-
Abartinin otesi herhalde bu olmasi gerek!
-
:eek::eek::eek: napmışlar yaaa bunu videolarını izlerdimde ayrı bişi olmuş artık:rolleyes: ama bence bu kdr abartı amacı belli olan bir araç için çok fazla ilk düzgün kalkamadığında sağa sola gittiğinde bariyerle buluşunca bunca emek göz açıp kapayan kdr gidince ne kdr çok abarttıklarını anlarlar:)
-
vay aminoasit herifler resmen dragster değil sanat eseri yapmışlar...
-
-
Alıntı:
timucintt Nickli Üyeden Alıntı
vay aminoasit herifler resmen dragster değil sanat eseri yapmışlar...
:icon_tup:
-
bizde hayatı yaşıyoruz diye kendimizi kandıralım ...
-
-
-
nasi ya... neyle boyamislar/kaplamislar bu hayvani?
sinirlari asmislar biraz
-
aklımıı basımdan aldıı resmen bıldıgın sanat eserı bu :)
-
-
-
ulan bune beeeee :D:D:D:D
-
Bu Bir Sanat Eseri Yarışmamalı lazım Tanıtım ve fuar aracı olarak kalmalı
-
BMW böyle bir proje yapsa emin olun daha iyisini yapamazdı :)
-
show arabası yapmışlar bunu büyük bi ihtimal.. bitane daha yaparlar özenilmeden. yarışlara sokarlar onuda.. bu bakar kenardan, vitrinden kardeşine.. :)
-
biraz abartmışlar ama birazcık..:D:D
-
kelimeler kifayetsiz kalıyor
-
annnnaassııınnn gözbebeği.
-
Bunee be abiiiii
Showroom dragstarı
-
:eek::eek::eek:adamlar aşmış
-
-
yok ebesinin orekesi :S bu kadar emege yazık yaw, drag esnasında gitse bi yere patlasa oturur aglarım yemin ediyorum:(
-
-
şunu bi duvara çaksalar normalde böyle şeyler istemem ama suratlarını görmek isterim:D
-
Alıntı:
senna Nickli Üyeden Alıntı
şunu bi duvara çaksalar normalde böyle şeyler istemem ama suratlarını görmek isterim:D
cok kotusun:hehe:
-
-
bu ne layhnnn yuh ulen patladığında nolur acaba bu adamlar intihar eder kesin ben olsam ederim :D :D
-
çok iyi ya süper.ama dıreksıonu cozmedım neden o sekılde yada ustundemu deil nedır o ole:D
-
eli öpülcek ustalar ya çok iyimiş
-
-
Ben beğenmedim.Boş işler bence.Gidicek duvara çakıcak game over :) Bunu alıp salonuna koyup izlesin anlarım ama alıp yarışacaksa boş iş
-
bu araba yolda yürüyor mu ya? O nasıl bir turbodur araç kaç devir çeviriyorda hangi devirde turbo doluyor:) Atmosferik gider bu turboyu dolduracak devir bulabiliyor muki:D
-
yürüyen kuyumcu dükkani gibi olmus
-
otur başına izelrken bi büyük nasıl bitti anlamassın walla
-
adamlar aşmışlar kendilerini :)
-
national geographic te inside die bi program vardı.gecen gun denk geldim.yuksek hız denemesi yapılan bir yer ve araclar min 2200 hp :D.çıktıkları hız ise 400+ siz dusunun artık.bu araba onların yanında boş :)
-
böbrekler siyah olsaymış keşke
-
Ya hayvan mısınız arkadaş :D :D Kuyumcu dükkanı gibi araç :D :D
-