-
JDM VTİ's TEG (34 KHK 80) '' I Love My Teg''
-
Bende bugün Dörtyol'a gelmiştim görürsem selam vereyim dedim ama göremedim meğerse araba bizim buralardaymış :) Topçular BP fotoları da güzelmiş :)
-
iş yerim okmeydanında evim topçular da :)
-
41 kere maşallah kardeşim :D
-
güzel makıne kazasız belasız
-
hahahah cem abi anlatır :D
-
Maşallah çok canlı duruyor.. :)
-
Çok hoş Maşallah, kırmızı ayrı bir hava katmış. :icon_tup:
-
güzel araç.rengi yeter:)maşallah.
-
eyw arkadaşlar yorumlar için
cem abi gelmiş macerası neymiş acep :D
-
-
eyvallah abi :) mmustu abi naptı yaylarımı aldı geldi teşekkür ettim ona da :D
-
-
Masallah cok yakisikli bi alet kardesim kazasiz belasiz
-
Maşallah kazasız belasız ;)
-
Bu araba zaten bizim burdayı yine bizim burda ;) allah kaza bela vermesin hayırlı olsun uzağa gitmemiş ;)
-
Maşallah harika duruyor.
Kazasız belasız.
-
Maaşallah güzel makina ok gibi duruyor
-
MAsallhh kazasız belasızz ;)
-
Maaşallah çok güzel bir TEG. Bir kere G.O.P Sarıgöl'de, bir kere de Forum İstanbul otoparkında gördüm. Gerçekten çok hoşuma gitti ve çok ilgimi çekti. Yalnız bir eleştiri yapmadan edemicem. Stoplardaki beyaz folyolar kötü durmuş bence...
-
-
-
Masallah, uzunlarda sarı ampul mü var H1 mi?
-
Fena bi makina,kazasız belasız Maşallah
-
olmus olmus sari far minibus ampulunden bende isteremmm
-
gayet hoş duruyor maşallah kazasız belasız...
-
kazasız belasız inşallah
çok güzel bir araç
-
Maşallah kazasız belasız :)
-
güzel görünüyor maşallah:)
-
Masallah Allah Nazarlardan :)
-
-
maşallah çok diri duruyor araç. önden duruşunda nedense bi eksiklik hissettim. ya çok yüksek ya çok çıplak bişeler eksik duruyor sanki.siyah cam filmi,spoon ayna da yapılırsa daha bir toplu durur sanki.ama ne olursa olsun iri kaslı bir boxer köpeği gibi maaşallah
-
hepinize teşekkür ederim beyler.
aracın bikaç işi var arka tampon havalanrımasını iptal edicem,ön tamponda ek pek iyi tutturulmamış daha doğrusu boyanmamış,ön tamponun yanlarına canard takılıp sökülmüş boya kazaınmış ufak olarak
motor işleride vardı onlarıda atölye özge ve cem taşçı sponsorluğunda çok güzel hallettik :D
sarı ampullerin H1 olup olmadığını malesef bilmiyordum aracın üzerindeydi aldığımda. ayrıca uzun değiller sislerim onlar abi.
Tein'leri dün taktık arka güzel düştü önde düştü ama ufak biraz daha inesi var
(Sakın kesik yay filan kullanmayın,spor yay'dan şaşmayın arkadaşlar,aldığımda kesikti filan kütük gibiydi araba huzuru spor yay'da buldum.ayrıca arka iki amörtisörümüz çok fena haldeydi kaynak maynak yapılmış cem abi sağolsun onun TEG'den çıkanları taktık)
komple cam filmi düşünmüyor değilim,ayrıca jantları ''takata green'' yapıp yapmama arasındayım.
iler ki dönemlerde bi headers,iskender ara boru yaptırıcam ara borularım çok kıvrımlı ve sol arkadan değl sağ arkadan çıkartmayı planlıyorum.
inşallah cila buluşmasında daha parlak daha net fotoğrafları çekilirse koyarız yine.
hepimize kazasız belasız sürüşler
-
Maşaallah kazasız belasız hoş görünüyor. Arka tampondaki havalandırmaları sköünce daha güzel olur bencede:)
-
Alıntı:
Selman Nickli Üyeden Alıntı
Maşaallah kazasız belasız hoş görünüyor. Arka tampondaki havalandırmaları sköünce daha güzel olur bencede:)
ufak rötuşlar var yapılması gereken işte zamanla halledicem inşallah. teşekkür ederim
-
bahsettiğim rötüşlerden sonra tadından yenmez bence ;)
kazasız belasız
-
maaşallah cok temiz cok diri duruyor.
-
teglerin önden çok deli,fena bi duruşu var bunda olduğu gibi maşallah:)
-
bu teglerde farklı bi büyü var hoşuma giden...
maşallah kazasız belasız...
-