-
06 ruf 50 & corvette z06 rolling
-
-
-
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
verildiyse verildi yaw nazmi seviyo e30 ları :d
aynen kank e30 olsunda ne olursa olsun anlıyosun ben ım gıbı garıbe çok görme bide ben paylaşayım dunyanın sonumu kank :)
-
Alıntı:
34 NZM 88 Nickli Üyeden Alıntı
aynen kank e30 olsunda ne olursa olsun anlıyosun ben ım gıbı garıbe çok görme bide ben paylaşayım dunyanın sonumu kank :)
Eveeet ruf fecii köprü üstünde bi gazı kökledi 130-140 patinajdan çıkmıyo dötü felanda atmıyo ama haaa:hahaha:
-
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
eveeet ruf fecii köprü üstünde bi gazı kökledi 130-140 patinajdan çıkmıyo dötü felanda atmıyo ama haaa:hahaha:
atmosferıkken benle kald-ktı kanka ozaman da deli gidiyordu şimdi daha iyi gidiyor ruf u canı gönulden tebrik edıyorum arabada sahibide on numara rufla pazarlık yaptık vermedı bana ilker abim gucum yetmedı almaya :d
-
nazmi sen anılın arabayı almıyon mu :)
-
streetfiredaki yorum :D
Ruf E30? doesn't exist. Ruf does only Porsche not BMW.
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
nazmi sen anılın arabayı almıyon mu :)
arabası daha bıtmedı kanka muammer başkanla konuştuk 1 ay önce nasip kısmet ruf a gucum yetmedı an 240 ı düşünuyorum hayırlısı bakalım hiç bişey alamassam bulgardan m5 makınayı getırıp e30 m5 yapacagım :)
-
Alıntı:
arabası daha bıtmedı kanka muammer başkanla konuştuk 1 ay önce nasip kısmet ruf a gucum yetmedı an 240 ı düşünuyorum hayırlısı bakalım hiç bişey alamassam bulgardan m5 makınayı getırıp e30 m5 yapacagım :)
hayırlısı kanka valla şu işlerimi bitireyim bulgara çökecem bende :D
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
hayırlısı kanka valla şu işlerimi bitireyim bulgara çökecem bende :D
dinyata pirince giderken evdeki bulgar dan olmayalım diosun:hahaha:
-
Alıntı:
ilkerrrrr Nickli Üyeden Alıntı
streetfiredaki yorum :D
Ruf E30? doesn't exist. Ruf does only Porsche not BMW
:hehe: :hehe: :hehe:
Abi Bu Yabancılar Ne Böyle :D
Herif RUF'a porsche Diyor :hahaha:
Belki Çok Hızlı Geçtiği İçin Bu Olsa Olsa Porsche Filandır Mı Dedi Aceba :rolleyes:
-
Maşallah iki aracada , ruf çok güzel gidiyor.
Alıntı:
Garaj38_EMRE Nickli Üyeden Alıntı
:hehe: :hehe: :hehe:
Abi Bu Yabancılar Ne Böyle :D
Herif RUF'a porsche Diyor :hahaha:
Belki Çok Hızlı Geçtiği İçin Bu Olsa Olsa Porsche Filandır Mı Dedi Aceba :rolleyes:
http://www.ruf-automobile.de/en/en-index.php#
RUF la karıştırmış olması normaldir , elin yabancısı nerden bilsin aracın plakayla anıldığını :)
-
-
Alıntı:
mertacar Nickli Üyeden Alıntı
Haklısın.O Plakayla Anıldığını Bilmiyor.Bizimde RUF Diye Bir Firmanın Olduğundan Haberimiz Yok.Azcık Cahil Kalmışız :o
Teşekkürler Sayende Öğrenmiş Olduk :)
-
oz un elıne saglık 1.2 barda gıdıyoruz enjektorler yetmedı 1000cc aldık bakalım hayırlısı
-
Alıntı:
RUF50 Nickli Üyeden Alıntı
oz un elıne saglık 1.2 barda gıdıyoruz enjektorler yetmedı 1000cc aldık bakalım hayırlısı
Güzel bir geceydi gerçekten, senle dener dururuz artık birşeyler yaptıkça, karşılıklı referansımızı bulduk heralde :)
-
Alıntı:
AN'yi almayacaksan biz gazlayalım abi :hehe: totomuz 2JZ görsün :cool::D:D
-
hey masallah RUFa ve ilker abiye
-