bunlardan hangisini tercih edersniz nedenlerinide yazarsanız sevinirim :)
teşekkürler...
Printable View
bunlardan hangisini tercih edersniz nedenlerinide yazarsanız sevinirim :)
teşekkürler...
audi al kardeş saygılar....
butce sıkıntısı yoksa a3 daha iyidir.tip olarak daha cok begeniyorum.daha kaliteli,daha premium golfe göre.2011 leri daha bi güzel a3 lerin.piano black olmus bazı yerleri :) .
1 idiğerinin daha pahalı ve de kaliteli olanı o kadar; onun dışındaki her konuda hemen hemen aynı 2 araç bu dediklerin...
ikisininde kasası hariç diğer tüm aksamları aynı (şase, motor, şanzuman). verdiği kullanım hissi bile aynı ancak golf'ün ekstra donanımları var (highline'larda RCD500 geliyor, Audi'de istersen €1660 istiyorlar :))
Golf bence çirkin bi araç halini aldı
audi en azından audidir diye alınabilinir.
25.781, ben mi yanlış görüyorum?
kardeş bunun "sana göre" "bana göre"si yok. iki araç koltuklarına kadar aynı, hala nasıl "daha konforlu" olduğunu iddia ediyorsun? kullandınmı? bende olsam audi'yi alırdım ama her iki arabayıda test ettim, konforunda ve sürüş tepkilerinde en ufak fark yok hatta golf ilginç bir şekilde daha sessiz.
a3 daha büyük :)
toureg farli arka kismindan dolayi ve genel anlamda duz bir arac oldugundan dolayi golfu hic begenmiyorum,tavsiyem a3 nede olsa audi,golf o paralari haketmiyor ayrica audi premium sinifta.
Golf 6 iyidir, beyaz olursa tadından yenmez :D
GTI tamponla efsane olur :)
A3 değişmiyo mu?
Cem bizde biliyosun golf6 tdi dsg var. çok hoşuma gidiyo. az yakıyo, sessiz,konforlu. tabi a3 için de geçerlidir bunlar. a3 kasa değiştiriyorsa golf
golf için fikirlerimi söylersem ben tipini de beğeniyorum.hos araç.araç 10 numara bir araç bence rakiplerine göre.hem dizel hem 7 ieri dsg,diğer yönlerdende iyidir golf 6 kendini aştı su ana kadar üretilmiş en iyi golf.ama a3 her zaman golften iyi olmustur.
Audi a3 tercih ederdim.
Valla ben golf 6 ya gidip bakmistim xenonlu sunrooflu 1.6 dsg 105 hp comfortline yaklasik 62 63 bn tl ye geliodu ( haziran ayinda bakmstim kaba taslak ) . Ama icime sinmedi almadim cok ciliz geldi bana araba nedense. Audinin verdigi hissiyat daha luks daha konforlu daha karizmatik. Ama kullanilan malzemelerin %90 i ayni. Ben olsam audi secerdim ( kasa degisimi olmasaydi ).
Golf 5ten sonra golf 6ya hiç ısınamadım açıkcası.Ancak golf6nın en boşunda(90hp) baya bir seyahat etme imkanım oldu.Sessiz,performansıda tatmin edici.
Yinede golf6ya ısınamadığım için a3 derim:)
Yaş geçince böyle oluyor tabi dsg,abc,dgm diye takılırsın kanka :D
audi tabikide ;)
Vw golf tercihim olurdu audi'nin arkası SW araç gibi