-
Armageddon's Corvette Z06 -- photo by AhmetKadir
-
Ahmet kardeşim yine harika resimler.....Araba için bir şey söylemeye gerek var mı? :))
-
-
hepsi çok hoş arabaya demeye gerekyok zaten :D gece çekilmiş iç mekan resimleri çok şık
-
reismler gayet şık gerçektende,,,özellikle park caddesindekileri daha bi çok beğendim ben ,,,belkide hipodroma artık çok alıştığımızdandır :) ama araba gerçekten müthiş maaşlalh diyelim alalh nazardan kazadan korusun :icon_tup:
-
eline sağlık ahmet gördüm face de 1-2 sini =)
-
Arabanın maşallahı war.
yanlış anlamayın fotoğrafçı filan deilim de bazı gündüz fotoları biraz fazla pozlanmış gibi geldi. yanılıyor muyum?
-
-
Offf offf. En güzel Corvette. Maşallah. Güzel günlerde gazlayın.
-
2.posta koyduğun fotolar çok güzel
eline sağlık , aracada maşallah
-
Alıntı:
AhmetKS Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle corvette e maşallah.. Elinize sağlık
Yorum bekliyorsunuz bende nacizane amatör yorumumu yapıyım fotolarla ilgili..
Okulda seçmeli fotoğrafçılık dersi aldığımda,hocamızın ilk öğrettiği ve sürekli tekrar ettiği şey 1/3 kuralıydı..Odak noktasını merkezde yapmamızı isterdi..Mesela bu fotoğrafta aracı daha sola konumlandırmak;sebebi aracın ön cephesi sağ tarafa baktığı için, ilgiyi daha çok arttırır(mış). Ayrıca alt kısımdan tampona kadar olan aralık ile tavandan üst kısma olan aralığıda yine bu orana uygun olarak ayarlanabilirdi..
Bunları zaten biliyor olabilirsiniz gerçi, nacizane yorumumdur sadece.. Herşeyi kuralına uydurcaz diyede birşey yok tabikide:)
-
Çok ii yaa ellerıne saglık :)
-
masallahh yılan gıbı duruyor :)
-
super masallah cekimlerde arabada ;)
-
çekimler harika
arabada çekimlerden harika
-
Ellerınıze Saglık Fotograflar Harıka :)
-
-
-
çekimler güzel elinize sağlık.aracada maşallah yılan gibi:)
-
-
corvette bu kasası gerçekten çok iyi yahu
çekimler başarılı ellerinize sağlık :)
-
-
-
Alıntı:
cetinkaya55 Nickli Üyeden Alıntı
Ahmet kardeşim yine harika resimler.....Araba için bir şey söylemeye gerek var mı? :))
tesekkur ederim abi :)
DP'yi beklıyorum foto için ;)
Alıntı:
berkanokan Nickli Üyeden Alıntı
hepsi çok hoş arabaya demeye gerekyok zaten :D gece çekilmiş iç mekan resimleri çok şık
tesekkurler...
Alıntı:
Görkem Nickli Üyeden Alıntı
reismler gayet şık gerçektende,,,özellikle park caddesindekileri daha bi çok beğendim ben ,,,belkide hipodroma artık çok alıştığımızdandır :) ama araba gerçekten müthiş maaşlalh diyelim alalh nazardan kazadan korusun :icon_tup:
tesekkurler...
Alıntı:
romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı
eline sağlık ahmet gördüm face de 1-2 sini =)
tesekkurler ertug :)
Alıntı:
cery Nickli Üyeden Alıntı
Arabanın maşallahı war.
yanlış anlamayın fotoğrafçı filan deilim de bazı gündüz fotoları biraz fazla pozlanmış gibi geldi. yanılıyor muyum?
estafurullah ne yanlıs anlaması;
uzun pozlanmıs dedıgınız fotograflar tahmınıme gore gokyuzununun parlak gorundugu kareler. arac sıyah oldugu ıcın hatları gostermek adına pozlamayı normalden bıraz daha uzun tutmam gerekıyordu bazı acılarda, aracın daha guzel gorunmesı ıcın golge altında fotolamam ve diger yerlerın de direk gunes ısıgını almasını da parlamanın baska bı sebebı.
-
Alıntı:
omercanilica Nickli Üyeden Alıntı
ellerıne saglık masallah
tesekkurler...
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
2.posta koyduğun fotolar çok güzel
eline sağlık , aracada maşallah
cok tesekkurler, bu işi yapan birisinin begenmesı daha da guzel benım ıcın...
Alıntı:
cess Nickli Üyeden Alıntı
Okulda seçmeli fotoğrafçılık dersi aldığımda,hocamızın ilk öğrettiği ve sürekli tekrar ettiği şey 1/3 kuralıydı..Odak noktasını merkezde yapmamızı isterdi..Mesela bu fotoğrafta aracı daha sola konumlandırmak;sebebi aracın ön cephesi sağ tarafa baktığı için, ilgiyi daha çok arttırır(mış). Ayrıca alt kısımdan tampona kadar olan aralık ile tavandan üst kısma olan aralığıda yine bu orana uygun olarak ayarlanabilirdi..
