-
Hyundai İ30 Sports Gt 'Unicorn'
-
maşallah kazaız belasız Fatih Kavak kardeşimizden i30 için yardım alabilirsin onunki bayağı iyi :)
-
okadar çok contrast vermisin ki hiçbirşey belli olmuyor
normal i30dan farkı nedir
-
kazasız belasız maşşallah...
ama nesi özel acaba ben pek bı degısıklık goremedım motor secegenı falanmı farklı
-
normal İ30lar farkı motor,süspansiyon,body kit ve şase güçlendirilmiş olması yani hızlanması gibi şeyler
-
Fotograflar daha kötü olamazdı sanırım, neden bu derece efekt vs verirsiniz anlamam.
Motor nedir, kac cc kac hp, süspansiyonda ne farklar var merak ettim?
-
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazaız belasız Fatih Kavak kardeşimizden i30 için yardım alabilirsin onunki bayağı iyi :)
senin arabanda yakıor gerçekten Kumburgaz seyranın keyifin önünde cok gördüm senin aracı ve inceledimde yani:D
-
yanı mesela beygırmı farklı motor kodumu turbosumu :D
bu sekılde yazarsanız daha acıklayıcı olur :D
-
motor olarak 135 hp standart verilmiş ve turbosu daha byk yaylar ve amortisör türkiyede Bulunmayan 2 Kapılı genesis İn süspansiyon sistemi kullanılmış daha iyi yol tutuşu babında ve motor kodu degiş
Ayrıca resimler arkadaşım sayesinde bu hale geldi orginallerin üstüne yapıldıgı için kurtaramadık
-
gule gule kullanın, kazasız belasız...
-
-
Alıntı:
Burak E. Nickli Üyeden Alıntı
motor olarak 135 hp standart verilmiş ve turbosu daha byk yaylar ve amortisör türkiyede Bulunmayan 2 Kapılı genesis İn süspansiyon sistemi kullanılmış daha iyi yol tutuşu babında ve motor kodu degiş
Ayrıca resimler arkadaşım sayesinde bu hale geldi orginallerin üstüne yapıldıgı için kurtaramadık
oww maşallah kazasız belasız kullan
benim i30 i30 diilmiş demek :p :D
1.6d 135 hp aman yarabbi :D
-
eyw sagolda işte arabayı aldıgımda ögrendigim şeyler bunlar senin İ30 da görmek isterim:D
seninki dizel mi acaba:D Benimki benzinlide
-
Alıntı:
eyw sagolda işte arabayı aldıgımda ögrendigim şeyler bunlar senin İ30 da görmek isterim:D
seninki dizel mi acaba:D Benimki benzinlide
yok dizel değil 1.4 109 luk
kirletmiyim konuyu link olarak koydum
http://i217.photobucket.com/albums/c...anokan/3-1.jpg
http://i217.photobucket.com/albums/c...anokan/2-1.jpg
-
wowwww 1.4 109 hp iyimiş yha:D gördüm cok güzelde bi jant gelmeli bence oz-yada başka bi marka
-
2,080px × 1,568px yollamak zorunda mıydın fotoğrafları...
-
Alıntı:
SifirinciMurat Nickli Üyeden Alıntı
2,080px × 1,568px yollamak zorunda mıydın fotoğrafları...
arkadaştan aldı fotoları üstünde ben bi oynama yapmadım aldıgım dakka koydum resimleri
-
-
Aracınız sanırım güzel :)
Kazasız belasız sürüşler
-
Alıntı:
Vtec-SEDAN Nickli Üyeden Alıntı
eed bunun aynısı görünüş olarak ama acaba oda mı? özel üretimlerden..
-
bu özel üretim aracın hakkında hyundainin sitesinde hiç bilgi yok
i30 sports gt unicorn diye aratınca sadece bizim site çıkıyor google da
nettede hakkında hiç bilgi yok
-
ben alırkende kimse birşey demedi kazıklanmayalım :D bu arada kazasız belasız.
-
:hahaha::hahaha:
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
bu özel üretim aracın hakkında hyundainin sitesinde hiç bilgi yok
i30 sports gt unicorn diye aratınca sadece bizim site çıkıyor google da
nettede hakkında hiç bilgi yok
özgur ne adamsın laa:D:D adamın arkadasları araca unicorn diyolarmıs :hahaha::hahaha:
-
arkadaşlar unicorn diorlar bende dikkat ettim sitesinde özel üretim gibi bi bişi yazmıor ama hyundai Bayraktardan aldıgımda adam bana özel olarak koreden getirildi ordaki fabrikadan dedi serviste sordum araç türkiye için 200 adet yollanmış ve 200 nerydese satılmış bu yüzden koymamışlar site bu aracın özel üretimleri 2011 nisan ayı gibi gelcekmiş..
-
resimler belli olmuyo ama kırmızı araç güzelmiş
-
en yakın zmanda yni resimleri ekliycem
-
Yeni Resimler Syf 2 de
-
Biraz basarsan çok daha tatlı olur ;)
-
sagol süspansiyonlar cok iyi bence daha gösterişli olmak için basabilirim ama şuan memnunum bundan..
