CLİO RS: C&B EGZANTRİK,KOMPLE EGSOZ,İTG FİLTRE KİTİ,CLİO RAGNOTTİ ŞANZUMAN
GC8:KOMPLE FORGED OLDUĞU SÖLENDİ
http://www.streetfire.net/video/clio...ru_2062686.htm
Printable View
CLİO RS: C&B EGZANTRİK,KOMPLE EGSOZ,İTG FİLTRE KİTİ,CLİO RAGNOTTİ ŞANZUMAN
GC8:KOMPLE FORGED OLDUĞU SÖLENDİ
http://www.streetfire.net/video/clio...ru_2062686.htm
hangi subaru bu huseyin, plaka nedir? ses cok ıyı gelıyor bu arada
Rs bu conem affetmez :D
maşh maşh.
öncelikle hüseyin hayırlı olsun yeni aracın maşallah araçlarada fena ciger varmış rs te:)
Gc8 in setupu ne _?
Motor forget olunca ne oluyo_?Bence gc8 de dp,up ara boru ve ss bile yok :)
specler cok iyi yaaa komple forget :)
yani?basınc? turbo?
su gc8 in speclerini net bi ogrenseydik ona gore saglıklı yorum yapardık su an tek soyleyebileceğim rs in iyi yurudugu:)
beyler motor komple forgetmiş daha ne olsun :D
turbo ne war ? basınc ne? ayar warmı?
edit: rs ci arkadasım aracını yenıı almıssın sanırım allah kaza bela vermesın gule gule bın...
forged motor hp veriyor mu araca ?
arac 200 olsa 200 de forget verse 400 yetmez mi aydın :)
Maşallah RS'e Güzel Yürüyor :)
Bu arada Rs ci arkadaşa aracı için hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum,Allah kaza bela arıza vb gibi olumsuzluklar vermesin...
ceco kele sattığın subide komple forget ti demi :D
İmpreza can arkadaşım resimden forcııt olduğu nasıl anlaşılıyor bir acemi olarak banada açıklarmısınız zahmet olmazsa.
Forged iyidir geç kırılır ..
rs ci arkadaşımız denemeden zevk almış belliki , denk specde typer,s2k,106,rs,rc ile denediği zaman kafamız kurcalanmaz ama bu tip vanosu bozuk m3,garip spec gc8 le deneypte buraya video koyduğuna pişman olur :D
Subaru 1.6 gl versiyonuydu arkadaslar ama simdi yaptigim gorusmelere gore subarunun sahibi denerken benzine gecmeyi unutmus lpg'de basmis :) yapmayin komik olmayin ya gecilen arabanin yandaslari ve kullacilari hemen anti rs'ci olmus,olaya sole bakmayi deneyin bide clio daha bilincli ve daha cok para ve zaman harcayarak yapılmis diyin ;)
subarunun specleri ile ilgili veriler yani daha doğrusu tek veri olan komple forged olması şu şekilde öğrenilmiştir,araç sahibini tanımıyorum kendisi bizden bir arkadaşa bana göre bir araç varmı denemek için der ve ardından clio rs var denilir kendisine hafif tebessümle olur der tam ben denemek üzere aracımı almaya giderken kim olduğunu bilmediğim ama yapılan denemeden sonra araç sahıbı ile muhabbet ettiğini görmemden ötürü gc8'in sahıbının arkadası olarak nıtelendırdıgım bır sahıs ''olm subaru komple forged 300 hp fln vardır dedi
bende bu veriler üstüne konuyu açtım ve videoyu ekledim,olay bundan ibarettir bu açıklamayı yaptım olay saçma sapan noktalara taşınıp subaru&clio rs kavgası yada tartışması çıkmaması adına :icon_tup:
Maşallah her iki araca da.
maşallah araçlara videonun en güzel yanına netliği neyin ne oldugu kimin geçtiği bellii son zamanlarda karanlıkta ses ceken vıdeo koymaya basladı bu video örnek olur ıns :)
kadir abi çeken arkadaşa ben öle dedim; baktın ben çok geçmişim çok net çekme biraz sağı solu çek,çekki subaru sevenler ile beni sonra düşman etme dedim :D ***** kim kimi geçerse geçilen arabanın kullanıcı ve sevenleri çok acımasızca eleştride bulunuyorlar ;)
seside çok hoşmuş clionun maşallah :)
drag yapilsa farkli olurdu belki
Evet Hüseyin ama şunu unutma buraya video eklerken herşeye hazırlıklı olacan :) Renoclub'a eklersin bütün arkadaşlar "helaaaalll nası yaslamışın vay aq subaruyu hoşaf etmiş derler"bizde sağolun varolun deriz geçer gider..Ama bu ortamda her eleştri olur şahsına bişey denmedikce fazla kasmıcan yap açıklamanı geçsin gitsin :)
stok bile olmuş olsa, yaklaşık 218 hp bir araca karşı güzel yürümüş clio rs.
Huso maasallah ozledik seni goruselim bu hafta :)
cnm ustteki mesajı gozlern kamaşık mı okudun :D oturalım bi çay içelim sohbet edelim diyoruz :D yoksa o saydıklarının hepsi sende de var olayın chip inde egzntrgnde deiliz :D
valla açıkcası bende yapıcı ve gerçekci olmayan yorumları çok kendime sıkıntı yapmıyorum ama inan biri ile denemeye video çekmeye ve o videoyu paylaşmaya çekiniyorum,çünki geçtinmi kaç boy geçtiğinin kavgası oluo geçildiğindede malubiyetin sana yansıması hadsizce oluo ve geriliosun :(
yok bea hakan işte :D yoksa 106,saxo senin supe'RS'oni'C' rs ine saygıszlık yapablr mi :D hahah :D hastayım sana :D
beniz sizler yarattınız kardeşim,ben sizler için varım :D:D olm yalnız hep aklıma ne gelio arabayı ilk aldıgım gün siz müdürü arıyonuz deniyelim diye bende selçuğun yanındayım selçuk dedi sende gel dedim olm ben arabanın huyunu suyunu bilmem bide saplarlar bize adımız çıkmasın yok be olm gel dedi sonra selçuk gelene kadar deiniz ya deneyelim diye hakan çekti beni 2500 dd'ya dedim ahanda sıçtık anaa bi bastık baktım gidiom :D hep o gelio aklıma hakanı görünce :D:D
hee Allah'tan full stock saxoyla gecmedik yoksa modifiye neden var dimi hahah.bende seni ne zaman gorsem proservis akşamı beni hiç bi saxo 106 gecemez deyişin aklıma geliyo hard ble olsa helal la dyom kendi kendime braveheart husoya bak ahahha D:
denicez işte rv ile hard mı konulumu saxo olmuş görcez :D:D:D ne yaptınız lan arabaya doğruyu söle bağam ;) şimdi siz onu bide ölümüne sökersiniz ;) hedef belli hüseyine gitmek :D hakikaten deneyelim ha hakanla :icon_tup: