Dyno verileri palio 107 civic 117 hp...60-180 km/h rolling...
http://www.youtube.com/watch?v=IQhEEoOD_9c
Printable View
Dyno verileri palio 107 civic 117 hp...60-180 km/h rolling...
http://www.youtube.com/watch?v=IQhEEoOD_9c
guzel vıdeo kaçta bastınız vıtes ve devır
2.vites 4000 civarları basmaya başladık videonun başında 2 den 3 e atıyorum...
guzel vıdeo olmus
rica ederim,sorun değil...
masallah çok ii gidio.
maşallah :)
maşallah güzel yürüyo :)
darısı aşırı beslemeye, teşekkürler :)
masallah gusel gıdıo senelerdırde bınıyosun kazasız belasız
maşallahı var palionun
Maşallah Gökhan..Forged lerle nasıl gidicek bakalım...
saol bab :) valla komple sıfır motor + forged ler var...Savaşında elleri değdi tabi şuanda rodajda bile arada bir ufak ivmelenmeler yapıyorum düşük devirde daha bi atak gibi geldi tabi bunda forgedlerin etkisi varmıdır bilmiyorum...şuanda sadece debriyaj balatası ve forged etki edebilir...
maşallah güzel yürüyor palio ;)
kedi gibi maşallah güzel yürüyo..
Vtec2 diye belirtseydin iyi olurdu bence..
Bu arada civicde modify var sanırım 117hp yazdığına göre ?
Son olarakda civic 3.vitese erken atmış gibi devirdende belli zaten..
Sonuç olarak palionun maşallahı var ;)
117 hp yi görüpte 160 hp lik olmadığını anlamayan yoktur sanırım :) civicte var tabi soft tune...
Başlık için demiştim neyse..
Standartda bile pek şansı olmayan Palionun soft tunelı Civici geçmesi güzel 1şey..
Helal olsun ne diyelim..
valla pek şansı olmadığına katılmıyorum...palio yu tanımak lazım bence çabuk devirlenen motoru ve kısa oranlı şanzımanıyla birçok 1.6 ve 2.0 otomobillere kök söktürür...örnek vermek gerekirse ecotec corsa gsi ları çok rahat geçtiğini söyleyebilirim...106 gti ve corsa gsi arasında olan bir otomobildir palio...
güzel yürüyor güzellll
gayetgüzel gidiyo gökan. allah kaza bela vermesin...
saolun arkadaşlar :) bu eski hali şimdi dahada iyi olucak inşallah...
senelerin verdiği deneme ve tecrübe diyelim...ona bakarsan civic ve 206 quicklerin falanda 9.2 dir 0-100 hızlanmaları ama onlarıda rahat geçiyorum...verilere pek inanmamak lazım bu yüzden çok arkadaşım yanılıp gerçeği gördüklerinde üzülmüştür...
Walla haa... Hala biniyosun arabana ve görüyorumki hala sevgi devam... Çok ii olmuş gidişi tebrikler :icon_tup:
valla arkadaşlar siz gülmenize devam edin bende doğruları vurgulamaya ;) rodajım bitsin isterseniz stock haliyle bu arabalarla deneriz sizde görmüş olursunuz o yüzden uzatmaya heleki başkasının yazısından alıntı yapıp dalga geçmeye çalışmak çok ayıp sonra boş yere üzeriz birbirimizi dimi ;)
bu arada hondada iki kişi görüyorum....çekim yapan ve sürücü...palio'da ise galiba siz yanlızsınız...eğer yAnılmıyorsam ve durum gördüğüm gibiyse fazladan bir kişi tork fakiri olan 1.6 makinalarda herşeyi altüst edebilir....hele birde bu işin kurdu olmuş biri ile nispeten acemi olan bir sürücü faktörüde işe karıştıysa bu sonuç hiç şaşırtıcı değil......yeni nesil vteclerin nasıl gittiğini gayet iyi bilirim....
amaaa bu durum sizin hondayı geçmiş olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor....ne demişler ister 10 cm ile ister 10 metre ile..........tebrikler :icon_tup:
Maşallah iyiymiş gerçekten kazasız belasız
palio dada civicli arkadaşın kuzeni var...zaten neyse onu söylüyoruz yoksa gidipte herhangi bir şekilde veya tek kişi ile geçipte geçtim diyecek bi insan değilim beni tanıyanlar çok iyi bilirler...corsa gsi,206 quicksilver,civic,clio 1.6 16 v denediğim birkaç araba arasındandaydı uzun zaman içerisinde hepsiyle üst üste birkaç defa denedik ve geçtim bunda büyütülücek veya inanılmıcak bişey yok...körfez pistindede birçok kalkış yaptım bu araçlarla onlarca insanın gözü önünde...diyorum ya beni eskiden beri tanıyanlar iyi bilir...mesela bütün clio 1.6 ları geçerken bi arkadaşımızın cliosu beni çok rahat geçiyodu arabası çok farklı yürüyodu sebebini hala bilmiyoruz orasıda ayrı tabi :) ben palio için corsa gsi ve 106 gti arası bir otomobil dedim çünkü gsi geçip gti a geçiliyor...olay budur bundan ibarettir :)
her araba birbirini tutcak die bişiy yok abartın palıosu ciddi iyi giden bi palıodur..
süper bence....
Maşallah cok tatlı yürüyor,kazasız belasız...Rodaj cilesini bilirim uzun fakat eglenceli bi sürec dinlendire dinlendire cabuk bi sekilde bitirirsin umarım,elbetteki kullandıgın malzemelerin farkı ortaya cıkacaktır onlarında videolarını gormek güzel olur...
i_could...