focus : 3 kişi + baskı balata bitik + bagaj full + zır stock
vtec2 : 2 kişi + ara boru + egzoz
3.vites
2. vites
Printable View
focus : 3 kişi + baskı balata bitik + bagaj full + zır stock
vtec2 : 2 kişi + ara boru + egzoz
3.vites
2. vites
5'e 5 rolling yapılmalı.. bu olmamış :)
öle de yaparız neyse.. bir gün sende çıkta rolling e :) roll yaptığını görelim :) evde çay içe içe çay adam oldun ... Tea Man ahaha:)
rc deil canım rs :) sen arabanı yüklediğinde de gördük cnm ;) okadar çağırmamıza aramamıza rağmen hep bir bahane uydurdun :) bunu tek ben değil çoğu kişi sölüyor... neyse konnuyu *** etmeyek
Maşallah combo gelde bu cuma deneyek benim ies le geçen hafta yola gidiyodum doluydu depo bagaj vs. gerçi geçersin rahat :)
bu videoya göre benim geçmem lazım :D
şefim :) geçmek geçilmek önemli değil:) sen boy boy saplasan da sorun değil :) araba şuan dayımda ondan alınca buluşuruz deneriz. bu arada 7 kasımda tokyo da olcam 4 gün kalıcam boşluk olursa siparişlerinizi almaya çalışırım bu arada benim msn i sana pm atıyorum detaylı konuşuruz
eheuheuhe :D hıhı akpli bakanda öle sölüordu :D
maşallah araçlara güzel yürümüşler ......
Öncelikle speclerde 1 yanlışlık var sanırım :) ;
Satılık ilanında
Green Kutu içi filtre
Kat. iptali
Ford Central 4-1 headers
Vtec2 de ise sadece düz boru var filtre dahil orjinal :)
Sorun değil abi maksat muhabbet ;)
Bu arada daha fazla fark olmuştu videoda yakın gözükmüş :)
valla ankaraya yolum düşerse bende denemek istiyorum bu focus la :D
maşşallah araçlara
ilerde olsak de geride olsak no problem ;)
Mahalli drag olsada gelseniz hatta despe Emrede katılsa :) Ortam,insanlar güzel burda ;)
Sorun değil abi bende merak ediyordum videoda nasıl görünüyor diye :)
aracı dayımdan alayım bide şu baskıyı yaptırayım ay başında:) yoksa kalcaz yolda :D
halletmessem zaten arabayı götürmem senın arabanın bi kenarına kıvrılırım ölüden giderim :D
focus 1.6 mı 2.0 mi
civic iyi gitmiş daha doğrusu normal gitmiş :D biri 1.6 110hp egzozla olsun olsun 115 diğeri 150hp 2.0( söylendiğine göre 150hp lik seriymiş ). Bence farkın büyük olması gerekti...
sonuç çok normal...
focus 130hp.
2.0 dan 130 hp mi çıkartabilmişler :D insan utanır la :D
yooo aracın sahibi öyle söyledi.
Bende 130 lıklarının ve 170 liklerinin olduğunu biliyorum. Hiç dduymadım dahi 150 lik focus olduğunuda. Bende şaşırdım ama kesinlikle 150 lik olduğu söylenmişti çok iyi hatırlıyorum.
Focus sporttrendler 130 hp. 150 hp ben duymadım.
bu atmosferik işini honda iyi biliyo tek geçerim 2.0 dan 130 hp komık gerçekten bıde adının sonuna sport yazmışlar utanmadan :D
ozaman bende benim bagajdaki vtec yazısının yanına sport yapıştıram :D