http://videos.streetfire.net/video/d...er_2053715.htm
yeni koyuldu yüklenir birazdan ...
Printable View
http://videos.streetfire.net/video/d...er_2053715.htm
yeni koyuldu yüklenir birazdan ...
kım kımı geçtı
hıc bısı bellı olmuyorkı
skn önde olan
hangisi geçti ??
skn seviyoruz seni.
2 aracada masallah ama boyle deneme vıdeosu mu olur?? ılerde cupra 5 boy gectı desenız bısey dıyemeyız typer 10 boy yardı desenız hıc bısey dıyemeyız.. sonuc nedır??
scirocco ile bu kadar :D
yanı budan gozuken typer 2 de 2 boy onde 3te cupra yaklasıo 4te ortalık karısır 5te dugun dernek:D
dj cupra nasıl bi cupra.o nu yazın.neler var kaç hp.
Alican en sondaki tepkiyi veren sen misin:hehe:
ALLAH kısmet ederse SKN eskı formundan ıyı hale gelır yakında:rolleyes:
skn muharremin son günlerindeki bendeki ilk günlerindeki gibi yürüsün geçemez hiç bir typer.sanmıyorum.araba gerideyse eğer evvela ayarında suç arayın.yok ondada bişe yoksa sürende arayın.
arabanın yoksa hiç bişeyi yok.bana nasıl teslim edildiyse ben daha iyisi teslim ettim yeni sahibine.
ya arabayı alsın eski sahibi sürsün.yahut 2-3 gün kalsın muharremde bi çekap yapsın.çıksın sonra rollere.ama muho çıksın.
ben iddia ediyorum geçilmez.
herkes ıddıa edebılır kanka,bende edıorum benım eskı aracta gecılmez dıe.. bı gun ıddıalı aracları toplayıp denemek lazım cok ama cok zewklı denemeler olur.. 2 sene konusuruz artık o denemelerı.. yasıne bgyı vercen resoya bmkyı u typerı eskı sahıbı yasıne vercen:D sabaha kdr sıkılır o ekurı;)
rasım kardesımızle konustuk , hayırlısıysa alıcaz yakın bı arkadasıma oda bızım elımıze gececek sonrası ***** :)
TypeR ları da 106 ya benzettiniz bravo size... hondanın fabrikasından çıkan araçlar arasında bariz bir fark olmaz.. fark varsa zaten o üretimde bir sakatlık vardır... ;)
SKN :) el bombası gibi maşallah
skn nin iyi gitmesi için kimsenin eline geçmesine gerek yok.
yani şimdi bi sıkıntı varsa o halledilip bak doğru ellere geçti diyilemez.
skn zaten en favori typerlardandır.
ben nasipse p.tesi istanbula gelme durumundayım yahut salı günü.
rasim buluşalım seninle.eğer verirsen arabanı bana kullanmam için tüm typerlarla denerim hepsi gelsin.bu işte bitsin artık.
bu arada beni tanımayanlar eski typerına tutklu kalmış yorumunu aklına getirmesin.şuanda 2 typer daha var garajımda.ama skn ile güzel günlerim oldu.gideri öyle videodan yorumlanacak bir araba değil skn.
neyın pesındesın :) bız eger onu alırsak kendı bılgımızdekı detayları ekleyecegız ona dogal olarak ;) uzerınde degısıme ugraması gereken seyler var suan bıze gore. onları halledecegız ufak tefek eklemeler yapıcaz ve eskısınden hızlı hale sokucaz... mılletıde anlamıyorum yok dogru ellere gectı denemez felan.. bız yanlıs elde demedıkkı zaten. rasımlede konustuk ben ugrasamıyorum kardesım dedı. ugrasamadıgı ıcınde araba yavasladı dogal olarak bu gercek bırsey. bızde alırsak gerekenı yapıcaz ve hızlanıcak bu kadar basıt... skn suan hılmı kullansın ben kullanayım edo kullansın cok hızlanmaz ugrasılması gerekıyo. yanı sen gelıp kullansanda ucmaz kacmaz suankı halıyle...
http://img229.imageshack.us/img229/2866/grnt0031q.jpg
SKN de rpf01 ler coilover kafa yerde yukarıdaki egri ile zaten limitlerde daha da hızlısı gercekten cok hızlı bir alet demektir su egrinin guzelligine bakarmısın ciddi bir emek var burada :icon_tup:
Bundan sonra SKN ile benim adımı bi yerde anmayın.Sıkıldım laf dinletememekten.Ne kullanırım bundan sonra, nede ilgilenirim.Bitimiştir benim için..
bilmediğimiz olaylar var görünen.
neyse herkese kolya gelsin.skn yi birde yeni sahiplerinde görelimmadem inşallah eskisi gibi olur.
kazasız belasız herkese.
maşşallah skn gene herkezi şaşırtıyor??
hazır konu açılmişken...rasim; skn ıle güzel bi istanbul turu yaptırmıstı...tesekkurler Rasim..:D
gerçekten harika araç...İstanbul hatırası......
http://www.streetfire.net/video/skn62_2053942.htm
ben çok eglendim kim nederse desin çok zevkliydi ama bundan sonra ne böyle bi araba alırım nede böyle bi ortama girerim çok gereksiz ve boş hırslar yapıyor herkez ben eglenceme bakarım o geçmiş ben geçmişin sıkıntı yok girende çıkanda bana kimseyi ilgilendirmez...