gidip bakmışmı arabaya? bak ne diyorum yazılanları iyi oku bu arabaya mehmet dısında kimse gelip bakmadı. adam tok satıcı umurunda değil satılıp satılmaması.. sen bilmediğin araba için burda bilmeden konusuyosun laf denince neden savunmaya geçiyorsun şimdi. kızarım tabi bilip bilmeden araba hakkında konusuluyor, bir kere birisi gelip baksa gam yemicem.
ee sahibide söylüyor zaten, mehmete kim söyledi arabada olanları ? mehmet arabaya mı baktırdı götürüp HAYIR.. sahibinin lafına göre haraket etti, bikaç daha typer bakıyorum nasip kısmet dedi jap ı aldı, mehmet almayınca yada dediğinde kötümü oluyor bu araba ? mehmet in aldıgı araba çok mu temizdi sanki, jap yukarı jap aşağı, illa insanların arabası hakkında konusturucaksınız. adam bişeyi saklasa arabada anlıcam bu dediklerinizide, adam açık açık söylüyor arabada olanları..
yiğit merak etme aracın sahibi senin yaşın kadar araba satmıştır, sen daha typer ne diye bilmezken o typerını satmıştı gelip ucuza kapatma lüksün olamaz, UA zekiyi çoğu kişi tanır, nasıl bi insan oldugunuda bilir, sıkıntı etmiyor adam satılmış satılmamış..
Ya bi Allah'ın kulu gelip baksa arabada sahibinin dediği dısında bişe çıksa tamam dicemde kimse gelmiyor günde 10 kişi arıyor arkadaşıma bakıyorum ciddi alıcıyım, arabamı satıyorum alıcam yeter amk, terbiyesizliğin luzumu yok, illa bi arabanın iyi olması için rollinglerde olmasımı gerekiyor birilerine saplamasımı gerekiyor?
neymiş radar hondaya baktıralım kim radar arkadaşım özel servis, gel adam yetkili servise gidelim diyor araba ile ayışıgı arasında 400 metre var adam dükkanından çıkartıcak arabayı 60 km yol gidicek yok ne daha neler.. istanbulda ayışıgı mutluhan damla dısında kaç tane yetkili honda sevisi var insanların gittiği..
göki yazılarında haklısın bilgi sahibi olmadan herkez farklı şeyler yazıyor farklı bilgiler veriyolar biz 37.500'a 2004 STI'ı alırken herkez yok kazası var yok osu var yok busu var dediler arabayı bız hiç baktırmadan direk aldık tombala hesabı yanı ne cıkarsa bahtımıza diye, çünkü aracın sahibi paraya sıkısıktı aracı gittik aldık bursaya getirdik servise soktuk arabada sadece sag ön camurluk değişikliği dışında hiç bir ne parça boya nede değişen cıktı, bi araç hakkın net bi bilgiye sahip olmadan yazılması cok yanlış bişi yazılan çizilenlerin hepsi doğru cıksaydı eğerki gerçekten temiz arabaya binilmesi cok güç olurdu.
şuanda 3 tane typer var 2si istanbulda teki kayseride
istanbuldakilere bu hafta içersinde gidip bakıcaz
AJH typer birde bu plakası kapalı olan typer.
kayseridekide onurun typeri onuda bu istanbuldaki typerlere baktıktan sonra gidicez.
3 aracada baktıktan sonra 3ununde bilgilerini + ve - lerini göz önünde bulundurarak bi karsılastırma yapıcaz ona davranıcaz.
Araçlara bakacağızdan dolayı +- leri bu konuya yazarsanız alacak kişilerin zaman kaybının giderilmesi adına güzel bir paylaşım olur.
İnş. istediğiniz şartlara uygun aracı alabilirsiniz..
bir arkadaşım 2 sene önce o rakama satmıştı pert kaydı vardı çünkü ondan sordum...
Madem kız oğlan kız typer isteyenler zamanında typer arayanlar neden HKA yı almadı ? yada enes satsa 40 lı rakamlar isticek, ne olucak o zaman ? gidip kazası olan boyası olan typer mı bakıcaksınız? ne oldu temiz araba arayan zihniyete ? :) ne kadar ekmek o kadar köfte hatırlatayım...
inş. kafamıza göre uygun bi typer buluruz ki zaten biz typeri alırsak ne roll için nede arabanın canını almak ıcın almıcaz değişiklik olsun hondanın tadını alalım dıye alıcaz kapıda stı var golf mk3 gtı okan kocun eski rally arabası hondayada dün gece sardık sağolsun bursaya gelen 34 VB 679 typer var onun yuzunden typere iyice ısındık nedeni ise temiz diri duruşuydu Hayırlısı olsun inş. kafamıza göre bitane typer buluruz sizlerin yardımıyla
bu stı'ı alalı 2.5 seneyı geçkin bi sure oldu motor içi cosworth hersyı daha saglıklı konuma getırıldı.
Memur emeklisinden Lada vega, R19 falan bakın bence... Hem hesaplı hem de onların hatasızı çıkıyor...
Bu kazasız araba sevdasına anlam veremiyorum ,
Kapımızdan kendimi bildim bileli 30 tane araba geldi geçti. Son 4 tanesini ben aldım sattım aldığım arabalar komple boyalı 1-2 parçası değişmiş arabalardı. Piyasasının altında aldım(satan kişinin malını öldürmeyecek kadar). Hevesimi aldım sattım arkadaşlar kazadır bu sizde yapabilirsiniz. Yeterki aldığınız araba düzgün olsun satan adam dürüst olsun. Malın hakkı verilir alınır. 40 lira verir boyasız kazasız araba alırsın biri gelir parkederken takar , yada eksoz yapıcam dersin bodozlama girersin verdiğin 10 lira boşa gider.Yada araban kızdır kaza yapmıyım diye panik atak olursun.
Type-R gibi bi arabayı sorgulamanız bu sitede yanlış ben arkadaşımın arabasına kötü demem kısaca herkes tanıdığı adamı kollar.
Kısacası bırakalım artık kız oğlan kız triplerini alın şasesine kulesine baktırın rot balansa götürün değerlerini okutun.Kaportacıya gösterin taklası varmı diye Hakkı neyse verin alın.
arkadaslar ben gıdıp o plakası kapalı olana baktım gokı getırdı benı araba benım gozume hos gelmedı sadece cunku ben kırmızı alıcam dıye yazdım aklıma ben o arabada neler oldugunu bılıyorum ama hıc bır mesajımda goremezsınız yok aırbagı acık falan dıye kımsenın malını kımse reklam yapmaması gerek eger bırı gercekten nıyetlıyse pm ataarak solersın ben hangı typerda ne var tek tek bılıyorum sımdı hepsını copmu yapıyım he ama sunu solıyım su kulaktan dolmayla araba almıycaksın gıdıp kendın bakıacksın....
ayrıca ben gorusumu solıyım bu konu ıs olsun dıye acılmıs gıbı gelıyor bana gercekcı gıbı degıl cunku yazılan postlara bakarsak laf olsun dıye konusuluyor madem 40 lıra verırım edrım dıyosun gıt SKN yı al onuda sormana gerek yok herhalde...
40 lira sknye vermem açıkcası uçuk bi rakam çünkü.