-
dİKKAT yÜKSEKK geriLİMMM !!!!
-
kazasız blasız takmışın turboyu:P
-
-
Turbonun komple maliyetini ve parçalarını yazarsan çok memnun olurum.Güzel olmuş kazasız belasız kullan.
-
kazasiz belasiz masalla dedigim gibi krom jant japonu bozar :) (bence);)
-
intercoolerde greddy yazıyo ama bana sanki degil gibi geldi doblonun kine cok benziyo neyse kazasız belasız ii forumlar...
-
kazasız belasız iyi gunlerde kullan
-
Alıntı:
Hızlı_Fransız Nickli Üyeden Alıntı
intercoolerde greddy yazıyo ama bana sanki degil gibi geldi doblonun kine cok benziyo neyse kazasız belasız ii forumlar...
tam isabet doblonun zaten:) ..ayrıca yorumlar için teşekkürler herkse..
-
Alıntı:
ozyrace Nickli Üyeden Alıntı
tam isabet doblonun zaten:) ..ayrıca yorumlar için teşekkürler herkse..
pardon ama ozaman niye üstünde greddy yazıyo ? :confused:
-
yanlış anlama kardeş amacım kötülemek degil okey araca bence far aynalarını siyaha boyasan nasıl olur sence bence hoş olur gibi...
-
şimdi de güzel ama bencede krom farlar siyah olsa we jantlar da enkei falan olsa çok daha güzel olur..
bide intercooler ı ne kadara aldın pm atarmısın.. bende düşünüyorum 206hdi a takmayı
-
ilk resimdeki arkadaki yıkılan bina daha 1 ilgimi çekt, ;)
-
kazasız belasız hocam..Set Yıkmış ya binayı :D
-
Alıntı:
Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı
Turbonun komple maliyetini ve parçalarını yazarsan çok memnun olurum.Güzel olmuş kazasız belasız kullan.
Diye sormustum :)
-
Alıntı:
killererkan Nickli Üyeden Alıntı
ilk resimdeki arkadaki yıkılan bina daha 1 ilgimi çekt, ;)
o resimm çok kıyak olduu sen anlamassın abi esprisinii..senin kötü nissanınla hiç foton yok diye kıskanmaaa..:D
-
Alıntı:
Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı
Diye sormustum :)
2 milyarı geçti biraderr 2 araba yabtırıoruss bidee..ona başladılar ondan sora bnmkine girişces hayrlısı bakalm 15 20 gün sonraa net bilgileri vericem inş
-
-
çok güzel olmuş kazasz belasız
-
Alıntı:
M U R A T Nickli Üyeden Alıntı
cooler süsmü yani?
evet şuanlık ölee herşeyi çekili vaziyette duruo öle hoşuma gitti tampon boyancaktı o arada taktrdım onudaa öle kaldıı.kötümü durmuşşş ?
-
greedy yazısı biraz sırıtıyo ama zevk senin tabii ki...
-
Alıntı:
ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı
şimdi de güzel ama bencede krom farlar siyah olsa we jantlar da enkei falan olsa çok daha güzel olur..
bide intercooler ı ne kadara aldın pm atarmısın.. bende düşünüyorum 206hdi a takmayı
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: bende intercooler sormuştum ama :soru:
-
Buarada turbo yapılan diğer aracta Volkan'ın corollası (v5511), 2 araç birden turbo yapılıyo sanırsam değilmi Ozi?
aslında cok kolay olmiyacak...2 araçta 1,3 karburator, verim ne olucak bende cok merak ediyorum, gelismeleri 4 gozle bekliyorum...
-
araba gusel ve sade olmus.Ama japon arabalarına şu krom jantları bitürlü yakıştıramıyorum.
-
Alıntı:
killererkan Nickli Üyeden Alıntı
Buarada turbo yapılan diğer aracta Volkan'ın corollası (v5511), 2 araç birden turbo yapılıyo sanırsam değilmi Ozi?
aslında cok kolay olmiyacak...2 araçta 1,3 karburator, verim ne olucak bende cok merak ediyorum, gelismeleri 4 gozle bekliyorum...
abii seninde yardımın olcakk bu iştee biliosunn senden fikir almadan iş yabmam :D
-
arkadaşlar başkasının arabası üstünde yorum yapmanız saçma fikirleriniz ve bildikleriniz size kalmalı bence.. Araban çok güzel olmuş gülü güle kullan...
-
maşallah kardeşim gayet güzel bence;)
-
Alıntı:
emree Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar başkasının arabası üstünde yorum yapmanız saçma fikirleriniz ve bildikleriniz size kalmalı bence.. Araban çok güzel olmuş gülü güle kullan...
daha ılk mesajında bu taıvırın sebebı ne oldugunu anlamıs deılım neye alındın yada "baskasının arabası " dedıgın arac ne bıraz acarsan sevınırım
-
ya ben hala intercoolerın fiyatını merak ediyorum ama sır galiba.. neyse
-
Alıntı:
lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kardeşim gayet güzel bence;)
saol kardeşimm ....