-
Ee 106 güncel resimler =)
-
-
maşallah kardesım kazasız belasız ee106 guzel bi gti
-
kazasız belasız cok sıkı duruyor
-
106 ları seviyorum ya :) maşallah
-
Masallah Kanka EE Harıka Allahım Nazarlardan Korusun Canlı Gormek Icın Gun Saycam Yakında :D:D
-
Maşallah çok şık ve diri bir araç.Kazasız belasız sürüşler
-
maşallah kazasız belasız yasar abinin eski YG dimi bu ?
-
Maşallah tertemiz :)kazasız belasız sürüşler
-
Çok tşkr ederim ALLAH razı olsun :) yok kanka YG deil bu Eski UM 764...
-
maşşallah kanka gene boncuk gibi çıkmış fotolarda
-
maşallah kazasız belasız sürüşler
-
ee brothers :D maşallah kardeşim kazasız belasız:)
-
eray hangi ara öğrendin len resim eklemeyi :D yok yk benim yolladığım not dosyasından kopyaladın dimi :D
neyse neyse ee ye maşallah :D
-
MaşallaH kardeşim kazasız belasız bin inş tertemiz bi 106 gercekten.. :icon_tup:
-
:D Selçuk tşkr ederim kanka :) Ramo EE leri seviyorum kardeşim yaşasın EE brothers :D Melih kanka nie burda ilan ediosun yaw aynen öle yaptım ahahha:D:D Ferhat tşkr ederim kardeşim çok saol :) Ali kardeşim sanada çok tşkr ederim ALLAH razı olsun :)
-
Alıntı:
kolaylı Nickli Üyeden Alıntı
Masallah Kanka EE Harıka Allahım Nazarlardan Korusun Canlı Gormek Icın Gun Saycam Yakında :D:D
:D:D kankaaa seviyorum seni uauhauhaua
-
maşallah bir tek nazar boncuğu eksik...
-
Maşallah tertemiz GTI ,kazasız belasız
-
Maşallah ibrahim..Ne güzel bir 106 bu böle yaa :)
-
Masallah kazasiz belasiz surusler cok tatli duruyor :)
-
kankam 10 numarasın bliosun :) maşallah benim o.Z ları beyaza boyayıp yada griye boyatıp koysak nası olur bunaaa bi düşün :):)
-
Hiç bozma yiğidim EE106'yı,maaşallah 10 değil 11 numara :icon_tup:
-
Çok tşkr ederim ALLAH razı olsun daha iyilerini size nasip olsun inş :) ramçi eyw kardeşim çok saol ona bi formül düşünüorum :D Alp abicim çok tşkr ederim :) Sinan abi ALLAH razı olsun saollasın;):) diyer yorum yapan herkeze ayrı ayrı Tşkr ederim :)
-
maşallah.bu arada noldu ya kapak taşlama ince contadan sonra hiç video çekmemişsin.en son benle denedin sanırım:)
-
Alıntı:
feith Nickli Üyeden Alıntı
maşallah.bu arada noldu ya kapak taşlama ince contadan sonra hiç video çekmemişsin.en son benle denedin sanırım:)
Abi ne kapak ne conta ahaha stock yaw :D:D:D Şaka bir yana evet abi senden sonra bi bu akşam sıktık video yok sonuç iyi oldu ALLAHIM NAZARDAN SAKLASIN :) koltukları satarsan haberim olsun :D:D
-
MAŞALLAH kazasız belasız.
-
Alıntı:
wanted442 Nickli Üyeden Alıntı
MAŞALLAH kazasız belasız.
Eyw Tşkr ederim :)
-
Alıntı:
S16 Nickli Üyeden Alıntı
Abi ne kapak ne conta ahaha stock yaw :D:D:D Şaka bir yana evet abi senden sonra bi bu akşam sıktık video yok sonuç iyi oldu ALLAHIM NAZARDAN SAKLASIN :) koltukları satarsan haberim olsun :D:D
vallaha çok sevindim kendi arabam gibi.koltukları satmam yaw:)evladiyelik yapacam düldülü.
-
Alıntı:
vallaha çok sevindim kendi arabam gibi.koltukları satmam yaw:)evladiyelik yapacam düldülü.
ALLAH razı olsun abim benim :) oo zaman düşerse öyle haberim olsun ama sennki kadar temiz olursa abi:) senin düldülde fena yaw :D
-
-
Alıntı:
otuzdört Nickli Üyeden Alıntı
masallah;);)
Eyw tşkr ederim kardeşim..;)
-
eyw kardeşim.koltuk bulursam söz ilk sana haber verecem.ehh işte bende kendi çapımda düldüle bişeyler yapmaya çalışıyorum:)sağolasın
-
Alıntı:
eyw kardeşim.koltuk bulursam söz ilk sana haber verecem.ehh işte bende kendi çapımda düldüle bişeyler yapmaya çalışıyorum:)sağolasın
Sen saol abi :) Tşkr ederim ...
-
Maşaallah kardeşim çok şık ve güzel ok gibi duruyor :)
-
Alıntı:
y@sin Nickli Üyeden Alıntı
Maşaallah kardeşim çok şık ve güzel ok gibi duruyor :)
Çok teşkr ederim abi :)
-
Maşallah ibo resimlerde araba biraz arka planda kalmış sanki,manzaranın içine sıgdırmışsın gibi olmuş daha yakın olursa ejdat net belli olur ;)
Kazasız belasız inşallah . . .
-
maşallah kazasız belasız..
-
Alıntı:
yaşar Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah ibo resimlerde araba biraz arka planda kalmış sanki,manzaranın içine sıgdırmışsın gibi olmuş daha yakın olursa ejdat net belli olur ;)
Kazasız belasız inşallah . . .
Eyw abi evet biraz öyle oldu bakalım daha yeniyiz foto işinde yavaş yavaş yetişiyoruz ;):)
-
Ben Burdayım Diyo Kazasız Belasız...