-
34AC106 mert songül photography
-
bu jantlar 106ya çok yakışıyor cidden..maşallah çok güzel..
-
maşşallah kazasız belasız gla da başka güzel :)
-
cok parladı ogun maş kazasız belasız
-
Masallah fabrika cikisi gibi duruyor
-
maşallah zıpkın gibi. GLA plakalı olanı goruyorum kağıthane civarlarında.
fotolarda güzel ellerine sağlık.
-
maşallah maşallah. kazasız belasız. Mert ellerine sağlık çok güzel çekimler olmuş
-
-
maşallah kazasız belasız çok güzel duruşuyla görünüşüyle.. ok işine girmişin sende :D :D
-
-
allah kaza bela vermesin maşallah...
-
maşallahh allah kaza bela vermesin..
-
sağolun arkadaslar tesekkurler
-
Kazasız Belasız Kardesim..
-
Maşallah kazasız belasız cok güzel araç.. Arka tarafı 1-2 cm basma şansı var mı ? Cok yüksek göründü gözüme
-
Masallah Allah nazarlardan saklasin cok guzel
-
Maşallah.. Arka yüksek kalmış biraz, öne uygun düşürülürse çok güzel olur..
mert ellerine saglık ama kendini tekrar ediyorsun sürekli mekan olarak başka yerlere baksan iyi olur diye düşünüyorum.
-
Yıkılıyooorrr :icon_tup: Maaşallah!
-
maşallah çiçek çiçek :) orjınal farı stopuyla daha guzel olmus...
-
ne kadar sade ve şık.maşalah ya
-
Alıntı:
dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız cok güzel araç.. Arka tarafı 1-2 cm basma şansı var mı ? Cok yüksek göründü gözüme
benım acımdan bı 106 arka yuksek onu yerde olması gerektıgı ıcın basmadım kı resımlerın yandan olanında el frenı ıle vıteste arkasını kaldırarak cektım zevk renk meselesı saygı duyarım tesekkurler
-
Bence arka öyle kalıp önün 1 cm kalkması lazım. :)
-
Gözlerimi alamiyorum valla :)
Maşallah Kazasiz belasiz
-
Tampon cıtalarına kurban :D:D Masallah allah kaza bela vermesın gecen aksam canlıda gordum güzel arac..
-
Maşallah bildiğim araç :) Aynı zevki paylaşanlardanız Pug'ın kesinlikle kafası basık olmalı arkaya göre. Tabiki zevk meselesi ama şunuda belirtmek lazım kışa böyle girmen pekte iyi olmaz arkanın öne göre olan kombinasyonundan dolayı bence :)
-
çok iyi duruyor maşallah :)
-
araç çok şık fotolar çok güzel...
normalde o kadar arka ön dengesi yoktur herhalde el freniyle yaptım demişsinizde zaten normalde bu kadar fark olması zaten arkası kopma özelliği gösteren bir araç için iyice rwd hissi verir :)
-
honda cem de canlıda gördüm aracı öyle abartı bi yüksek değil gayet normal aksine çokda tatlı duruyor :icon_tup: maşallah kazasız belasız günlerde inş.
-
maşallah okanım allah kaza bela vermesin
-
sağoolun arkadaslar dedısım gıbı sadece ılk resım ıcın arkayı o kadar cok kaldırdım gerısınde gene arka kalkık ama o kadar degıl tabıkı
-
maşallah kardeşim çok hoş gerçektende...
-
-
Temiz,bakımlı,diri...İyi sürüşler....
-
maşalllah hocam diri bir araç
düşürme oranıda gayet başarılı
ALLAH kaza bela vermesin...
-
maşallah cok güzel görünüyor ;)
-
tek kelimeyle süper olmuş gerçekten bu jantlar çok yakışıyor kazasız belasız inşallah
-
-
Harika OkanAbi, Maşallah. :icon_tup:
-
hastalık işte napalım 106 GTİ :D:D:D
-
Aman ALLAHIM !!!! Kanka nptın yaaa MAŞALLAH KAZASIZ BELASIZ .:)