Bunları zaten biliyor olabilirsiniz gerçi, nacizane yorumumdur sadece.. Herşeyi kuralına uydurcaz diyede birşey yok tabikide:)
yorumunuz ıcın tesekkur ederım, bazı fotograflarda aracı saga veya sola yerlestırdıgım ıcın bazıları da tam ortada duz dursun ıstedım bu da onlardan bırıydı :)
yıne de dediğiniz gibi de yapabilirdim :)
-
Bi kalosa baaak, bide bu araca baaak, hepsi chevrolet adamlar birini kendilerine üretiyolar birini bize :) Sizce hangisi Türkler için üretilmiş ?
Resimler çok güzel aracı projects'den de takip ediyorum muhteşem ...
-
Alıntı:
Ferhat Nickli Üyeden Alıntı
Çok ii yaa ellerıne saglık :)
tesekkurler :)
Alıntı:
basar13 Nickli Üyeden Alıntı
super masallah cekimlerde arabada ;)
tesekkurler basar :)
Alıntı:
ferhat-a Nickli Üyeden Alıntı
çekimler harika
arabada çekimlerden harika
tesekkur ederim...
Alıntı:
kolaylı Nickli Üyeden Alıntı
Ellerınıze Saglık Fotograflar Harıka :)
tesekkur ederım :)
Alıntı:
nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı
Elinize sağlık :)
tesekkur ederım :) sizin de gozunuze saglık :)
Alıntı:
berkred Nickli Üyeden Alıntı
çekimler güzel elinize sağlık.aracada maşallah yılan gibi:)
tesekkurler...
-
Hepsi çok güzel fotoğrafların eline sağlık. :)
-
düz vites.. içim ürperdi..
-
arka lastik ebadlarına kurban...
çekimlerde çok güzel eline sağlık..
-
Armağan hayırlı olsun. Araç çok güzel maşallah.
Onuralp.
-
iç mekan çekimleri 10 numara olmuş, elinize sağlık ;)
-
-
Masallah Armagan bu sefer noktayı koymussun :)
Ahmet senin de ellerine saglık, güzel olmus fotograflar özellikle gece olanlar ;)
-
Alıntı:
Yigit Kerim Nickli Üyeden Alıntı
corvette bu kasası gerçekten çok iyi yahu
çekimler başarılı ellerinize sağlık :)
Alıntı:
vkarayel Nickli Üyeden Alıntı
Bi kalosa baaak, bide bu araca baaak, hepsi chevrolet adamlar birini kendilerine üretiyolar birini bize :) Sizce hangisi Türkler için üretilmiş ?
Resimler çok güzel aracı projects'den de takip ediyorum muhteşem ...
kalos vb modeller daewoo aslında, sadece TR etiketleri chevrolet :)
bence Corvette Turkler ıcın uretılmıs ama paramız yetmıyor cok :D
fotograflar ıcın de tesekkurler :)
Alıntı:
Boozer Nickli Üyeden Alıntı
Hepsi çok güzel fotoğrafların eline sağlık. :)
tesekkur ederım :)
Alıntı:
GuNeS Nickli Üyeden Alıntı
arka lastik ebadlarına kurban...
çekimlerde çok güzel eline sağlık..
tesekkurler...
Alıntı:
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
iç mekan çekimleri 10 numara olmuş, elinize sağlık ;)
tesekkur ederim :)
-
Öncelikle nerdeyse tüm gününü bana ayırdığı ve bu mükemmel fotoğrafları çektiği için Ahmet'e, sonra da iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim :) Çekimler gerçekten çok zevkliydi, mümkün olsa heralde sabaha kadar devam ederdik. Zaten biraz daha devam etsek artık işin detaylarını da sormaya başlayacaktım Ahmet kardeşime :)
Alıntı:
cess Nickli Üyeden Alıntı
Bu fotoğrafla ilgili olarak şunu söylemeliyim ki tam fotoğrafın çekildiği yerde durup Ahmet'e "Buradan araba çok güzel duruyor, burdan da çeksene bir kare", diyen bendim, sağolsun Ahmet de beni kırmadı fotoğrafı çekti tam dediğim yerden :)
-
-
-
yapacak yorum bulamıyorum:)
mevlam birgun bizede nasip eder insallah allah nazarlardan saklasın...
-
Alıntı:
semehe Nickli Üyeden Alıntı
eline sağlık
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Masallah Armagan bu sefer noktayı koymussun :)
Ahmet senin de ellerine saglık, güzel olmus fotograflar özellikle gece olanlar ;)
tesekkurler Yavuz abi :)
Alıntı:
Armageddon Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle nerdeyse tüm gününü bana ayırdığı ve bu mükemmel fotoğrafları çektiği için Ahmet'e, sonra da iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim :) Çekimler gerçekten çok zevkliydi, mümkün olsa heralde sabaha kadar devam ederdik. Zaten biraz daha devam etsek artık işin detaylarını da sormaya başlayacaktım Ahmet kardeşime :)
Bu fotoğrafla ilgili olarak şunu söylemeliyim ki tam fotoğrafın çekildiği yerde durup Ahmet'e "Buradan araba çok güzel duruyor, burdan da çeksene bir kare", diyen bendim, sağolsun Ahmet de beni kırmadı fotoğrafı çekti tam dediğim yerden :)
rica ederim abi ne demek, büyük zevkti benim için.
yeni makıneye alışma sürecinde oldugum için tam verimli calısamasam da cok guzel kareler cıktı ;)