-
Yeni jantları ile corolla hb....
-
araç şimdi kendini buldu maşallah gerçekten çok güzel oldu.
-
Tahmin ettiğimizden daha hoş durmuş :)
-
bu jantlar 10numara olmuş
dolapderede gördüm bugün jantlar değişirken
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
bu jantlar 10numara olmuş
dolapderede gördüm bugün jantlar değişirken
sagol kardesım :) ınsan gormusken ıkı kare ceker :)
-
Arabayla geçerken gördüm yaw:)
-
çok çok güzel maşallah allah kazasız belasız bınmeyı nasıp etsın
-
hayırlı uğurlu olsun yakışmış aracına
-
Maşallah Metin güzel olmuş
-
maşallah hayırlı olsun kosei bende almak istemiştim tuzlu gelmişti oguüun şartlarında Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
-
Hayırlı olsun kardesim ;)
Özgürle gecerken gördük de durma sansımız yoktu.
-
Hoş olmuş kazasız belasız bin inş..
-
birde applendimi mis mis :) maşallah jantlar çok yakışmış bencede :)
-
Arkadaşlar mechanıcer yani kardeşimin dediği gibi bende artık ısrarla bu jantı değiştimek istedim. Herkese yorumları için çok teşekkür ederim.
Yavuz kardeşim bi gün özgürle siz bir yerde durun lütfen ben gelim de bir resim çekelim ;)
-
Doğru bi yorum yapmışım geçen konuda,gerçekten çok daha güzel durmuş..Hayırlı olsun
Araç renginden kaybediyor bence,kırmızı falan olsa üstündekileri daha iyi gösterirdi diye düşünüyorum:)
-
masallah yakismis bence de :) hayirli olsun
-
kusursuz güzel bir seçim oldu
-
Eski haline göre çok çok iyi olmuş Melih in de dediği gibi app de takıldımı tadından yenmez Maşallah:)
-
eski jantlarını hatırlar gibiyim yakısmıyordu gerçekten bunlar süper olmus bambaska bir hava katmıs araca doğru secim yapmıssınız tebirkler
maşallah corollaya
-
maşallah kazasız belasız kullanın.
aynısın 17 sni bi abi taktı geçen puntosuna.
17 sini bulamasa sizin aldıgınız yerdeki 18 leri alıcaktı, okadar takıktı bu jantlara alıcaktı :D
-
Masallah valla simdi super oldu hocam arac :) butce olarak sansiniz varmiydi bilmiorm da keske o.z superturismo secseydiniz.
-
Çok sağolun arkadaşlar benimde içime çok simdi :) ve app de en kısa zamanda yaptırıcam söz! O.z piyasada yok 4x100 olarak eee bu yeter artık bana :)
-
Hayirli olsun gule gule kullanin
-
maşallah jantlar yakışmış ve güzel olmuş aracına kocaman maşallah :)
-
maşallah çok hoş durmuş ...!
-
eskısınden guzel olmus zaten benzıyor hemen hemen hayırlı olsun
-
-
Bu arada Eski Jantları Merak Ettm Onun resminin Bulunduğu Konunun Linkini Atarsanız Bi Bakayım :D
-
-
cok yakısmıs gercekten orjınal gıbı durmus kazasız belasız
-
Bu canli fena duruodur yaa :D:D:D keske haberim olsaydi superturismo arastirirdim sizin icin ama olsun hemen hemen ayni zaten buda fena duruo :)
-
Maşallah Çok Güzel Uyum Olmuş Kazasız Belasız
-
Alıntı:
focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı
cok yakısmıs gercekten orjınal gıbı durmus kazasız belasız
Teşekkürler :)
Alıntı:
emirhan sph Nickli Üyeden Alıntı
Bu canli fena duruodur yaa :D:D:D keske haberim olsaydi superturismo arastirirdim sizin icin ama olsun hemen hemen ayni zaten buda fena duruo :)
Kardeşim yakınsan gelim valla. Bir gör :) İnan O.Z piyasada ok Bİrlas a giitm 18 inç 4x100 özel siparişle seneye gelirmiş:hahaha: bende kalsın dedim hehe
Alıntı:
Drft Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Çok Güzel Uyum Olmuş Kazasız Belasız
Amacım gerçekten uyum içinde modifiye yapmaktı tabi orjinaline sadık kalınarak :) Teşekkürler
-
maşallah bu jant çok güzel olmuş ;)
-
cok guzell nazardan saklasın allah kazasız belasız
-
şimdi çok daha iyi olmuş:) maşallah
-
Çok sagolun arkadaslar :)
-
Jantlar toparlamış güzel olmuş maşallah :)
-
-
Temiz iş oldu maşallah kardeşim.