Printable View
Gitti 1,000 lt benzin :) , kurbanda geleyim ben bi kıbrısa.
drift organizasyonu yapıldı jdm works ve ıstanbul drift academy geldı show yaptılar hıckımse ılgı gostermedı ızlesın dursunlar 2 evo 2 350z hep aynı yerlerde kıcı bası attırıp gıtmesını ....
tamamını izledim, yanılmıosam EURO R olan bir accord da war video, süper ortammış wesselam :)
Kıbırsda yaşamak varmış..Arabalara bak bee...
Of bütün araçları biliyorum çoğunu canlı gazlarken yada park helinde çok izledim. :) Orada olmak vardı.
saglam makınalar var yw ıntegralar hosuma gıttı :D
vay anasını beeee :)
3 senedir tatile kıbrısa gidiyoruz,hiç böyle araçlar görmedim.Varsa yoksa swift yaris:D
Yalnız girnede apaçilik tavan yapmış:D:D
Aynen bnde tatile gittim 2 defa ama hiç göremedim.
yanlış yerlerdeymişsiniz demekki :D
kıbrısa tatile geldiğinizde yakın doğu üniversitesine gelin ne varsa gariban öğrencilerde var :) okulun içi yarış pisti gibi zaten :)
kıbrıs sacmalık arkadas ulkemızın kıymetını bılın anca araba var baskada bısey yok...
evet haklısın öğrencilik çekilir sadece yaşamak aslaa....
Hastası oldum yaw :)
güzel araclar dan daha cok apaciler mevcut :) zaten kıbrıs polyesterde cıgır acmıs her arabada full bady kıt var nerdeyse bırde guzelım araclarda cok dandık jantlar gordum herhalde kıbrısta guzel bı jantcı yok :)
Body Kitsiz araba yok gibi =)
kıbrısa bi tane jantçı açmak lazım harbiden :) araçlar gerçekten çok güzel ama bodykitler çok itici ve abartılı
burda janti kimse bilincli olarak koymuyor arabamda jant olsun mantigi daha yaygin benim gordugum kadariyla 3 senedir :) ridvan gelmedinmi daha adaya goruselim alp falanda geldigi zaman..
canım türkiyem işte.. vergi üstüne vergi olursa biz böyle çooook video izleriz sanaldan sanaldan :)
o gordugun bodykıtler aracların uzerınde dırek japonyadan gelır 2-3 tane fıbercı var alt tarafı ama onlar da yetıyor.
kıbrısta evet jantcı yok onlarda raca uzerınde gelır gelmezsede sacmasapan cesıtlerı alır takarsın bır tek oz var baskada doru duzgun jant yok...
ümit alp adada sciroccosuyla mutlu bn arabamı tr ye getırdım haftaya gelıcm 3-4 gun kalıcam alt tarafı tek dersım kaldıgından artık sureklı orda olmıcam ama ınsallah fırsat bulurda gorusuruz...
ohaa yaa asagi Tokyo gibi ayni:cool:
ortam güzelmiş :)
Kırmızı Mazda RX8 06 plakalı araya kaynamış:D
Ortam çok iyi ne tıkırtı var şıkırtı..:D
Valla Süpermiş yaa
o araçlar trde olmalıydı ahhhahhh
benzın cok ucuz orda + aracları okadar ucuz ve cazıp fiata alıolarkı dudadıngz ucuklar :D
o arabalarıda kıbrıs devleti doğru dürüst vergi almadığı için alıyorlar zaten....
kıbrısın zenginleri kıbrısta yaşamıyor doğru rum kesimine gidiyorlar...
milli savunma masrafı yok....
T.C. devleti her yıl nakit para yardımı yapıyor yaklaşık 200 milyon dolar...
tezatlarla dolu bir ülke haline geliyor...bir yanda garibanlık bir yanda lüx sefahat
Guzel ama bence bos yere ole otoparkta gaza basmalar, burnout yapmaya calismalar biraz apachi geldi.
onlarda türkiyedekilere apaçi diolar :) onlar biraz daha profosynl kalıolar türkiyeye göre...
vay arkadaş kıbrısa gidesim geldi :D burda böyle arabalar görmemizin pek mümkünatı yok... bi de şu 8:31inci dakikada görülen lacivert araba nedir yahu anlayamadım?
8.31 deki araba nissan levia
biraz apaçilik var sanki ortamd amma kesici sewen adam varmıs durdukları yerde atatatatatatata enteresan zevk valla
Kıbrıs o gün inletti ya... Kıbrıs bu işi biliyor tabii arada kaynayan kendini bilmezlerde oluyor... Araçlar harika RSX 'ler, Accord'lar falan filan. 34 plakalı beyaz Sedan Civic 'in sesi bi değişikti :D
Paylaşım için Teşekkürler...
arkadaslar kıbrıs için bazı negatif yorumlar kötü oldu. suc oranlarını bir karsılastırmak gerek galiba türkiye ile. ne dersiniz ? hersey araba modifiye degil.
Türkiye ile kıyaslamak bence cok gereksiz olur, nüfüs oranlaması bir degil çünkü. Şu bi gerçekki Türkiye'nin kıbrıs üstündeki ambargosu bu yüzden ticaret kısıtlı sizin acınızdan. Dolayısı ile yardım olarak Türkiye'den yardım gidiyor. Türkiye kendi ekip kendi biçiyo.
Artık yok bu böyle şu şöyle dememek lazım, dış güçler bizi birbirimize düşürmeye çalısırken biz bunların ekmegine yag sürmeyelim.