-
Cam filmi,Far karartmasi,on panjuru siyah kaplatma,yay,ve cam ustundeki ruzgarliklarin iptali aracin gorunusunu bi hayli etkiliicektir
Kazasiz belasiz insallah.
-
aracın i30 modelinin en full donanımlısı olup, prime modeline bodykit ve sticker eklenmiş halidir. koreden falan özel yapım olarak gelmiyorlar. zaten i30lar korede üretilmiyor, hatta üzerindeki bodykit ve stickerlar burada fabrikada montajlanıyor dostum. seni yanlış yönlendirmişler, motorda veya süspansiyonlarda ekstra bir durum yok diğerlerinden.
ama güzel ve dolu bir araba, kazasız belasız kullan..
-
Alıntı:
@ kırklareli :)
Ten yurdunda ki i30:D
Kazasız belasız.
-
Alıntı:
aracın i30 modelinin en full donanımlısı olup, prime modeline bodykit ve sticker eklenmiş halidir. koreden falan özel yapım olarak gelmiyorlar. zaten i30lar korede üretilmiyor, hatta üzerindeki bodykit ve stickerlar burada fabrikada montajlanıyor dostum. seni yanlış yönlendirmişler, motorda veya süspansiyonlarda ekstra bir durum yok diğerlerinden.
ama güzel ve dolu bir araba, kazasız belasız kullan..
sahibinden.com bakarsan ora göre bilirsin benim aracın aynısı var orda benimki sports modeli olmadıgı için style plus die geçer orda bi bakarsan sevinirim süspansion ve cogu şey degişiktir..Benim arabamda sertleştirilmiş süspansiyon vardır fabrika cıkışlı motor olarakta degişiktir
-
Alıntı:
uqr Nickli Üyeden Alıntı
@ kırklareli :)
Ten yurdunda ki i30:D
Kazasız belasız.
Wayy Be Desene tanınmışız orda:D sen nabıorsun Orda :D
-
Alıntı:
Wayy Be Desene tanınmışız orda:D sen nabıorsun Orda :D
Ten'deydim bende geçen yıl. :)
-
Alıntı:
emirhan sph Nickli Üyeden Alıntı
Cam filmi,Far karartmasi,on panjuru siyah kaplatma,yay,ve cam ustundeki ruzgarliklarin iptali aracin gorunusunu bi hayli etkiliicektir
Kazasiz belasiz insallah.
cam filmi yaptıramıorum istanbulda cok ceza yazıorlar bu yüzden yaptıramıorum far karatmayı bi arkadaşım denedi İ30da fakat güzel durmadı panjuru kaplatmayı bende düşünüorum
-
Alıntı:
uqr Nickli Üyeden Alıntı
Ten'deydim bende geçen yıl. :)
hangi oda:D
-
Alıntı:
sahibinden.com bakarsan ora göre bilirsin benim aracın aynısı var orda benimki sports modeli olmadıgı için style plus die geçer orda bi bakarsan sevinirim süspansion ve cogu şey degişiktir..Benim arabamda sertleştirilmiş süspansiyon vardır fabrika cıkışlı motor olarakta degişiktir
Hyundai'de çalışmam münasebeti ile senin bindiğin arabayı ben uzun süredir satıyorum ve çok kullandım, oldukça fazla test ettim. senin arabanın motor, süspansiyon yada diğer saydığın şeylerin Mode spec versiyonundan hiçbir farkı yoktur, donanım haricinde. seni yanlış yönlendirmişler. kırmızı rengi zaten bizim otoparkımızda duruyor ablam kullanıyor. 200 adet olayı bile muallak raporlara göre bakılarak kaç adet satıldığı belli olur ve TR giriş yapan araçların i30 değil hiçbiri Kore'de üretilmiyor.
-
Alıntı:
Hyundai'de çalışmam münasebeti ile senin bindiğin arabayı ben uzun süredir satıyorum ve çok kullandım, oldukça fazla test ettim. senin arabanın motor, süspansiyon yada diğer saydığın şeylerin Mode spec versiyonundan hiçbir farkı yoktur, donanım haricinde. seni yanlış yönlendirmişler. kırmızı rengi zaten bizim otoparkımızda duruyor ablam kullanıyor. 200 adet olayı bile muallak raporlara göre bakılarak kaç adet satıldığı belli olur ve TR giriş yapan araçların i30 değil hiçbiri Kore'de üretilmiyor.
bana hyundai bayraktardan alınırken özel olarak yapıldıgını ve 200 adet vardır bende bu yüzden aldım memnunum ama gene serviste gittigimde sorucam adama ayrıca diger İ30 larda ruhsatta normal İ30 yazıor benim Ruhsatta İ30 Sports yazıor. gidince sorucam servisteki adama..
-
1.6 motor 135HP çok iyi değer Hyundai için Maşallah güzel araç güle güle kullanın...