-
O bir German Style AMG & E36 -- ARP 90
-
41 kere maşallah renk te on numara jantlarda
-
allah kaza bela vermesin maşallah...
-
olmuş mu ?
bence 15 numero olmuş :D
eger biri bana gelip AMG jant taktım bmw ye dese sadece gülerdim :)
-
Hem mıs gıbı olmus:)masallah
-
yıkım olmuş tek kelimeyle !
-
maşallah
bunu adam eden bizim tüpçü elinin deydiği herşey güzelleşiyor kıl ın teki zaten :)
-
:eek: wuuuuuu maşallah nazar deymesin kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim..
-
Bu kenara para sıkıştırma işi kesinlikle okanın işidir :) koray fotolar cok güzel olmuş eline sağlık. Bu sanki benim braderin arabasına benzemiş (:
Barış jantlar hoşuna gidecekmi merak ediyorum arapa da göster fotoları
-
janları ilk gördüm ulan dedim bu huurdalara paramı verdin sen ben yapayımda bi gör dedi çok uğraştı dedim boşuna uğraşma emeğe yazık bi gün bi geldi dükkana bu ne lan dedim oha bukadarda olmaz :):):)
41 kere maşallah serkan allah kaza bela göstermesin türkiyede bi ilksin sanırım nokta olmuş
-
Alıntı:
onur37 Nickli Üyeden Alıntı
Bu kenara para sıkıştırma işi kesinlikle okanın işidir :) koray fotolar cok güzel olmuş eline sağlık. Bu sanki benim braderin arabasına benzemiş (:
puhahahah işş bizim dükkana iş koyma eee :D:D:D
-
allah kaza bela vermesın masallah : )
jantlar harıka olmus ama merso amblemlerı bozmusmu ne : )
-
maşallah ya bu arabanın aynısının yabancısnı gordum gibi hatırlıyorum ama coupeydi o :)
-
Tr plakayı görmesem yurtdışından bir araç zannederdim.Maşallah gerçekten muazzam olmuş
-
-
BMW ye Merc jantı olmusmu bence olmamış :D
-
maşallah kazasız belasız.araç 10 numara:)
-
-
Allah nazarlardan korusun Şimdi iyiki o videonun linkini atmışım diyorum :D
-
Alıntı:
onur37 Nickli Üyeden Alıntı
Süper olmuş kanka tahmin ettiğimden bile çokk daha güzel olmuş zevkli adamsın...Güle güle kullan Arap görünce kafayı yicek :D
-
-
Mükemmel olmuş. Mercedes logolarının kalması da iyi olmuş bence. Yalnız ön-arka AC Schnitzer logoları çıkarılırsa çok daha güzel olucak...
-
Alıntı:
JaSoN Nickli Üyeden Alıntı
Mükemmel olmuş. Mercedes logolarının kalması da iyi olmuş bence. Yalnız ön-arka AC Schnitzer logoları çıkarılırsa çok daha güzel olucak...
ac leri sökecek sarı sinyalleri takacak sırayla gidiyor :):):):):) + sarı sislerr
-
Alıntı:
JaSoN Nickli Üyeden Alıntı
olm bırak onlarda takım olmayıversin yav ne güzel logolar sökülürmü şimdi :D
-
-
titreyerek .......
maşallah :D:D
-
dragger paylaşmıştı sanki yabancı coupe sini çok beğenmiştik o zaman bence tr side çok başarılı olmuş sarı sinyaller sarı sisler ve sarı uzunlarla bomba durur
-
Ezdi. ;)
Merso logoları kalsın, AC logoları çıkarılsın. Turuncu sinyal + sarı sis eklensin. Tekrar prof. çekimler yapılsın daha bi ayrı ezer. :)
-
tek kelimeyle muhteşem olmuş..
-
masallahi var 10 numara duruyor.
-
Alıntı:
CGTY Nickli Üyeden Alıntı
Ezdi. ;)
Merso logoları kalsın, AC logoları çıkarılsın. Turuncu sinyal + sarı sis eklensin. Tekrar prof. çekimler yapılsın daha bi ayrı ezer. :)
dediklerinizin çoğu olacak zaten serkan da o olaylarla hem fikir yapacak az kaldı..istediğimiz mekana giremedik ama en kısa zamanda girecez il sağlık bakanlığını yoklayıp ;) oraya yemek yemeye gittik gitmişkende biraz çekim yapalım dedik yakında daha güzel bi arka planla karşınızda olucak ARP yorumlar için herkese çok teşekkürler.
-
ibretlik paylaşım :D maşallahh fena ötesi çok yakışmış değişik olmuş..
-
Maşallah çok güzel araç...
-
Allah nazarlardan saklasın maşaallah
-
maşallah harika olmuş gerçekten. Jantları gösteren birazda araba olmuş. mermi gibi hakikaten
-
Masallah cok guzel gorunyo
-
Bendeki satılık turuncu Amerikan sinyaller güzel olur buna :D
-
41 ker maşallah allah kaza bela nazar vermesin
-
müdür naptın sen ya çok başarılı kazasız belasız
-