arkadaşlar dj cupra 2 kişi cml typer 1 kişi süper denemeler yaptık kısa ama cok güzel
Printable View
arkadaşlar dj cupra 2 kişi cml typer 1 kişi süper denemeler yaptık kısa ama cok güzel
videolar error veriyor.
hayır şuan acılıyor
zafer atmosferık arabaları gecıyosun ya senden mutLusu yoktur :) kızdırayım biraz senı o tayparlara cok deil senın turbonu taksalar acaba ne oLur :)))
vardık vardık sen bilirsin
atmosferik tayparlar fasulyeden mi???
onlar kendi aralarında bassın :)
basmıyoruz zaten ayıp olmasın diye.. :)
JAP Öndeyken nerdeydiniz?
cikti zaten piyasada var:D
1.3 bar dolasiyoruz daha bizde:D
cam car s3 3076 1.3 bar
http://www.techturkey.com/forum/videolar/62584-28_08_2010_izmir_deneme_videolari_.html
konusunu actik
o typer kimin typer ya plaka ne?
Araçların maşallahı var. Allah kaza bela vermesin. Hayırlı gazlamalar.
bırıncısı vıdeo cetıgınızı bılmıyodum cektıgınızı gorseydım 3 er kısı denemezdık teke tek cıkalım derdım ugur abıye 3 kere soyledım ılk once kabul ettı teke tek denemeyi tam gıderken ceza yedım donuste ıkımızde 3 er kısıydık hadı bosuna gelmıs olmayalım dıye denedık 2 kere yada 3 kere olması lazım dıger vıdeolarda olsa daha guzel olur.burdakı vıdeoda ıkımızde 3 vıtes 100 km yada 110 km olması lazım ama 3 vıtes oldugunu cok ıyı hatırlıyorum cunku burda basar basmaz cıkıyor ugur abı 2 vıtes 80 de denememız var o daha cekısmelı oldu seferıhısar ayrımında ugur abıye tekrar sordum teke tek deneyelım dıye haftaya denerız dedı eksıklerını gıdersın cok guzel bır deneme olacagına inanıyorum.
Yav or çun bosver zaten ben çektiğim tüm videoları koydum
30r lı cupraların gecıldıklerındekı bahanelerı ne olur sızce :D
type-r geçilmeyi versin sitede aman yarabbi
honda bilmem kaçbin devir cevirtcene aklina gelseymişte turbo yapsaymiş olmiycak bişey degil sonucta para olduktan sonra istersen 309542512342r turboda taktirisin typer a da cuprayada o olsaydi bu olsaydilardasınız hala
ıkısınede 30 r takılsın ıkısıde 1.5 bassın bakalım nolucak ;)
dunya uzerınde top endlerınde kımın onde oldugu zaten bellı tartısmaya gerek yok
turkıyedede en hızlılar japan group canem ;)