-
2011 Focus Tdci
-
çok sade ve güzel olmuş.Kazasız belasız günlerde kullanın.
-
Çok Güzel Çok Yakışıklı Maşallah.Sanırım Titanium X paket,Çok keyiflidir
-
çok güzel maşalah.allah kaza bela vermesin.ama o gökcen auto yazısı olmamış be ;)
-
çok şık ve güzel olmuş...abartıdan uzak, sade bir modifiye ;) kazasız,belasız güle güle kullanın...
-
camdaki yazı sökülüp öndeki kromajlarda siyah olursa nokta olur,maşallah :)
-
normalde focusların önü daha güzel gelir gözüme arkasını hiç sevmem bu araçta tam tersi bir durum olmuş :D ellerine sağlık :)
-
çekisi ve sade .... kazasız belasız maşallah
-
bu st jant bambaşka yapıyo focus ları...
-
Yapıyo Cihan kardeşim bişeler işte :) cok kısa zamanda yazılımı yapıp st tampon için para biriktirmeye başlayacaz :) gökcan auto yazısına gelince.. arkadaşların galerisi ve reklam olması acısında bu tarz bişey gerkeli.. o yazı ordan sökülmez yani kolay kolay :D
-
Çok güzel olmuş beyaz renk ayrı bi asil durmuş.
ellerine saglık gardaş :)
-
-
ellerine sağlık timucum çok temiz güzel çekimler olmuş ,,,focusta bence sade olmasıyla felan çok başarılı olmuş,,ön camdaki yazı için ilk gördüğümde belirtmiştim görüşümü kesinlikle gereksiz :) maaşallah diyelim nazar değmesin ......................
-
Sağol görkem ben cihanada dedim yazıyı zaten ilk gördüğümde :)
-
arkaya difüzör şart :) tabi yanına çift çıkış egzoz ;)
Maşallah kazasız belasız...
-
Arka stoplara takıldım ben sadece. Böyle kıpkırmızı olanlara gözüm alışamıyor bir türlü. Onun dışında rengi, jantları, basıklığı çok şık maşallah. Allah kaza bela vermesin. :)
Tymu bu mekanda önce dedenin EF'i çektiğiniz, şimdi de bu; takipçinin haberin olsun. :D Ellerine sağlık. :)
-
aynı gün çektik takipçi :D
-
stobun bir kısmını füme yapsanız güzel olur sanki :)
-
Yazı madem iş için gerekli köşeli ve basık bir yazı karakteri bence görselliği biraz kurtarabilir.Tabi yinede zevk meselesi saygı duymak lazım
-
çok güzl tadında olmuş maşallah
-
Cok güzel masallah :)
Ellerine saglık kardesim ;)
-
Maşallah kazasız belasız, emeginize saglık..
-
eline sağlık güzel olmuş bi tek stoplar takıldı gözüme gerisi çok uyumlu
-
çok tatlı duruyo araç bagaj üstüçıta ve arka tampon altı Füme veya mat siyah olursa çok tatlı olur :D
-
Ah şu jantlar ahh çok ağır olmasa nede iyi olurdu.Bendede vardı 2 hafta durdu.Sonra aracı çok hantallaştırdığı için sattık :(
Maşallah
-
-
Teşekkürler :)
içerdende bi fotomuz varmış :)
http://i.imgur.com/owAFI.jpg
-
güzel olmuş, jantlar 18 di mi?
-
kardesım cok guzel olmus maşallah kazasız belasız....
-
acayip hoşuma gitti hakikatten çok şık duruyor maşallah kazasız belasız...
-
sade şık olmuş allah kaza bela vermesin.hb olsa daha bı guzel olurdu bence :)
-
tam tadında olmus valla sade ve göz alıcı :)
-
Çok güzel ama kesinlikle arkaya egzos ve en azından o arka tampondaki alttaki kısım siyah folyo ile kaplanmalı..
-
bu stı jantları focusları kendınden gecırıyor
-
focusa beyaz cidden cok yakısıyor, masallah...
benim gozume takılanlar, ilk basta camdaki yazı, eger illa olucaksa yazı stili degiştirilip yazılmalı bence, ondeki krom parcalar siyaha boyanırsa cok daha guzel olucaktır, ayrıca stoplar tek renk deil de fume de olursa cok daha iyi olucaktır...
-
3 ay aradım alamdım hb olan x paketlisini iyi günlerde kullanın maşallahı var aracın st jantları çok yakışmış
-
Maşallah,çok şık.
Elinize sağlık.
-
Sunu aracin ici guzel olsaydi valla direk alicaktim. Cok guzel olmus emeginize saglik valla. Kazasz belasiz.
-
Çok güzel olmuş maşallah :)
-
Maşallah.Titanium X hem de..Jantlar çok yakışmış.Nacizane tavsiyem arka sinyal kısmını kırmızı yerine siyah yaparak ön farlarla uyumlu olmasını sağlayabilirsiniz.Ayrıca yien arka plaka da kare olsa daha yakışıklı olurdu bence.
Çekimler de güzel olmuş.
Emeğinize sağlık..