4 yıllık smileadsl abonesiyim,son 2 yıldır 1Mbps sınırsız kullanıyordum..Hat kesilmesi çok çok nadir yaşadım,oda geçen ay 4-5 kere kesildi..Hız olarak çok küfür ettiğimde olmuştur,bugun baya iyi dediğimde olmuştur..Kredi kartıyla ödüyorum,bugune kadar gecikmeden dolayı vs. hattımı kesmediler.. aylık 45 tl..
Bu ay deneme amaçlı superonline fiber net kullanıyorum, 10Mbps sınırsız(49 tl).. Bu kadar rezil bişey olamaz açıkcası..Tamtamına 19 gündür kullanıyorum ve sadece bir kez bu hızı gördüm ,oda torrenten oyun indirirken..Ertesi gün başka oyun indiriyim dedim,1Mbps ye çıkamıyor bile..
Bunun haricinde youtube,vimeo vb. siteleri ilk bi iki gün hızlı doldurmasına rağmen, şu anda eski 1Mbpsden hiçbir farkı yok.. Mailimdeki küçük mb dosyaları bile 20-30 kb ile indiriyor, tamamen rezillik..Kendi modemlerinin performansı düşük,eskiden 5 çubuk çeken kablosuz şuan max.4 görebiliyor..
Superonline ı aradım,herşeyin normal olduğunu söyledir,hız testinde 9 Mbps ortalama çıkıyor ama reel de öyle bi olay yok..
http://www.pardus.org.tr/ sitesindeki dosyayı denettiriyolar oda 400Kb ile anca inebiliyor..Kendi dns numaralarını + kablolu bağlanmama rağmen bu böyle..700-800Kb lara bile razı iken ,inanın eski bağlantım kadar bile olamıyor nedense..İnternette ne kadar çok sikayet olduğunada bakabilirsiniz..
Sadede gelicek olursak, 2 ürünüde kullanan birisi olarak eğerki smileadsl ın kampanyası varsa bence bağlatın..Bende ay sonunda eski modemimi geri takıp smiledsl i kullanmaya devam edicem:)