Arkadaşlar 99 civic sedanım var 35 mm H&R yay kullanmaktayım .. Bi arkadaşıma benim 35mm H&R leri vereceğim . Yerine 50 mm H&R mi alsam Eibach mi alsam çok kararsızım .
Yada 50mm yaylar ilerde sıkıntı olurmu ankarada kullanacagım aracı ?
Printable View
Arkadaşlar 99 civic sedanım var 35 mm H&R yay kullanmaktayım .. Bi arkadaşıma benim 35mm H&R leri vereceğim . Yerine 50 mm H&R mi alsam Eibach mi alsam çok kararsızım .
Yada 50mm yaylar ilerde sıkıntı olurmu ankarada kullanacagım aracı ?
Eibach 50 corsa sport memnunum ;)
3.5 mm den sonra 5 mm yaya binerken daha dikkatli olman gerekicek ankaranın yolları nasıl bilmiyorum ama takas etmeni öneririm çümki ek kasada basıklık direk belli ediyor kendini bu arada Eibach h&r den daha yumuşak güzel bir yaydır.
H&R , Eibach'a göre daha sert bir karakterli yay :)
Edit : nakayama da üstte belirtmiş zaten :)
Aracı aldığımda H&R 3.5 takmıştım gayet memnundum . Şimdim eibach 50mm alınca çok esneme yapmasın ? Ayrıca 50mm yayda ankarada sıkıntı yaşarmıyım ?
H&R kullanıyorum gayet iyi ;)
eibach kullanıyoeum H&R hiç kullanmadım ama aralarında hissedilebilir bir fark oldugunu hiç samıyorum o yüzden hangisi daha ucuzsa onu al bence
eibach 285 tl h&r 310 tl ?
kalite... :D
H&R den şaşmayın :) :icon_tup:
h&R her tarafa giden araba düz gidiyor artık ama sert olucagı kesin eibach a göre herkesten öle duyuyorum bence sırf ucuz diye çogu markaya yönelmemek doğru fazla mal göz çıkarmaz fiatta öle çok aşırı bişi dgl fark
valla bizim arkadaşa aldık eibach 5 cm çok rahat bence 5 cm bi yaya göre h&r hiç kullanmadım bilmiyorum ama ben nissan a 4 cm h&r almayı düşünüyorum zaten s13 de de çok fazla bi seçeneğin yok:D:D
Kararım netleşiyor H&R 50mm alıyorum ... :D
bende 96 civic icin 50mm eibach alıyorum ;)
3.5 hr den sonra 5 cm eıbach taksan dusukluk emın ol kı hıc farketmıycek cunku eıbach karakter olarak konforlu ama cok dusurmeyen bır yaydır takıp takmadıgın bellı olmaz ben h&r kullanıyorum gayet konforlu bır sorun yasamdım
valla benim bi arkadasimda eibach 5 var deli gibi de düşük araba
acaba 5cm eibach düşürmüyor diyen arkadasimiz kullandi mi civic + 5lik eibach?
5 cm eibach kullanıyorum 99 1.6 ies im var eibach biraz daha yumuşak bi yay ama h&r ı hiç kullanmadım bilmiyorum 5 cm eibach da tavsiye ederim yani
5 cm eibach en kırmızısından :)
Forever Eibach
Apex kullanan varmı? 3.5 luk
iki markayıda kullandım hr derim.
h&r yan da çekilmiş 5cm yayın fotosunu görelim farkı gözle görsek daha iyi olur bence alıcam nasip olursa konu açıldığı çok iyi oldu.
eibach 35 mm. auris... memnunum.
Bencede 5 lik Eibach gördük varsa 5 lik h&r kullanan aracın yandan fotusunu görürsek karar daha netleşcekk
http://img841.imageshack.us/img841/9631/imgp2875.jpg
5 lik Eibach dan bir örnek daha ...
maaşallah cok güzel aracın var.
evet beyler yokmu?h&r yaylı cıvıc yandan resimi ?
evet yokmu? resimlerini bizimle paylaşacak.
eibach anlamıı konfor demektır ıkı yayıda kullandım eibachtan sasmam butun araclarıma eibach taktım
evet bende 40 mm h&r kullanıyorum gayet mennunum biraz sert ama gazlı amart. düz yolda iyi yol tutuyor yalnız amart. dikkat 50mm patlatabilir ben 40 mm patlattım sonra gazlı amart. taktım
koca sitede yardımcı olacak kimse yok mu resim ile örnek istiyoruz ne kadar düşünecek?
eibach:icon_tup:
bende s2000 de hr kullanıyorum gayet memnunum sıkıntı yok hr al derim.
şu konuyu bi sonuça bağlıyamadık :(
Katılıyorum 5lik bi resim yok koskoaca sitede :S
yardımcı olacaksa şöyle birşey ekliyeyim arkadaşlar üç aşağı beş yukarı 50 mm lği tahmin edebilirsiniz...yay olarak eibach bencede ;)
35mm eibach + koni ( en alt tabla ) üst yapılırsa araç 3-4 cm kadar daha yükseliyor :icon_tup:
http://img80.imageshack.us/img80/4784/153oi.jpg
http://img841.imageshack.us/img841/9760/167l.jpg