film güzel olacak eminim kadro çok güzel ve cem yılmaz'a yakışmış gerçekten rolü
http://www.facebook.com/metrobusyolc...4860406&ref=mf
Printable View
film güzel olacak eminim kadro çok güzel ve cem yılmaz'a yakışmış gerçekten rolü
http://www.facebook.com/metrobusyolc...4860406&ref=mf
Şener Şen yeter..
şener şen'le konuşma firsati buldum film hakkinda , çok fazla detay vermemiş de olsa filme inanci tam , büyük beğeni toplayacagini düşündügünü söyledi.
gişe rekoru kırar , bekliyoruz.
Şener Şen'in oynadığı filmler ayrı güzel oluyor , buda çok keyifli olcaktır tahminimce.
eger cem yilmaz vsnin bulundugu poloraid fotolar katilin duvarindaysa baydım klişelerden diyecegim...
Kadro cok guzel emınım fılm de begendırcektır
http://www.avmevsimifilm.com/ sitesine baktım şimdi güzel bi filme benziyo
cem yılmazıda özlemedik değil :)
şener şen,çetin tekindor gerçekten izlenirlik oranını yükseltiyor filmin
güncel olsun bugün vizyonda..
giden varmı kısmetse akşam gidip izleyecez bakalım nasıl olacak :)
Yarın 5 te istinye parkta izlicem
Şener şen gibi bir ustanın kötü filmde oynuyacagını düşünmüyorum kaldıki cem yılmaz da kalite adam güzeldir inşallah
fragman güzele benziyor.bende yarın gitmeyi düşünüyorum.dediğniz gbi Şener Şen ...
bir Yavuz Turgul filmi ;)
Güzel bi filme benziyo gitmek lazım :)
Güzel fragman, filmde güzeldir büyük ihtimal.
p.s. İnsan neden "Sabah İşe ve Okula Metrobüsle Gidenler xD" diye bir grup kurar ? :D
Cem yılmazı bu tip bir rolde izlemek çok garip gelicek :)
ŞenerŞen'e lafımız yok :)
Mehmet Turgut Objektifinden,bu adama bu kılık çok yakışıyor yahu.
http://img01.imgfotokritik.com/photo...8bf57c346b.jpg
Bende izleyeceğim yarın bakalım güzele benziyor. kadro yeter zaten inşallah konusuda etkileyicidir.
çekimler filan güzelmiş, gerilim olarak şu fragmandaki dere tepe sahnesi vardı o hariç yokmuş. daha çok dramatik polisiye gibiymiş... konu sürükleyici ama biraz uzunmuş film. aynı zamanda cem yılamz filmde bir laz türküsü başlatıyormuş, söyleyişi beğenilmiş:D
Güzelmiş..Tabi gitmek gerek.
şener şenin oynadığı her filme gidilir...
şener şen kabadayıda beni benden almıştı.bu filmde sağlama benziyor.
haftasonu kesin gitmeyi planlıyorum :)
güzel bir film benziyor ..............
şener şen belli bence cem yılmaz sok edecek rolü ile:cool:
Şener Şen düzgün bi senaryo gelene kadar 7 sene bekledim dedi , o öle diyorsa bu film iyidir
Mutlaka izlemeyi düşünüyorum.Çok sağlam film olduğunu tahmin ediyorum.
yarın gitmeyi düşünüyorum bende..şener şen filmlerinden keyif alıyorum her zaman
kadro cok guzel gıtmek gerek
kadro çok yetenekliydi fakat konu çok baydı bide bazı kopukluklar ve tutarsızlıklar vardı...
Kaliteli bir kadro var kırmızıgül yapım olmadıgı için kaliteli yapımdan çok iyi işler çıkar eminim :)
magosaya gelmıs bn yrn gıtmek ıstıorum sahsen
CRX'in plaka 34 VS 4621 :D çok güzel görünüyor sahibi burada mı acaba ?
Kadro belli yoruma bile gerek yok. Fragmandaki CRX kulaklarımı dikmeye yetti :D Kan çekiyor...
az önce çıktım filmden. Pekde iyi sayılmaz sıkıldık biz valllaha. Cem yılmazın türküsü ii harbiden.
filmde kazası yok temiz temiz gazlıyo elfrenı çekiyo :d ezeldeki parmaksız tetikçi kullanıyo :D
şimdi geldim filmden,tahminimce tepkiler pek olumlu olmayacak ama bunun sebebi de kadronun çok kaliteli olmasından dolayı insanların beklentilerini yüksek tutması.
Bana göre TR'de yapılmış en güzel polisiye film,Çetin Tekindor'un oyunculuğu bu filmde Şener Şen'den daha iyiydi,Şener Şen'in son filmlerinde Kabadayı'da ki performansından sonra ben biraz daha ağır karakterli bir rol bekliyordum.Bu filmde biraz daha mülayim,sessiz,sakin,zekasını kullanan bi adam rolünde.
Senaryoda oldukça hoştu aslında,en kötü o kadroyu bir arada görüp oyunculukları izlemek için gidilir.
10 üzerinden TR standartlarında 8-8.5,dünya standartlarında 6.5-7'lik bir film benim için :)
dün gece seyretmiş bulundum.cem yılmazın artık komedi filmleri ve komedyenlik kalbınıdan sıyrıldığının kanıtıdır bu film.oyunculuk konusunda diyecek hiç bişey yok şener şen ve çetin tekindor büyük oyunculuklarını konuşturmuşlar.konuya gelince battal ağanın yataktaki hasta kızını ilk gördüğüm an cinayeti çözmüş bulundum.film izlendikten sonra çok basit standart cinayet polisiye dram denilsede zaten polisiye-drama konusunda en iyisi yapılmış kanımca.avcının cinayeti çözmesindeki dehası biraz standarttan çıkarmış filmi.neticede son zamanlardaki en iyi türk filmi diyebilirim.
arkadaşlar bende dün izledim film'i biraz fazla sıktı beni izlerken birazda olayları kopuk gibi ama izlemek isteyenlerin hevesini kırmayalım tabi
gerçekten çok güzel ve başarılıydı oyunculuklar çok iyi ve kaliteliydi
kesinlikle izlemenizini tavsiye ederim
cem yılmaz ve türküsü müthişti :)